kuruma evraka gidenlerden servis isini soran oldu mu hic acaba. malumlarda gecen sene servisi var yazmis biri. varsa guzergahlari nereye acaba ? ona gore o hatta ev bakmaya calisacagim da.
Doğuş Turgul'un girmesine kimsenin lafı yoktu zaten hocam adam puanını almış, memur uzmanlığa geçmek istiyor gayet tabii bence hakkaniyetli bir alım olmuş @pep
Görülen o ki 90 altı alanlar ,+90 umudu ile çalışıyor.
90 üstü ise ilan kıtlığından yakınıyor.
Umarım hak eden herkes en yakın zamanda en verimli çalışabileceği yerde olur.
@kalemiye hocam her sene istisnasız alım yapan kurumlar. Geçtiğimiz sene TÜİK iki kez alım yaptı ancak süreç o kadar İİBF aleyhine ilerliyor ki, emin olmamakla birlikte ilanın geleceğini umuyoruz, duyum yok. Diğeri içinde @aliveli kardeşim gerekli bilgiyi vermiş 🙂
evet rekabet uzm yrd akabininde yil sonunun da gelisiyle gayet mantikli bi baslik acilmis. Diyecegimiz o ki artik kalburustu puanli arkadaslar da olayin farkina varip ses getirmeli platformun farkindaligini arttirmali fiiliyatta bulunmali. Zira canlar a grubu kadrolari icin caliyor
@hayatım-sınav yanlış anlama olmasın kota tarafı değilim;yalnızca arkadaş anaysal haklardan bahsetmiş uygulamada bunun örneklerinin olduğunu anlatmaya çalıştım.Biraz dolaylı yoldan olmuş sanırım..Ben hakikati bilenin adaletine güvenirim;haksızlık var ama neresi doğru ki diyiıp geçmek en doğrusu..Allah herkesin yardımcısı olsun.