Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hicksgil sen çok yanlış gelmişsin kardes. O konunun bizimle alakası yok.
-
@hicksgil gardaş sen sgk da kaybolmussun
sizin tükan öte yanda -
Yarın Akşam 21.30 Arkadaşlar, lütfen katılımı artıralım
-
Tamam karisti kafam denetmenmis burasi pardon sizede kolay gelsin
-
Denetmende harcırah alır mı ne kadar alır denetime gittiğinde konaklama parası falan alırmı arkadaşlar bilen var mı varsa ne kadar
-
@Klay-Thompson Alır dostum. Harcırah kanununda açık seçik geçerli tüm kaideler geçerli.
-
@paretowilfredo ne kadar peki bi günlük onuda biliyormusunuz müfettişlikle aynı mı miktarı
-
@Klay-Thompson Tüm devlet memurları için aynı dostum. Gün sayısına göre değişiklikler var. Yol kilometresine göre yolluk değişir. Genelde eğitimlerde vs. kafa kafaya gelecek şekilde ayarlanır konaklama bedeliyle.
Şehir içinde de günlüğün görev saatine göre değişir.
-
@paretowilfredo orada bir parantez açalım hocam: Gümrük ve Ticaret Bakanlığında yolluk mükellef tarafından yatırılır. Kilometre hesabının taksiyle gidilmesi üzerinden hesaplanır. Bu hesap tabi ki taksimetre ile yapılmaz ama ortalama büyük bir rakam çıkarılır. 100 km için 250 TL gibi. Bu para müdürlükler bazında bölge müdürlüğü havuzuna aktarılır. Oradan da bir bölümü GTB'de çalışan memurların statüsüne göre aylık olarak aktarılır.
-
@Antimülakat Sizdeki sistem başımı döndürüyor kardeşim. Bambaşka bir sistem var sizde sahneyi sana bırakıyorum
-
Dostlar, tag satın alma işlemleri var. Acaba tag satın alıp ortaklaşa; daha güçlü bir şekilde ses mi çıkarsak?
-
@paretowilfredo @Antimülakat kardeşlerim ikinizede çok teşekkür ederim şimdi tercihiniyapın başkanları sizsiniz ya yarın birgün gümrükte biriniz çalışma bakanlığında biriniz başkan olursa yine böyle ulaşılır olun inşallahta olursunuz
-
@Klay-Thompson hocam bizimkisi karınca misali tarafımızı belli etme derdi. Sanırım ülkemizde unutulan değerlerden bir tanesi de usta çırak ilişkisi. Atalarımızın zanaatte usta olmalarını sağlayan bu ilişki, günümüzde nesli tükenen alışkanlıklara dönüştü. Bilgi paylaşımı ve aktarımı konusunda insanların büyük bölümü kendilerini erişilmez konumda tutma ve bu sebeple de bu bilgileri aktarmamaya özen gösterme yolunda yarışır duruma geldi. Umarım eski geleneği yeniden canlandırma adına girmiş olduğumuz bu girişim birilerinin de bilgi gereksinimi noktasında bilenler tarafından bilgilendirilmelerine vesile olur. Son cümle biraz değişik oldu ama umarım yerini ve anlamını bulmuştur Son bir şey: Bilgi paylaşımı için çok büyük makam, mevki sahibi olmaya gerek yok, Allah'ın diğer kullarından farklı bir kulu olmadığını bilmek fazlasıyla yeterli. Teşekkür ederiz, güzel dileklerin için.
-
Tüm devlet memurları için geçerli ama denetime kurum arabasıyla çıkılır ,genelde de öğle yemeğinden önce ya da yemekten sonra çıkıldığından yemekler kurumda yenir; o yüzden denetmenler harcırah almaz@paretowilfredo
-
@ayilmaz37 Dostum yoğunluk olursa denetime Mutat çıkabilirsin. Dolmuş parasını alırsın.
Eğer öğleden önce ve ilçeye gidersen, Saat 19:00'a kadar 1/3 oranında, sonraya kalırsan 2/3 oranında harcırah alırsın.
Dediğin koşullar öğleden sonra çıkılması ve sabah da çıkılsa merkeze çıkılması durumunda geçerli.
-
Arkadaslar bu yazicaklarimi ben mi abartıyorum sizce ?
Anlamadığım bisey var bu ösym neden kimseye hesap vermez..
Herşeyi kafasına göre yapar. Mesela önceden sınava insanlara 15 dk geç kalma hakkı verirdin artık bırak geç kalmayı daha da önce geleceksin der, geçerli bir sebebi bile yokken.
Gelelim asıl mevzuya Alan sınavlarını eskiden bütün ilerde yaparken, durduk yerde kaldırdı insanları (kaldı ki bu insanlar isssiz) başka illere gitmek durumunda bıraktı.
Hadi bunu böyle yaptın sınava kalmış sadece 3 gün ve sen hala sınav giriş yerlerini açıklamamışsin. Bu insanlar kalacak yer ayarlayacaklar.
Biz öğrenciler sınava 1 dakika geç kalınca bedelini çok ağır öderken onlar kendi hatalarının bedelini hiçbir zaman ödemiyorlar.. -
@atiba Kardeşim çok doğru bir noktaya değinmişsin. GK-GY her ilde olmasına rağmen yaklaşık iki hafta önce sınav yerleri açıklandı ama ALAN sınava 4 gün kalmasına rağmen hala açıklanmadı. Kalacak yer de artık ayarlanmak zorunda çünkü sınav iki gün olacak.
-
Haklısın hocam da bunlar uygulanmıyor @paretowilfredo
-
@wesley10 Hep kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz kardeşim. Keşke şuan daha farklı şeyler konuşabilsek ama olmuyor. Sınav yerleri dert oluyor hic olmaması gereken bisey he Allaha şükür ben istanbuldayim giriyorum ama tekirdagdan gelen adamın suçu ne benle eşit şartlarda yarışmıyor ki..
-
Bu tabiki ankaradaki denetmenler için böyle başka illerde farklı olabilir@paretowilfredo