Burs Kredi Sonuçları
-
@Çekonomist senin durum benden daha vahimmis hayırlı olsun bursun
-
Çıkmadı.Ne diyelim umalim da gerçekten ihtiyaç sahiplerine sağlanmış olsun...
-
Burs çıkanlara hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Toplu yatıp yatmayacağı belli oldu mu ona göre değerlendirelim krediyi
-
Krediyi alsak tahmini ne kadar faizle geri ödeniyo bilgisi olan var mı
-
@uzman geçenlerde facebookta alınan krediyi direk faize yatırıldıgı takdirde karlı cıkılıyordu
-
@ncbb Hocam küçük hesaplar yapılıp karlı çıkılacağı düşünülüyor ama ben bir ay sonunda dahi krediden/burstan tek kuruş ayırıp birikim yaptığımı hatırlamıyorum.
-
O para en iyi harcanır arkadaşlar başka bir maksatla kullanılmaz. Yatırım amaçlı bir şey için kullanılmaz. Güzel güzel yeyip, temiz temiz ödeyeceksin başka bir işe yaramaz. Ödeme taksitleri geldiğinde epey can yakıyor özellikle evlendiğiniz kişi de kredi aldıysa gerçekten ağır bir yekün okuyor. Neyse şimdilik harcama kısmına odaklanin ödeme kısmını sonra düşünürsünüz.
-
@Antimülakat Abi evlenince iptal oluyor gibi bir haber söz konusuydu geçtiğimiz yıllarda. Geçerliliği var mı gerçekten?
-
@aliveli öğrenim kredisi çıktı bana
-
@urfa63__
-
Sabahtandır bütün arkadaşlarıma sordum ciddi ciddi durumu zorda olanlara verilmiş orta ve düşük hallilere bisey yok. Devlet nasıl bi burs politikası izliyo anlamadım. Üniversiteside çıkmadı simdide çıkmadı. Babamın bi emekli maaşı var iki kardes okuyoruz. Daha nolsun çıkması için acımızdan ölelim mi ?
-
@Phoenix Bildiğim kadarıyla o bir projeydi ve hayata geçirilemedi, evlendiğin zaman kredi bursa dönüşmüyor ya da borcun silinmiyor maalesef .
-
bize de kredi çıktı da sormak istediğim birkaç soru var ödemeler ne zaman başlayacakmış ve istediğimiz zaman krediyi kapatabiliyor muyuz
-
@totti hocam tercihiniyap.net de haberi var eger göz atarsaniz içinize sinecek bilgiye ulaşacaksınız. Ayrıca evet istediğiniz zaman kredi almayi iptal edebiliyorsunuz. Ayrıca her yıl burs almak için başvurabilirsiniz.
-
TEV bursu bekleyen var mı acaba?
-
@kalpkalpkalp. Tev degilde tubitak bekliyorum bekleyen var mı bnden baska ?
-
Burs çıkanlardan aile durumunuz nasıl acaba
-
@urfa63__ duruma bakmadğını ben bu yıl anladm çünkü lisansta çıkmamıştı bana ama bu yıl kardeşlerimin ikisi üniversiteyi kazanınca yüksek lisansta cıktı
-
@gltn duruma bakmış oluyolar o zaman. Üniversite okuyan kardes sayısı önemli