Kabinede Değişiklik Olacak Mı? Açıklanamayan Mülakatlar İçin Yeni Bakanlar Mı Bekleniyor?
-
Arkadaşlar çok büyük istihbaratımız olmamakla birlikte son günlerde konuşan en önemli konulardan bir tanesi kabinede revizyon olabileceği konusu. Hangi Bakanlıklarda değişiklik olur? Kimlerin yeri değişir? Kimler yerinde kalır? Bunu bilmemize imkan ve ihtimal yok. Ama insanın aklına gelen başına gelir derler, Güvenlik Soruşturmalarının devam ediyor oluşu açıklanmayan mülakat sonuçları için en büyük sebep ama bunun yanı sıra da insan kendi kendine şu soruyu soruyor? Yoksa açıklanmayan mülakatlar için yeni bakanların gelmesi mi bekleniyor? Bu hafta sonuna kadar bir kabine revizyonu olur mu? Daha sonrasında neler olur biter?
-
@Antimülakat kabinede değişiklik olacağı söyleniyor, yetkili ağızlardan ciddi yalanlamalar gelmiyor büyük olasılıkla uzak değil.
-
Msb
Gençlik ve spor
Çevre ve şehircilik
Ekonomi
Bilim sanayi ve teknoloji
Belki turizm
Benim tahminlerim bu bakanlıkların değişime açık olduğunu söylüyor. Sayın Akbal görevine devam edecek gibi duruyor bürokrat kökenli olması bunun nedenlerinden birisi. Ben çok başarılı olduğunu düşünüyorum ancak alım konusunda çok istekli bir bakan değil. Hayırlısı olsun -
@Priss Akbal değil tabi Ağbal
-
Kabine değişimi muhakkak ki olacak ancak ne kadar olumlu sirayet eder bundan emin değilim. Biraz farklı bir döneme giriyoruz. 2017'yi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah. Ama bazı şeyler de kaçınılmaz. Şu dönemde bakan olacak kişiler bir nevi enkaz altında kalabilirler. Ekonomi en büyük problem şu anda.
-
Sayın Ağbal personel almak istemese de alacak çünkü 2018'de yerel 19'da CB seçimi var tabi bir de %13 olmuş bir işsizlik var ekonomi hakikaten enkaz yalnız bu arada.
-
@gökhan bu senede almak istemiyordu elinden gelen sadece süreci geciktirmek oldu bilindiği kadarıyla. Sayın bakan malesef günün gereklerini anlayan bir yapıya sahip değil maliyeye kimsede talip değil yoluna tam gaz devam edecek gibi görğnüyor. Ancak bes hüsranı bakalım kime patlayacak
-
@aliveli kesinlikle sadece geciktirdi her şey de onun elinde değil bence de hem alternatifi olmadığından hem de ekonomi böyleyken zaten kimse istemez maliyeyi ama bes olayından sayın Mehmet Şimşek'de illa ki zarar görür sadece maliye'ye kalmaz o olay
-
Bes olayını biraz açsak dostlar. Bes'ten çıkanlar meselesi mi? Sayı çok mu fazla? Zaten çoğu kişinin kendi yaptırmış olduğu BES vardı. Ayrılmaları beklenen bir durumdu, ne var bunda ben anlayamadım.
-
@Antimülakat bes dünyanın her yerinde var diyebiliriz ama devlet katkısı 4te bir değil yüzde 50 ile yüzde 100 arasında değişiyor. Besten çıkışların çok olduğu ve çalışanların memnun olmadığı kolayca anlaşılıyor.
-
@aliveli zorunlu Bes olayından çoğu kişi çıktı anlamında konuşuyorsunuz sanmıştım.
-
@Antimülakat elde istatistik yok tabide çoğu kişi çıktı gibi görünüyor.
-
@Antimülakat Zaten Mehmet Şimşek de bir televizyon programında söylemişti insanları yanlış yönlendirdiler bes'ten çıkış fazla falan diye beklendiği gibi olmadı yani
-
naci ağbal'ın maliye bakanlığından uzaklaştığı gün maliye teşkilatı çalışanları özel bir kutlama yapacaktır.
-
@Antimülakat Kabinede değişikliğin olacağını referandum sonrası Başbakan açıkça söylemişti ve bunu büyükşehirlerin yarısından fazlasının hayır demesinin de etkili olduğu belirtti diye hatırlıyorum.
-
Kabine degisikliginin turkcesi akpyi temizlemek
-
Şuan sayın Erdoğan ve sayın Yıldırım maliye bakanından memnunlar bu yüzden bir değişim bence beklemeyin.
-
Ortalama 12-13 bakanda yer değişikliği veya ayrılmalar bekliyorum.Tabiki de mülakat süreçlerinde güvenlik sorusturmasinda daha çok şu an beklenen olay bu değişiklikler.Yeri en sağlam olan bence Sayın Soylu.Gönül ister ki bi an önce gerçekleşsin ve biz A kadro bekleyenlerin de hayırlısıyla istedikleri olsun.
-
@paretowilfredo 2017 de herşey düzelecek diye bakıyorduk 6 ay önce üstat fikrin nedir bu duman ne zaman dağılır? Maliyenin yaptığı alımlar biraz referandum kaynaklıydı bence 300 vmy nedir ki zaten 750 ihraç vardı. Sayın bakanımız diğer seçimleri bekler mi sence