Cuma Günü ( Hava durumu, Mesajları, Dizileri, Yapılacaklar, Namaz, Tatil, Anlamı, İş vs ) Hakkında Konuşalım
-
Geldik cuma gününe. Hafta içinin en güzel günü çünkü muhtemelen bir çoğumuz için tatilin habercisi. İki günlük tatilden önce haftanın bütün yorgunluğunu sırtımızda hissediyor olmamıza rağmen sanırım bugün daha az yorgun hissediyoruz. Siz cuma günleri hakkında ne düşünüyorsunuz .
-
@Destan çalıştığım kurum cuma günleri daha bir sakin olması ve ertesi gün azıcık daha geç kalkacağım için mutluluk kaynağı demek
-
@aliveli İstanbul'da ismini vermek istemeyen bir kamu kurumu Cuma günü için kıyafet serbestisi getirmiş. Biz hala gırtlağa kadar kravat çekiyoz
-
Öncelikle Cumanız mübarek olsun, kimse söylemeden ilk söyleyen olayım. İyi tatiller, kimse söylemeden ilk söyleyen olayım. Hayırlı yolculuklar, kimse gitmeden ilk söyleyen olayım. İyi gezmeler, bir yere gitmeden ilk söyleyen olayım.
Bu kadar iyi temenninin dile getirildiği bir günün kötü olması söz konusu bile olamaz diye düşünüyorum.
-
Cuma benim için bitti sayılır. Çok şükür ki yaşanan her şeye rağmen en azından bir sürecin bitip yenisinin başlayabileceği bir noktadayım. Sıfırdan başlayalım .
-
BİR VOLEYBOL MAÇINDAN ÇIKMIŞIM CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE OF DİYORUM
-
@Phoenix Çok yorma kendini .
-
Boğaz ağrısına ne iyi gelir Cuma yı öksürerek bitirdim bari haftasonu daha kaliteli geçsin
-
@sabırsız Bi kaşik bala limon sikip sulandirin
Gargara yapin -
@sabırsız Cuma Günü ( Hava durumu, Mesajları, Dizileri, Yapılacaklar, Namaz, Tatil, Anlamı, İş vs ) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:
Boğaz ağrısına ne iyi gelir Cuma yı öksürerek bitirdim bari haftasonu daha kaliteli geçsin
Büyük bir bardak sıcak suya
1 limon suyunu ekleyin
Sonra bal, limon ekşisinin keskinliğini alacak kadar ekleyin yoksa boğazınızı tahriş eder.
İçine bir çay kaşığı karabiber ekleyin.
Akut farenjitim yüzünden boğazıma ekstra dikkat etmem gerekiyor, edemezsem bu karışım kurtarıcım oluyor tavsiye ederim :girl_tone1: -
-
@hayatım-sınav çok teşekkür ederim tavsiyene uydum sağolasun annem zencefil de eklemiş içine, hemen uyuyacağım umarım yarına kadar biraz da olsa hafifler
-
@sabırsız rica ederim umarım tez iyileşirsiniz :pray_tone1: bişey daha var eğer rahatsız edici bulmazsanız, viksleyip (göğüs kafesinden gırtlağa kadar) ısıtılmış bezle sarıp uyursanız %80 başarı derim :girl_tone1:
-
@Şişman HOCAM Bİ SEN Bİ BEN BAŞKA KİM KALSIN
-
@Phoenix benim kim olduğumu anlamadın mı yoksa o_O
edit: Eşşek kadar adım yazıyormuş zaten, gereksiz soru oldu bu
-
@Şişman ya seni tanımayan ölsün ne diyosun sen ya pöh pöh
-
-
@Destan peki admin abi
-
Cuma günü biraz çabuk gelmedi mi? Zaman hızla akıp gidiyor ve biz arkamızda kalanlara baktığımızda onlar içinden biraz hayal kırıklığı, biraz mutluluk, biraz hüzün, biraz acı, biraz heyecan ve en çokta tecrübe getiriyoruz yanımızda. Gece olması ve karanlığın üzerime örttüğü kalın siyah battaniye ile biraz hüzünlü bir giriş oldu sanırım cumaya :). Gün içinde buralarda olun ve güzel şeyler paylaşın .
-
Cumanız mübarek olsun arkadaslar. Her cuma dilediğimiz gibi bu cuma da hayatınızda hayırlara vesile olur inşallah :).