KPSS Ortaöğretim, Lise 2016 Cevapları ve Soruları
-
Yonetmelik cikaran?
Kanunla esit olan uluslararasi antlasmalar
Maden iscileri-Halkcilik
Sibyan mektebi -
Matematik sorularından akılda kalan bir şeyler yok mu? Problemler, mantık soruları vs?
-
Kahraman Ömer halisdemir in ismi hangi üniversiteye verildi
-
@Phoenix yukarıda o yazılıp durdu da "Kahraman" vurgusunu beğendim.
-
yaş sorusu 30
kordinat alan sorusu 25
Cevizci ve duman 2 ekici ve bakır 1
bölen 7 sorusunda cevap 8
Tbmm ve osmanlı hükümetini barış görüşmelerine birlikte katılmasının sonucu (saltanatın kaldırılması
OHAL sorusu kesin cevap 6 ay
-
Kesin emin olunan cevaplar : İngiltere, Brezilya, Niğde, Demokrat Parti, 8 ( bölünebilme sorusu) , 30 ( yaş problemi) , 24 ( kız öğrenci sorusu), Tıp, Ertem Eğilmez, 1. Mehmed. Emin olunan cevaplar oluştukça devam edeceğiz.
-
Uyruk ve yerlesim yeri. Yerlesim yeri olacakti cevap
Kafkas cephesi istiklal marsi erzurum kongresi askerlik kisaltildi
Seato'lu soru
Denizellik,Baki
Buzul golleri -
(Matematik elma ve portakallı soru) 75, 6 ay, İsviçre, Muharrem Ertaş, TBMM (bakanlar kuruluna yetki verir) , Sibyan kesin sayabileceğimiz diğer cevaplar.
-
Yerleşim yeri, Takvim- Vekayi, Defterdar, Teoman-Mete, Sened-i İttifak, TBMM başkanı (vekalet) diğer cevaplar.
-
ömer halis demir üniversitesi nerde?
2016 paralimpik olimpiyatları ev sahibi?
greenwich hangi ülkede?
cumhurbaşkanı hasta iken yerine kim vekalet eder?
yönetmelik çıkarma yetkisi ?
osmanlı da ilk resmi gazete?
sınır kapısı--> gürbulak
osmanlı da hazineden sorumlu kişi?
türkiye de iç kesimlerde k.baş hayv. yaygınken doğu anad. da k.baş ve b.baş hayv.olması neye bağlıdır?
sanayi bakımından en verimli olan bölgesel kalkınma projesi?
hababam sınıfının yönetmeni?
lisans programı en uzun olan bölüm?
ortadoğu türkleri için açılan cephe?
medeni kanun hangi ülkeden alınmıştır? -
-
Arkadaşlar sorular ve cevapları yayınlandı, aklınıza takılan soruları net çözümünü öğrenmek için paylaşabilirsiniz . Herkese tekrar geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar sınavın zor kısımlarından ilki geçti, şimdi ikinci ve belki daha zor kısım olan işe yerleşme süreci sonuçların açıklanması ile sizi bekliyor olacak. Önümüzdeki aylarda yapılacak merkezi atamalar ve kurum alımları ile ilgili soru, öneri ve taleplerinizi bekliyoruz.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/365/kpss-lise-ortaöğretim-tercih-merkezi-alımları-atamaları