3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
Ben bir iibfli olarak cok kucuk bir farkla biraz once idariyi kaybettim cok koydu. Mayista iibflilerin durumu hakkinda bir bilgi var mis @paretowilfredo
- liste madde
-
@anonimus soruşturcaz kardeşim
-
Mayıs gelse bile Aralık sınavı süreci tamamlanamadan yapılması gerekir.Benzeri geçen senelerde oldu mu ? Hak kaybı yaratabiliyor mu ?
-
lütfen mayısta sınav var deyin
-
@siddharta adliye kesin gözüyle bakıyorum hocam
-
@hgrotius umarım dediğiniz gibi olur. bugün adli mezundaki standart sapmasızlık bizi mahvetti
-
Haber bekliyoruz idari yargı mayıs sınavı ile ilgili.
-
@hgrotius Hocam cidden bu kadar kesin mi ? Geçen seneki hikayeye dönmesin
-
Eğer mülakatların bitmesi ve sonuçlarının açıklanması beklenirse ne zaman sınav yapacaklar? Binlerce kişinin mülakatı ve güvenlik soruşturması kim bilir ne kadar sürer
-
@Łódź 2015te beklenmeden yapıldı hocam beklenmesi zorunlu değil.
-
Arkadaslar nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz kaynak olarak hangisini önerirsiniz?
-
mrb arkadaşlar hukuk mezunları dışında iibfilere idari hakimlikte yüzde yirmi barajı kalktı mı?
-
@aliveli sizce de adli mezun kesin mi? Dersaneler kurs actigi icin umitleniyorum daha cok. Gecen sene de mayista sinav olacakti hersey kesindi ama son anda bi iptal olmustu sanirim. Bide bu beni umitlendiriyor.
-
@siddharta akademide yer var , ihtiyaç var , imkan var alım neden olmasın ?
-
@ggkayra hayır hocam ama kafanıza takmanıza gerek yok çünkü şartlar nerede ise eşit , çalışmanıza odaklanın .
-
neye calısmaya baslıyım kafam karıstı hepsı aynı calıs demeyın aynı degıl mayıs hakımlık var ııbf ıcın ona mı bakıyım kpss mı bakıyım guy gelır belkı ona mı bakıyım kaldıkı dunu atlatamadım
-
@ceren bir öncelik sırası yapın , başlayın birine çalışmaya
-
yardım ıcın sordum zaten oncelık yapabılsem sormazdım kı
-
@ceren hım hangi bölüm mezunusunuz ?
-
@aliveli malıye