TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    3011280
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • sofuoglu
      sofuoglu Son düzenleyen:

@ucanizmirli hangi yıl mezun oldun kardeşim

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ucanizmirli
        ucanizmirli Yasaklı @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu 2016 haziran

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • sofuoglu
          sofuoglu Son düzenleyen: sofuoglu

@ucanizmirli Aynı dönemde mezun olmuşuz,mezuniyetten sonra askerlik şubesine gidip tecilini mi yaptırmadın yoksa.Ben şuan tekrar baktım 22.06.2018'e kadar sakıncası yoktur diyor.

• ucanizmirli

@sofuoglu yok yaptırmadıydım ya 2020 ye kadar gözüküyodu bi terslik olduğunu biliyodum ama suyu bulanıklaştırmamak için gitmiyodum şubeye hafta içi gidecem artık. Bi belge fln istiyolar mı sen bilirsin. Bi de kalmış 1 yılımız işe girip tecil ettirmek için iyice gerildim

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • sofuoglu
              sofuoglu @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli keşke gitseymişsin kardeşim.Mezuniyetten sonra şubat ayına kadar taviz veriyorlardı ve şubat ayından sonra problem çıkabileceğine yönelik bilgi verilmişti bana. Tecil için ise,diplomanla beraber askerlik şubesine gidiyorsun kardeşim orada tecil yaptırmak istediğini belirtiyorsun,ordan sonra onlar seni aile hekimliğine sağlık raporu almaya yönlendiriyorlar.O raporla beraber tekrar gidiyorsun ve yaklaşık 2 sayfalık bir form dolduruyorsun(Kişisel bilgiler,boy kilo vs,).Sonra diploma fotokopisi,form,sağlık raporunu dosyalıyolar ve oradaki müdüre teslim ediyorsun.Normal şartlarda süreç böyle işliyor fakat seninkinde nasıl işler bilmiyorum.Ama çok büyük bir sıkıntı olacağını da sanmıyorum,gerilmene de gerek yok yani reis

• ucanizmirli

@sofuoglu ne tavizi hocam anlamadım orayı. 1-2 ay önce de aynı durum bi arkadaşımın başına geldi o da aynı şekilde diploma sağlık raporu ile halletti. Mezun olduğumuz tarihten itibaren 2 yıl tecil oluyomuş galiba

• sofuoglu
                  sofuoglu Son düzenleyen:

@ucanizmirli valla hocam tavizden kastım,bana askerlik şubesindeki arkadaş şubat ayına kadar gelip tecil ettirmeseydim problem olabileceğini söylemişti.Ona istinaden dedim;fakat ben de hiç duymadım öyle çok büyük bir problem yaşayanı bu hususta,gidip halledersin problem olmaz.Senle aynı dönemde mezun olduğumuz için muhtemelen senin tecil tarihin de benimkiyle aynı olacaktır. Haziran 2018 tecil bitiş,kasım 2018'de sevk tarihi oluyor

• ucanizmirli

@sofuoglu guy mülakatına daha hırslı asılcaz o zaman 😄 Askere gitmekle de sorunum yok zaten giderim her türlü ama işi, evi, düzeni fln oturtmadan gitmek istemiyorum o yüzden 1 yıl içinde atanmamız lazım

• sofuoglu
                      sofuoglu Son düzenleyen:

@ucanizmirli aynen öyle kardeşim,askerlikten önce işi ele alıp belirli bir düzeni oturtduktan sonra gerekirse gene gideriz problem değil ama önceliklerimiz belli.İnşallah Allah yüzümüze güler de,emeklerimizin karşılığını alırız şu guy mülakatında 🙂

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • ucanizmirli

@sofuoglu sgk mülakatında olanları gördükten sonra umudum biraz azaldı ama inşallah allah yüzümüze güler

• sofuoglu

@ucanizmirli vallahi kardeşim kafaya onu yerleştirirsen şayet motivasyonun çok düşer ve mülakata da hazırlanamazsın.Tabi bir çok arkadaşın iyi geçmesine rağmen elenmişliği de mevcut ama şu aşamada bizim yapacağımız şey mülakata hakkını vererek hazırlanmak ve mülakat sürecini en iyi şekilde değerlendirmek.Gerisi bizlik değil kardeşim,kısmetimizde varsa olur.Her nasip vaktine esirdir.Belki de bizim nasibimizde budur bilemeyiz.Yaşayıp göreceğiz 🙂

• ucanizmirli

@sofuoglu bakalım artık görcez. Mülakata da anca 1 ay kala çalışırım herhalde ya daha nerdeyse 3 ay var mülakata. Şimdi başlamamın bi anlamı yok nslsa unutacam o tarihe kadar 😄

• sofuoglu

@ucanizmirli hallolur kardeşim ya ben de çok kasmıyorum kendimi bu ara kafa dinleme modundayım.Mülakat tarihlerini bir görelim hele ondan sonra,arttırırız vitesi gerekirse.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • C
                                Cerkes46 @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli Dur kardeş bizide tribe sokma niye senin öyle olmuş ki ? Bu arada Türk ocaklı mısın?

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
                                Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                                Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

• S
                                  sosyalikilik @abba10 Son düzenleyen:

@abba10 Kardeş ben e-devlet üzerinden ertelettim. Borcunun taksiti gelmediyse iki tıklık işi var. Taksit zamanını geçirmeden hallet bir an önce.

abba10 nenehatun 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • A
                                    aycan Son düzenleyen: aycan

Arkadaşlar elinde imece mulakat notu olan var mi ya Tuğrul hocanin paylasacagi yok en azindan boş gecirmeyelim bu gunleri. Varsa elinde olan bi yesillendirin suralari 🙂

Kahramanlar can verir
                                    Yurdu yaşatmak için...

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      gokhangermen @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu çalışırken bu kafa dinleyeceğim günlerin hayalini kuruyordum ama 1 haftada sıktı ya 👨

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • ucanizmirli
                                        ucanizmirli Yasaklı @Cerkes46 Son düzenleyen:

@Cerkes46 noldu tutuştun mu birden kardeş 😂 sende tarih kaç gözüküyo ki. Aynen türk ocaklıyım

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • D
                                          duranvarlık Son düzenleyen:

Arkadaslar neler yapiyor nasil hazirlaniyorsunuz mulakata? Tarihler hakkinda bir duyumu olan var mi? Tahmini ne zaman aciklanir sizce mulakat tarihleri?

• K
                                            kzxp Son düzenleyen:

Ben hergün müge anlı izleyerek ceza hukuku,Esra erol izleyerek de medeni hukuk çalışmış oluyorum tavsiye ederim:)

O'connor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 48 / 523
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti