Güvenlik soruşturması ne kadar surer
-
Güvenlik soruşturması ortalama olarak ne kadar sürer.
-
@maid şu günlerde 4 ay ortalaması...
-
@maid Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu idareye verdiğimde 4 ocaktı.
28 nisanda soruşturma sonuçlandı, belge teslimi vs. 17 mayısta da iş başı yaptık.
Ankara'da.
Fikir vermesi açısından tam yazdım tarihleri, hayırlı olsun... -
@huzuri meslek nedir hocam.
-
@huzuri 4 ay mı eyvah hocam çok gizli değilse kurum nedir?
-
Düz memuriyet arkadaşlar, sözleşmeli, ve buna rağmen 4 ay maalesef...
-
arkadaşlar mit'in yaptığı soruşturma ortalama ne kadar sürer @Antimülakat ya da bilen bir arkadaş yanıtlarsa memnun olurum.
-
@raskolnikov kuruma gore degisir.
-
@qha02 bilim sanayi teknoloji bakanlığı sanayi ve teknoloji uzman yardımcısı kadrosu için
-
@raskolnikov maalesef hocam, şu dönemde ne kadar sürer bilemiyorum.
-
Sanırım dönem dönem değişiyor. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer hala net bir cevabı yok, üst bir süre sınırı da yok. Şu an yani 2019 için 3-4 ay civarında bekleniyor.
-
Bazen başĺıklarda rastlıyorum hala ısrarla ve lüzumsuz bi inatla arsiv ve guvenlik arastirma suresini baz alarak sorusturma devam ediyor diye bilgi veren arkadaslara cemkiren tipler var. Hatta mulakat belli olmadi ve form vermedik sorusturma yok diye iddia ve israr eden cahil cuhela goruyoruz bir cok kez. Arkadaslar ikisinin arasindaki farki ve mevzuat ile fiiliyat arasindaki uygulama farkini umarim ogrenirler bi an once.
-
@albertcamus hocam “Arkadaslar ikisinin arasindaki farki ve mevzuat ile fiiliyat arasindaki uygulama farkini umarim ogrenirler bi an once.” demişsiniz.Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.Farklar nelerdir hocam
-
@albertcamus mülakat öncesi soruşturma falan yok keyfi bekleme var..
-
Her kurumun ki mite gitmez hocam.
-
@mirliva Hocam sondaki araştırma sadece prosedürdür. Kurumlar o aşamayı mevzuat zorunluluğundan yaparlar. Bu aşamadan önce her kurum kendi fiili ve istihbari calismasini yapar, ilgili kurumlara yaptirir. Hatta bazilari bunu mulakata kalan adaylar belli olur olmaz hemen baslatir.
-
@uruk-hai Dogrulugu var hocam. Ama su donemde sorusturma 1-2 aylik donemi aliyo ortalama. 1 ay d opsiyon verilebilir sayiya gore. Uzerine cikan surecler kesinlikle keyfiyet.
-
@albertcamus, içinde söyledi: Güvenlik soruşturması ne kadar surer
@mirliva Hocam sondaki araştırma sadece prosedürdür. Kurumlar o aşamayı mevzuat zorunluluğundan yaparlar. Bu aşamadan önce her kurum kendi fiili ve istihbari calismasini yapar, ilgili kurumlara yaptirir. Hatta bazilari bunu mulakata kalan adaylar belli olur olmaz hemen baslatir.
Öyle ki bazi durumlarda emniyet mensuplari gitmez bile o adrese. Telefonla yapar gecer sorusturulacak kisi coksa ya da isleri cok yogunsa.tamamen formalite son asama. En fazla yapilan da gidip konu komsuya sormaktir. Kurumlarla yazismaktir. Zaten sureci rn fazla 1 aya yayan da kurumlardan beklenen cevaptir. Asil istihbari sorusturmada akla gelecek her detay irdeleniyor. Hatta 2017 2018 doneminde sadece mulakata girecek adaylarin degil istihbarat gayesiyle sinavlara girecek tum kisilerin incelendigi alimlar oldu.
-
@albertcamus valla gibin daha hiçbirşeye adım attığını sanmıyorum diğer kurumlar yapıyordurda