2017/1
-
Merhabalar.2017/1 atamasında hangi yılın Kpss puanları geçerli olacak?
-
@krtdtl p3 olarak yalnızca çift yıllar kullanılabilir.
-
@krtdtl kpss b grubu merkezi yerleştirmelerinnde çift yıllara ait alınan kpssp3 puanı kullanılır.
-
@Antimülakat Acaba ptt nin sözleşmeli personel alımında 2017 p3 istenir mi?
-
@krtdtl açıktan ve merkezi alımlar için çift yıl kullanılır hocam. P3'ü bu sene kullanamazsınız.
-
@Antimülakat Teşekkür ederim.
-
Merkezi atamada Avukatlık ünvanı için avukatlık stajı tamamlanmış olması gerekiyor mu hocalarım? Geçmiş yılların nitelik kodlarına baktım öyle bir şart göremedim bir de burdan soruyum dedim
-
@SosyalMühendis hocam avukatlık ruhsatnamesine sahip.olmak yazar. Bu ruhsatname de staj yapmadan alınmıyor. 3 yıldan, 1 yıla düşürüldü. Bir anlamda mecbur görebilirsiniz.
-
@Antimülakat anladım hocam çok teşekkür ederim, şimdi siz deyince tekrar baktım özel nitelik kodlarında varmış. Sağ olun
-
@SosyalMühendis aynen hocam özel nitelik kodunda da bu durumlar açıklamasıyla yazılır.
-
@Antimülakat evet hocam bende oraya göz atınca gördüm, bir de hocam avukatlık puanları tahminen kaç puan bandına düşer 2017/1'de?
-
@SosyalMühendis hocam kadro sayısına göre değişecektir muhakkak da, bu ruhsatname nedeniyle 82-83 puanlara düşüyor. Tabi kadro sayısına değişecektir.
-
@Antimülakat Anladım hocam, çok teşekkür ederim.
-
kılavuz ne zaman yayınlanır.
-
hocam merhaba dün kpss sağlık bakanlığının sözleşmeli alımlarına tercih yaptım puanım 75 ameliyathane önlisans mezunuyum 31 tercihimin hepsi doğu yazdım. ilk dört tercihim zaten hakkari şırnak sizce gelme ihtimali var mı? @Antimülakat @aliveli
-
@cerrahi34 önceki alımda kaça düşmüştü ona bakmak lazım
-
@aliveli ona nasıl bakabiliriz hocam