SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@siyahbeyaz arkadaşım şu forumda tek bir kişi bana bencilsin diyemez ben kendimden çok diğer arkadaşlarımı düşündüm her zaman. Sadece daha adilane bir çözüm olsun istiyorum ben. 50 kişilik 20 alım olsun demiyorum ama tek alım da olmasın istiyorum antalabiliyor muyum ?
-
@gökhan 300-400 kişi ve 10 katı bir alımla 2016'da gülmeyen yüzler gülmeye başlar.Peki sizce hangi puan türü kullanılır p41 p42 ya da her ikisi de mi?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@hayalimsgk Dostumuzun niyeti ile alakalı bir şüphemiz yok dostlar. O yüzden bunun sorgulanır bir tarafı olduğuna inanmıyorum bu 1. 2.si alımların parçalanması herkes için daha hayırlı olacaktır. Bir seferlik alımda elenirseniz bir daha bir şansınız olmayacağını düşünerek bugünden geleceği tüketmemenin mantıklı olduğunu da anlayacağınızı umuyorum. Saygılar.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad ya adam nerdeyse vatan haini falan ilan edecekti burda beni..
-
Bu alimin da ceko puan turleri disinda sacma sapan, kgk gibi lüzumsuz, puan turunden almasindan korkuyorum. Sizce olabilir mi böyle bir şey?
-
Teftişi de yerlere düşürcekler test nedir ya
-
@paretowilfredo soruma cevap alamadım.. belk şöyle yazarsam cevap alabilirim
bence sadece p48den alım yapsın çekolu puanlara hiç gerek yok!
-
@Keymarsh Çeko testi olmayan P118 hatasından dönen kurumun bir daha hata etmeyeceğini umuyorum.
-
@paretowilfredo işin şakası bir yana.. p118'i iptal etmedi geçen alımda.. çekonun yanında başka bir puan türü de olabilir mi? İçeriden böyle bir haber var mı onu öğrenmek istedim hocam?
-
@Keymarsh Şu an kurumun puanlara karar verdiğini sanmıyorum dostum. En son düşünülecek şey şu aşamada bence.
-
@paretowilfredo eyw hocam sağolasın
-
Bu ilan neden bu kadar erken bekleniyorbence ilanın en az 6-7 ayı var. Daha Temmuz'da bir sınava gireceğiz onun açıklanması mülakat mülakatın açıklanması yeni ilanın gelmesi.
Bir süreç bitmeden başka bir sürece başlama gibi "ilginç" bir şey olursa o ayrıİlk gelecek ilana giremeyenlerin KPSS gibi bir alternatifi olur iyi de olur.
Tüketim düzleşirtirmesi gibi ilan düzleştirmesi de iyi olur kanımca
-
@eomer kardeşim ne yalan söyleyeyim hiçbir fikrim yok zaten malum puan türleri yeni değişti şu an kurum kendisi bile kararsızdır biz de bekleyip göreceğiz ama önümüzde ki dönem 2016'nın acısı çıkacaktır inşaAllah
-
@gökhan eyvallah hocam
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo hocam olası bir müfettişlik alımı beklenen 9.pro denetmenliği alımını olumsuz etkiler mı? Yani denetmenliği bekleyelim mi her halükarda?
-
Bu ileti silindi!