25 Kas 2016 10:16

@Agor eyvallah kardeşim çok sağol eksik olma. Belki o sigarayı ankarada sınavdan sonra karşılıklı oturup çay içerken yakarız @AbuZiTTin  bak kardeşim sistemin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorum. Twit atılınca hemen ilan gelmeyeceğini de gayet iyi biliyorum. İnsanlara zorla birşey yaptırılmayacağını, zorlamayla bişeyler elde edilmeyeceğini de biliyorum. Bütçeleme sürecini de emin ol senden iyi  biliyorum. Ama senin bilmediğin bişey var bu şekilde birlik olunmaz. "Yani ben twit atın dediğimde bize bütçeden daha çok kadro verilsin diye atın dedim tugrul kocer verilen kadronun kullanılması için twit atın diyor" şu cümlelerinle aslında bana gayet net cevaplar veriyorsun. Benim anlatmaya çalıştığımla, senin olduğun şey o kadar farklı ki. Siz niye sen-bensiniz de BİZ DEĞİLSİNİZ? Sen kimsin tuğrul koçer kim? Senin yaptığın organizasyona tuğrul koçer neden katılmıyor? Onun yaptığı organizasyona sen niye katılmıyorsun? Sonuçta bu mücadele tüm iibflilerin mücadelesi değil mi? Biz bu gemide birlikte değil miyiz? Bu gemi batarsa birlikte batmayacak mıyız?? Bu soruların cevaplarını gayet iyi biliyorum ben. Ya biz demeyi öğrenin yada insanları salak yerine koymayın rica ediyorum. Ha şunu da belirteyim 500 kişilik ilan gelse bile ben o sınava gireceğim. Ama benim derdim 500 kişilik ilan gelsinde ben kurtulayım değil. Benim derdim 1500-2000 kişilik ilan gelsin de 10000inci 15000inci sırada olup da yatıp kalkıp bu ilanı bekleyen arkadaşımda girsin, o da emek verdi, o da sınava girebilsin en azından sınavın havasını teneffüs edebilsin. İsterse gelmesin seneye o puanı daha da yukarı çekerek daha iyi puanlarla beklerim. @AbuZiTTin bak kardeşim sana kesinlikle saygı duyarım ama senle benim yollarımız çok farklı yollar. Şu saatten sonra da benim için bu konu kapanmıştır. Burda verdiğim rahatsızlıktan dolayı da bütün tercihini yap ailesinden özür dilerim.