Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar telefonda sınavların bugün ve yarın olacağı söylenmişti, benim kaydım da yarın için alınmıştı. Ayrıntıları maille göndereceklerini bildirdiler ancak herhangi bir geri dönüş olmadı. Maille dönüş alan ya da bugün sınava giren var mı?
-
@mxmcv yalnız bi yanlışınız var başvurular 14 haziranda bitio daha
-
@betbet19 hocam özelden başka bir arkadaşa daha yazdım, geçen hafta beni arayıp 13.06 için yazılı sınava davet ettiler, ayrıntıları maille yollayacağız dediler ama hala bi ses seda yok. Ben de acaba ertelendi mi diye bi fikir almak istemiştim ancak yarın sabah yine de genel merkeze uğrayacağım.
-
@mxmcv işte başvuruların 14 Haziran'da bşteceği yazıyor ben daha dün başvuru yaptım anlamadım
-
@betbet19 aynen ilan o şekilde muhtemelen grup grup davet ediyorlar o yüzden erken başvuranları erkenden davet etmiş olabilirler.
-
geçen sene sınavlarına girmiştim 4 ya da 5 aşamadan yapılıyor
- yazılı basic bir ingilizce gy sınavı
- grup mülakatı
- bire bir mülakat
- bire bir ingilizce mülakat
- gm yard var kendisi italyan vatandaşı onunla genel değerlendirme tarzında mülakat
Not: Sıralama da yanlışlık olabilir geçen sene yazılı sınav öncesi anlatmıştı ik 3. aşamaya çağırdılar gitmedim
Diyeceğim o ki ingilizce konuşma düzeyinde çok iyi olmayanlar için zor bir süreç ona göre heveslenmek de yarar var
-
@mxmcv siz ne zaman başvurdunuz? Ne kadar zaman geçtikten sonra telefonla dönüş yaptılar
-
@totti zannediyorum Perazzini Yapı Kredi'deki chief audit executive ve assistant gm görevlerinden ayrılmış. Onunla bire bir mülakat güzel bir deneyim olabilirdi
-
@gariban-guy ben 1 hafta 10 gün kadar önce başvurdum ancak sanıyorum bunlar dışında başka sınavlar da olacak. Şartları sağlıyorsanız çağıracaklardır merak etmeyin daha başvuru süresi bitmedi bile.
-
grup mülakatı için dönüşler başladı arkadaşlar.
-
grup mulkati nasil olcak bir bilgisi olan var mi? 29nda giricem ben saat 1de
-
@mxmcv bes asaama degil dort asama birebir mulakattan sonra direk itlyan adamla mulakat var.
-
@cgoksin genelde grup mülakatlarında bir olay verilip bu olayın tartışılarak bir sonuca bağlanması isteniyor. bu da öyle olur muhtemelen ama başka bir şekilde de olabilir tabi kesin konuşmamak lazım.
-
Ben ilan kapanmadan bir iki gün önce başvuru yapmıştım. Bir ses çıkmadı. Benzer durumda olan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar,
Grup mülakatı için davet alanlar genel yetenek sınavında kaç soru yaptınız ortalama olarak bilgi verebilir misiniz? -
@Agnes ben tamamını işaretledim soruların ama 3-4 soruyu zamandan dolayı sallamak zorunda kalmıştım. Diğerlerinden de öyle çok yanlış çıktığını zannetmiyorum 45-50 doğru gelmiştir tahminen. Ama böyle sınavlarda doğru cevabı görmeden kendi yaptığın hep doğru gibi gelir o yüzden daha düşük gelmesi de muhtemel tabi.
-
@mxmcv hocam hangi tarihte girmiştiniz sınava ? Ben sınava girdim geri dönüş almadım henüz acaba umudu kessem mi artık diye düşünüyorum.
-
@tommiks hocam bende aynı şekilde başvuru yaptım, bana da geri dönüş olmadı
-
@Agnes ben 13'ünde girmiştim yaklaşık 1 hafta sonra da geri dönüş oldu. 19'unda falan da girecek arkadaşlar vardı onlar da bir kaç güne çağırılabilir hatta belki de çağrılmışlardır da bilemiyorum.
-
Yahu arkadaşlar bu bankalar neye göre çağırıyor sınava? Okul mu CV mi nedir? Kariyer.nette başvurum görüntülenmemiş bile nasıl oluyor bu işler bilen var mıdır