SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@joeblack16 hocam galiba siz devlette çalışmiyorsunuz. boyle sallamasyon istatistikler bol bol üretilir. 400 kisiden 100 kisi baska kuruma gecti diye baslar en son 376 ya kadar gelir o rakam.
-
.........
-
@safiTÜRK69 Dostum öncelikle sakin ol kimsenin seni bozmaya niyeti yok Onun dışında gönderine bakarsan denetmenlik anlaşılabileceğini de anlarsın ki karıştırmışsam da olabilir çok olağandışı bir durum değil bu.10 günlük gönderiyi şimdi cevaplıyorsam şimdi gördüğümdendir bunu anlamamış olman ilginç.Ve işin gerçeği yazmamın tek sebebi de bu tarz durumlarda sınırda olanları senin gibilerin negatif enerjisinden uzak tutmak bu kadar net konuşup sınırdakilerin moralini bozman fazla anlamsız yoksa kendi sıralamam yine rahat bir şekilde gelecek kadar iyi çok şükür.
-
Ortada henüz bi ilan yok ama efsane tartışmalar dönüyor
-
@gökhan kardeşim SGK hepimizin kurtuluşu çünkü
-
Merkez uzmanlıkları niye sözlüyle alım yapar sgk denetmenlik niye sözlüyle alır ki?Test olması sözlü olmasından iyidir.Denetmelik en az azından testle alım yapmalı.Beğenmediğiniz guy duy mhuy hep sınavla alır.Sgk denetmenliğin veya merkez uzmanlılların farkı ne ki sözlüyle alım yapıyo?Sözlü demek referansı iyi olan geçer demektir.Yani olay kpss ile biter demektir.Peki Gelir uzmanlığı sınavında bir doğruyla mülakatı kaçıran kardeşimin hakkı ne olacak belki guyda sözlğyle alsa onunda tutunacak bi dalu olurdu.Bir an önce sözlüyle alım kaldırılmalı eleme sınavı test yada klasik olmalı.Çeko bşlmeyen adam sgk denetmeni olcak.
-
@Baumol kardeşim bayramdan sonra guy'un mülakatına hazırlanmaya başlayacağım kısmetse ayrıca sgk'nın denetmenlik ilanını ben de dört gözle bekliyorum aynı şekilde teftişi de ama şu anda tartışmaya gerek yok ilan bi gelsin büyük bir zevkle tartışırız
-
........
-
@gökhan kardeşim sıralamam sınırda ya takıntı gibi oldu ondan yani Mülakatında başarılar kardeşim
-
@zenginmemur kardeş sgk denetmenliği için il göç sınavı gibi sistem getirilebilir keşke yapılsa, şu şekilde olsa: %20 lik kısım iş hukuku sigorta hukuku sosyal politika ve kurum mevzuatı gibi konulardan oluşur %80 lik kısım hukuk iktisat maliye muhasebe derslerinden
-
@zenginmemur çeko yapamayan bir adam özellikle 2016 için konuşuyorum denetmenlik mülakatına bile giremezdi, taban puan malümunuz hocam Ayrıca çeko bilmek farklı çalışmamak farklı şey.
Keşke KPSS baz alınsa ne mülakat ne kurum sınavı olsa.
-
@2525 yok hocam p35 90 üstü olan azda kültür yetenek yapanın zaten p113ü 82den fazla gelmişti.Tabi çekoyuda en azından bi 5netten fazlaydı
-
@RootofAllEvil keşke kardeşim ama bn diyorum direk sözlüyle almak insanın aklına her şeyi getiriyo.Yazdım ya bu konuda en iyisi maliye bakanlığı.Mali hizmetlerinden gelir uzmanına herkesi sınavla alıyo.Ama kendi peesoneline vmy muy dışında maaş özlük artışı yapmıyo.Burası da ayrı bi konu ama.Sınav hazırlığı şeffaflık açısımdam en iyisi Maliye Bakanlığıdır.
-
@Baumol bol bol dua et kardeşim Allah büyüktür hakkında hayırlısı olsun Allah razı olsun sağolasın
-
@zenginmemur ama zaten Türkiye ortalaması kaç ki hocam çekonun.
Ben 12 net çekoyla p113 te 145. Olmuştum.
P35 te 89 du. Hiç çeko yapmasaydım ya da bilmeseydim bu sıralamada olmazdım. Ama çalışmadan oldu bu. O yüzden kendimce öyle bir ayrım gözettim. -
@zenginmemur gören de maliye bakanlığı sozlu sinav yapmiyo sanir. Eninde sonunda sozlu sinav varsa şeffafliktan filan bahsetmeyin komik oluyosunuz.
-
@Mimar maliye bakanlığı cidden bu konuda en şeffafı ama
-
@Mimar yok anlaşıldı sen sataşacak adam arıyosun maliye söxlü yapmıyo yazan olmadıki sana kendi kendine deliriyosun.Bn diyorum ki direk sözlüyle alma olmasın.Hemde denetmenlik kadrosu niye teftiş sınav yapıyo o zaman niye mhuy sınavla alyo guy ben bunlarla kıtaslıyorum hepsi bu
-
@RootofAllEvil keşke dediin gibi olsa sınavla alsa.. yüksek alan ztn bi şekilde yine yapar ama normalde geçmiş yıllarda da başarılı olup panikten stresten vs bi şekilde bu sene sınavda beklediğinden ve kapasitesinden aşağıda kalanlar için biraz olsun gün doğmuş olur.. yüksek alanlar da ztn başarı tesadüfen olmayacağına göre her halükarda başarılarını sürdürebilirler..
-
@zenginmemur ilk once laflarina dikkat edeceksin. Sonrasinda sen mesajinda Direk sozlu ile almasin diyosun. kpss den belli puan alanlari sozluye cagiriyo mulakat yapiyo zaten kurumlar . Maliye de sinavi gecene mulakat yapiyo. Bunun ne farki var? Araya test veya yazili sinav koyunca adalet mi geliyor ! Maliye şeffaf filan degil sinav yapiyo diye seffaf olunmaz Sonuna yine mulakat koyuyor. Sacma sapan konuşuyorsunuz ya.