SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
...........................
-
Sen gel denetmenliği bırak vdk ya geç o kadar eziyet çek sonra Sgk da revizyon olsun
-
Önceki düzenlemelerde olduğu gibi bu düzenlemenin de Başbakanlığa takılması muhtemel. Hatırlarsanız 4-5 ay öncesi basit bir sınav yönetmeliği değişikliği bile Başbakanlıkça onaylanmadı. Böylesine dengeleri değiştirecek bir düzenlemeninse onaylanacağını aklım kesmiyor.
-
Arkadaslar bu birlesmeden kasttediginiz nedir?bilgi verebilirmisiniz?
-
Valla gidisat hic guzel degil soylemek istedigim cok sey var ama zamani var. Sanmayin ki denetmenlikten girilecek kadrolar kimseye yar olacak. Kalan 2000 kadro olayinin da yuruyecegini sanmiyorum. Bir asamaya gelinir orada durdurulur. Birileri almak istedigini alir. Konu kapanir.
-
denetmenler mufettişmi olacak?...
-
müfettiş ihtiyacı varsa hakim savcılıkta olduğu gibi peş peşe sınavlar yapılarak alım yapılmalı. 15 temmuzda nerdeydin gibi sorular sorarak yaptığın mülakatlarla aldığın denetmenleri sınav filan olmadan müfettiş yapmak her anlamda teftiş kuruluna zarar verir.
-
Aslında birilerinin üst basamağa geçmesi için yapılan bir düzenleme o zaman bu. Herkese yar olmayan "birilerinin" olacaktır elbet.
Merak içerisindeyim. Mağduriyeti olmaz inşallah 3 meslek mensubununda
-
@paretowilfredo Şu ülkede huk ve mtk kapandı ise bunların yanında ismi geçmeyecek Sgk teftişe de dokunurlar
-
@paretowilfredo hocam size özelden bir şey danışmak için yazmıştım bakabilir misiniz rica etsem
-
@paretowilfredo hocam buna sevinmeniz gerek.Denetmen yardımcısyken müfettiş olma ihtimaliniz olmayacak mı?Yada bilmediğimz neler olabşlir?Olasılıkları yazsanız olur mu?Çünkü benimde gelir uzmanlarıyla ilgili kulağıma duyumlar geliyo vdk gibe bağlanacakmış
-
Bana göre artık taşra uzmanlık denetmenliğin hakları iyileştirilecek.Belkide bu düzenleme oyüzden yapılcak
-
@zenginmemur icerde isler cok baska dostum. Bu sekilde olacak iyilestirme faydadan cok zarar getircek kuruma da mesleklere de. Zaman gectikce konusuruz bunlari.
-
@paretowilfredo kuruma ve size zarar vermeden yapılan değişikli olur inşallah.Bnim bu kulis haberinde aklıma direk vergi denetmenleri geliyo.Çoğu şuan vergi müfettişi.2013 yılında yapılan 5000 kişilik müfettiş alımı.Süreç bunun gibi olursa yüklü alımlar bekleyelimmi
-
@paretowilfredo hocam anladığım kadarıyla ciddi endişeleriniz var ben şahsen başlığı görünce çok mutlu olmuştum ama sizin yazdıklarınız biraz içimi burktu konuyu biraz daha açmanız mümkün mü nedir sıkıntılar hevesimiz kursağımızda kalmalı mı erken mi sevindik?
-
Dostlar kisa bir ozet geceyim endiselerimde. Eskiden dernek yonetiminde olan hemen herkes su anda il muduru veya il mudur yardimcisi. Daha fazla soz soylemek bizim devlet terbiyemize yakismaz. Kol kirilir, yen icinde kalir.
-
Bir kere de liyakat iyi işledi diye haberler görsem ne biliyim bir şeyler yapardım
-
Anladığım kadarıyla bireysel rant var, makam mevki aşkı işin içine girmiş. SGK büyüdükçe bireylerde güçlenip baskı oluşturuyor. Buradaki bürokratik baskı Guy ve diğer mesleklerdeki baskılarada benzemiyor. Meclis'ten bu yasa geçer. Niskanen aklıma geldi.
-
@paretowilfredo haber bana ulaşınca da ben biraz sevinmiştim ama senin yazdıklarında aslında bizlere yar edilmeyeceğini anladım. Sadece bisey sorcam olay biraz denetmenler sus payı gibi mi ben mi yanlış anladım.
-
Vakti zamanında kırılamaz denilen maliye oligarşisi kırıldıysa sgk hiç de zor olmayacak merak etmeyin sadece bu işler zamana yayılacak
Tabi böyle olmasındansa çözüm önerim kurum içinden meslekte yardımcılık dönemi dahil en az 10 yılı tamamlamış denetmenlerin %20 gibi bir oranla müfettiş yardımcılığı yeterlik sınavı benzeri sınavla müfettiş yapılması... Örneğin sgk ilan verdi kurum içinden meslekte en az 10 yılını doldurmuş denetmenler arasından 200 kişilik yazılı yarışma sınavıyla müfettiş alımı olacaktır şeklinde %20 oranla 40 kişi müfettişliğe geçiş yapar böylelikle