21 Aralık merkezi alım hakkında düşünceleriniz?
-
Merkezi alımlar için yorum alalım arkadaşlar.
-
kadrolar yüksek olsun iktisat mezunu olarak pek atanma ihtimali görmüyorum sıralamam 400lerde iktisat için
-
@totti bende ıktısat mezunuyum ..bu ne sıralaması ? bu cahilce soruyu yanıtlarsan sevinirim comandante Totti
-
Umarım düşünüldüğü gibi kamu kurum ve kuruluşlarının bir kısmı sadece sözlü (mülakat) alımına dönmez. Böyle bir durumda alımlar beklenenin aksine az olabilir, bu durumda panik yapmamak gerekir, mülakatlı alımlara dönüşün hukuki mevzuatının hazırlanması için beklenmesi gerekir.
-
@yenilmezserhat branş sıralaması sadece iktisat mezunlarının tercih edebildiği kadrolar için ais ösym den sınav sonuçlarından branş bazında sıralamaya bakabilirsin
-
@totti çok sağol.. baktım bende 400-450 arasındayım ..Merkezi den atanma şansımız çok mu az sence..Merkezi olmazsa napacaz biz ya..Ptt den başka ne var ki...
-
@yenilmezserhat merkezi için işler her dönem olduğu gibi devam ederse yani kadrolar aynı oranda olursa bence 3. 4. atamada şansımız olacak ama nolur bilinmez
-
Arkadaşlr geçtiğimiz yıllarda Çeko mezunları hariç 84-85 puan ve üstünde yer alan adaylar içerisinde B kadroyu düşünenlerden açıkta kalan pek olmadı, hesabınızı bu şekilde yapabilirsiniz. Sizinle aynı bölümde olan ve 84-85 arası puanı olan bir aday 2014'te sınav sonuçları açıklandığında kaçıncı sıradaydı buna bakmalısınız.
-
Arkadaşlar işletme bazında sıralamam 28. Sizce ne olur alımdan umutlanmalı mıyım?
-
@gumusayburak hocam sıralamanız umutlanmanın da üzerinde, ilk alımda atanma ihtimaliniz yüksek, tabi diğer değişkenleri biraz geçtiğimiz yıllarla aynı tutarsak.
4431 Aşağıdaki lisans programlarından birinden mezun olmak.
3226 - İşletme / İşletmecilik
3361 - Yönetim Bilişim Sistemleri
3381 - Muhasebe-Finansman
5123 - Muhasebe ve Finansal Yönetim / Muhasebe ve Finans Yönetimi
6229 - İşletme-Ekonomi / İşletme-İktisat
8207 - İş İdaresi
8208 - İş İdaresi ve İktisat
8296 - Yönetim ve Organizasyon
8334 - PazarlamaSıralamanızı bu bölümlerle birlikte tekrar kontrol edin. Alımlarda 4431 kodu üzerinden ilana çıkılıyor.
-
2014 kpss sınavının hemen arkasından yapılan alımda iibf kadro sayısı 199 idi.Bu sene bu sayının çok daha fazla olacağını 400-500 arası olacağı görüşündeyim bu farka da üniversitelerdeki idari personel eksikliği sebep olacaktır diye düşünüyorum.
-
Guyangelmis benim siralama 4900lerde m7 iktisat mezunuyum merkezi atama kalkmazsa sence bana son atamalarda sira gelirmi
-
@keynezyenciii o zaman tahmini 82-82.50 arasında bir puanın var son atamada veya 3. atamada üniversite kadrolarını tercih edersen gelme ihtimali yüksek.
-
Agzin bal yesin insallah hersey istedgimiz gbi olur.
-
82.45 gbi puanim
-
@guyan-gelmiş unilerde ki idari personel alımı merkezi alıma mı dahil..Yani ayrı ayrı her uni nin alımını takip etme gibi bir şey yok di mi ?
-
@yenilmezserhat üniversiteler merkezi alıma dahil.
-
Arkadaşlar Üniversitelerde merkezi alımla personel alıyor ancak son yıllarda alımları ciddi anlamda düşürdüler. Bunun nedenini araştırdığımızda ise karşımıza ilginç bir durum çıktı. Belediye kadrolarına sözleşmeli olarak girenlerden bazılarının üniversitelere kadrolu olarak geçirildiğini duyduk. Merkezi alımlarda üniversite alımını azlığına bakmayın, kadro çok ama merkezi alım yok denilecek kadar az:(
-
@Antimülakat belediyelerde 4/b'li sözleşmeli memur ortalama 3000 maaş alırken bu rakam üniversitede çalışan kadrolu memurda 2300 siz olsanız geçer miydiniz?
-
@Antimülakat Belediyeler de kpss işe yaramıyor dimi...her belediye kendi alım yapıyor...