KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@Asımın-nesli KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI içinde söyledi:
İibf mezunu bütün bölümler başvurabiliryor mu ? İlandan anlayamadım.
İktisat, İşletme, Maliye veya Kamu Yönetimi bölümleri demiş. Bölümleriniz bunlardan biri değilse arayıp sorun hocam.
-
@Mimar zayif ihtimal gibi dostum ama belki 657 olmamasi biraz ilgiyi azaltabilir. Tabi issizlik kosullarini dusununce az bir ihtimal bu.
-
Eeeeyy Sgk. Gör gör bunları..bak kendi adamlarını yediriyor mu kosgeb.
Işletmeci arkadaslara hayirli olsun -
@davetsiz KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI içinde söyledi:
endi adamlarını yediriyor mu kosgeb.
Işletmeci arkadaslara hayirli olsunKesinlikle Öyle
-
hakkatten taşraymış ilan... Maşallah
-
Referans ta isteniyor mu.
-
Nihayet bekledigim bir ilan geldi. 89,2 puan 65 siralamam var p24te.insallah yeterli olur mulakat icin. Daha once bu tarz bir yere basvurmadigimdan soruyorum. Sehir tercihi yapilacak mi? Yapilacaksa nereyi secmek gerekir?
-
şu mühendislerde 2017 KPSS-P3 nedir ya
-
75 e gelme ihtimali nedir acaba?Hatay ya da İstanbul yüksek mi kapatır?
-
@piraye A gurubu kadrolar için kpss puanı geçerliliği 1 yıla düşürüldü bu sene ve mühendisler için sadece 3 puan türünde hesaplama yapıldı. P1-p2-p3
-
@eeengineer55 sadece 2016 bir yıl geçerli. 2017 puanları 2 yıl geçerli.
-
@onuktekin Öyle mi ? Ben bundan sonra hep bir yıl geçerli olacak diye biliyordum.
-
güzel olmuş her sene oynasınlar böyle 1 yıl 2 yıl diye
-
@piraye malesef Sürekli oynuyorlar zaten lisedeyken üniversiteye giriş sistemi sürekli değişirdi şimdide bu hep bi arayış var ama bir türlü bulamıyorlar doğruyu
-
Meslek tanıtımı bekliyoruz.
-
P3 de puanlar ortalama nerelerde olur tahmini olan var mi?
-
Şaka mı bu ya? Gitti benim güzelim 2016-p3 puanım çöpe.
-
@piglet osym nin yaptığı merkezi atamalarda kullanabilirsiniz onu onlar B grubu oluyor çünkü
-
Basvuru yaparken il seçtiriyo arkadaslar nasil olacak bu iş bir de kpss puani sectirmedi kendileri mi aliyolar osym den acaba
-
iyi iller yüksek kapatır.
657 li degilse bunun iş garantisi yok mu ?
merkez uzman yardımcıları ile aynı maaş mı
tşk.