TKDK Denetçi, Uzman, Mütercim, Destek Personeli Seçme Sınavı (10.09.2017)
-
TKDK'nın internet sitesinde duyuru yapılmış, ancak sınav detayları henüz belli değil:
"Kurumumuz merkez ve taşra birimlerine 184 Uzman, 8 Denetçi, 1 Mütercim ve 7 Destek Personeli olmak üzere toplam 200 personel alınmasına yönelik Denetçi, Uzman, Mütercim ve Destek Personeli Seçme Sınavı 10 Eylül 2017 Pazar günü yapılacaktır. Söz konusu sınava başta Kurum merkezi olmak üzere Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ardahan, Çankırı, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Karaman, Kars, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Yozgat İl Koordinatörlüklerine ziraat, gıda, su ürünleri, inşaat, elektrik-elektronik, makine, endüstri mühendislikleri, iktisadi ve idari bilimler, veteriner, hukuk fakülteleri ve mütercim tercümanlık bölümleri mezunları başvurabileceklerdir.
Sınav ilanı ve ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla sunulur."
-
-
@demmahum valla bilmiyorum yazan yoktu yazayım dedim bakalım ne dicekler ayrıntılarda
-
inşallah 184 uzmanı yardımcısından 100 tanesi falan bizim fakülteden olur bence p48 puanı ile çıkabilir çünkü tarım kooperatifleride p48 puan türünden çıkmıstı
-
Kurumun merkezi Ankara mı
-
Yaş sınırlaması olmaz inşallah
-
Kac katı sinava cagirir ?
-
.........
-
@kuznets bu kurumun daha önceki ilanlarında 5 katı oluyordu.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
Şimdi ilanın açık olmayışından dolayı bir kaç soru işareti var kafamda.1-) Bu kadronun tamamını mı Açıktan alacaklar. Denetçilik ve Uzmanlığın bir kısmını Kamu Kurumları'ndan alabilirler. Geri kalanını P3 ile açıktan alacaktır.
2-) YDS Şartı olacak mı? 60 YDS Barajı koyuluyordu evvelce yapılan Uzman ve Denetçilik alımlarında.Bu koşullar netleşsin bakalım bekleyelim.
Tekrar hayırlı olsun dostlar.
-
Alım kamu yönetimi ağırlıklı puanlarla yapılmalı yds şartı gereksiz olur şu aşamada
-
uzman diyor yalnız, uzman yardımcısı değil. uzman alacaksa bize yar etmezler gibi. kamudan direk alırlar diye düşünüyorum. inşallah yanılıyorumdur.
-
Tamamı olacağını sanmam dostum evvelki ilanlara da benzer lafız ile çıktı kurum. Ama kadro bölünecektir muhakkak yine.
-
@paretowilfredo hocam peki bu iş hakkında bilgimiz var mı? hep taşra açılacağı yazıyor. merkez/taşra ayrımı var mı ve daha sonra ankara'ya geçme ihtimali olur mu sizce?
-
arkadaşlar AB fonlarından hibe dağıtan ve ipard programına dahil olmuş bir kurumun yds şartı koymama ihtimali yok.
-
p3 puanıyla alırsa 2016 puanı 2017 puanı mı kullanılır kamu gözetimi kurumu 2017 puanı kullanmıştı ancak genelde 2016 puanı kullanılıyor kafam karıştı valla
-
@totti TKDK çift yıl puanlarını kullandı bugüne dek hep. 2016 puanının geçerliliği P3 noktasında halen sürüyor. Bu nedenle 2016 isteyebilir kanaatindeyim. Tabi bu yıl her şey enteresan. Mesleğin 'kariyer' kapsamında sayılması farklı durum ortaya çıkarabilir 2017 için.
-
@totti hocam o konuda bir yorum yapamıyorum, açıkçası bilgim yok.
-
başvuru yapabilen var mı
-
@kelaynak ben dün yaptim basvuruyu resmen 2 günümü aldı sistem cok sıkıntılı süreyi uzatmışlar sanrm haberiniz olsun