DGS Sınavı
-
Merhaba arkadaşlar, 2017 DGS sınavı bugün sonuçlandı. Giren herkese geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız. Genel itibarı ile sınav nasıldı sizce?
-
Bence uğraştırıcı bir sınavdı. Vakit yetmedi şahsen. Bi 15-20 dakikam daha olsa rahatlatırdı biraz daha. Türkçede mantık sorusunun biri full boş kaldı. Geometrili fizikli soru. O nası bi soruydu yav hiçbir bilgi vermemiş genel itibariyle zor değildi ama zaman kısıtı ve uğraştırıcılık zorlaştırdı bence
-
@armindo Türkçe genel olarak nasıldı hocam?
-
Matematikte problemler ve geometri zordu. Türkçe mantık soruları zordu. Boş bıraktım, zaman yetmedi. Bazı paragraf soruları da yine zordu
-
@sametuzeyir türkçe benim kronik sorunlu, o yüzden belli bi seviyenin üzerinde çıkamıyorum zordu diyemem. kpss düzeyinde gibi geldi.
-
gençler kardeşim için soruyorum. elektronik haberleşme bitirdi sadece matematik çözebilmiş zamanı yetmemeiş 48 mat 7 turkçe çözmüş. mühendislik gelme ihtimali var mı??
-
Arkadaşlar adalet açık öğretim bitirdikten sonra hukuk için dgsyi kazanırsak kaçıncı sınıftan başlarız.
-
@busus hocam biraz diğer adaylara bağlı, DGS'ye giren arkadaşlar kendi yaptıklarından bahsederse fikir yürütebiliriz.
-
@ErtuğrulBEY bir kaç farklı yerde konuştuk bunu da hocam sanırım okul yönetmeliklerine bağlı dedik, bilgisi daha fazla olan arkadaş varsa cevaplarsa güzel olur
-
dgs açıklanmış. sayısal 266 puan 13000 nasıl arkadaşlar mühendislik için
-
Bende 2019 yılında gireceğim DGS sınavına. Başarılar dilerim herkese.