TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    3973428
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bulutsuzgünler @muzlusut Son düzenleyen:

@muzlusut teşekkür ederim inşallah bi sürpriz olmaz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sweezy Son düzenleyen: sweezy

Benim için çok çok önemli bi konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benim tecilim bitti ve askerlik şubeye gidip durum belgesi aldım 1-30 eylül 2017 tarihleri arasında hazılık işlemlerinin başlatılması gerektiği yazıyor yani normal şartlarda kasımda askerim. Fakat malumunuz önümüzde guy ve sgk mülakatları var. En azından bir celp dönemi ertelemek istiyorum. Bakaya kalmak istemiyorum. Raporla erteletme durumu var diye duydum. Nasıl oluğu hakkında bilgisi olan var mı? Hangi tarihlerde almam gerekiyor? Herhangi bir aile hekiminden yada hastaneden alınsa olur mu. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Ortada aralıksız iki yıllık kpss emeği var çöp olsun istemiyorum.

Mimar 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Mimar
          Mimar @sweezy Son düzenleyen:

@sweezy 30 eylule kadar ilisigi yoktur diyosaniz 30 eylulu kapsayan 2 veya 3 gunluk rapor almaniz yeterli. Hastaneden oluyor ama sağlık ocagindan oluyo mu bilmiyorum hocam

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            sweezy @Mimar Son düzenleyen:

@Mimar Teşekkür ederim. Şimdi ben eylül sonunu kapsayan bir rapor alıp ekim ayı başında götürmem gerekiyor doğru mu anladım? Askeriye problem çıkarmıyordur inşallah

• engin0516
              engin0516 Son düzenleyen:

@sweezy kardeş 30 eylül cumartesi ye geliyor raporu alırken iş günü şeklinde alma sakın , birde bende de aynı dert var ylisans var tezsiz i.ö onlarda bi çıkış yolu guy için mülakat ta asker kaçağı olmaman lazım sgkda ise mülakat için sorun yok erken ama evrak tesliminde askerde olursan hakkın gidiyor diye biliyorum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • joeblack16
                joeblack16 Son düzenleyen:

@sweezy Senin için en temiz yol yüksek lisans kardeşim . 1,5 yıl ertelet rahat et derim.. Ben öyle yapacağım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • S
                  sweezy @engin0516 Son düzenleyen: sweezy

@engin0516 işte bu rapor konusunda söylentilerle değilde gerçekten bu şekilde erteleten biri varsa ve gerçekten oluyorsa bu yolu deniycem. Yoksa tezsiz şart ama iki yıldır ders çalışıyoruz haliyle evi maddi sıkıntıya sokmak istemiyorum

Mimar D engin0516 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Mimar
                    Mimar @sweezy Son düzenleyen: Mimar

@sweezy söylediklerim soykenti degil gercek.
                    @engin0516 böyle seyleri nerden cikariyosunuz şaşırıyorum. Hakkin filan gitmiyo arkadas bilmiyosaniz yorum yapmayın . Cikip size inanacak birileri bi de allahim ya

engin0516 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • D
                      David Hume @sweezy Son düzenleyen:

@sweezy 30 eylülü kapsayacak şekilde rapor alıp hemen ilk işgünü askerlik şubesine götürmeniz gerekiyor. Onlar sizi muhtemelen şubat celbine atacaklardır. Ancak askerlik yeriniz belli olurmu o gün bilemem. Siz en iyisi en yakın şubeye gidin sorun sorularınızı. Ters cevap vermezler korkmayın.

tenebris diebus...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • S
                        sweezy @David Hume Son düzenleyen:

@David-Hume ekimin ilk iş günü götürmeliyim o halde dediğinize göre. Şubeye gittim sordum bu konu hakkında bişey söyleyemem dedi haliyle tecrübeli arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum

HaniYaKi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • engin0516
                          engin0516 @Mimar Son düzenleyen:

@Mimar kardeş bu konuda ki bilgimin kaynağı atanmış SGK denetmenleri arkadaşlarım bilgi kaynağım bu inanıp inanmamak kişilere kalmış tabiki amacımız kimse mağdur olmasın.

• engin0516
                            engin0516 @sweezy Son düzenleyen:

@sweezy kardeş arkadaşım erteletti guy mulakati bekliyor.

• engin0516
                              engin0516 @sweezy Son düzenleyen:

@sweezy bende seninle aynı durumdayım bu arada SGK tercih puanın kaç acaba?

• G
                                gökaysah @staticman Son düzenleyen:

@staticman ilk alımda puanım 73.75 di, geçen sene 72 küsür barajı geçemedim bu sene ben 75i geçtim adamlar barajı aşağı çekti 😄 73ü görür gibi bu sene de..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • K
                                  kardelenk @irmak Son düzenleyen:

@irmak istatistik matematik grubunda puanı yüksek arkadaşlar için dezavantajdır.75 gibi düşük puan alan kişiler referans bulup iş meslek sahibi olabilirken emek veren yüksek puanlı arkadaşlar açıkta kalmaktadır. iibf grubunu taban puanın 70 e çekilmesi etkilemez.mülakata giren son kişinin de puanı yine çok düşük olmaz

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • R
                                    Ricardo Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizce tahmini olarak iibf kaçla kapatır

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • H
                                      hü.sbky Son düzenleyen:

Başvurudan sonra çalışamamak.Çalışamadıkça gerilmek.Gerildikçe çalışamamak...Böyle bir kısır döngüdeyim.Çalışmaya ara vermekle başladı her şey.Şimdi nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.Çözdüğüm kaynakları tekrar çözmek sıkıcı geliyo.O ilk heyecanı yakalayamıyorum.Yenilerini almak da başka sıkıntı.İşte ben böyle bir hal içindeyim.

Bir adım ötede...

• P
                                        Pozitif @Ricardo Son düzenleyen:

@Ricardo 83.25-83.75 arası benim tahminim.

R A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • HaniYaKi
                                          HaniYaKi @sweezy Son düzenleyen: HaniYaKi

@sweezy dostum askerlik işlemleri için son hafta hangisiyse o haftanın bütün günlerine rapor alman lazım. sağlık ocağındaki hekiminden rica edersen 5 günlük bir rapor hazırlar. bu da sana 3 aylık bir zaman kazandırır.ancak askerlik kesinlikle sınavlara hazırlanmada dezavantaj değil. çünkü komutanlar ders çalışacak arkadaşlara çok yardımcı oluyorlar. üstelik hem vatan borcunu ödersin hem de askerlik ödevini yerine getirip psikolojik olarak çok rahatlarsın.

Mine'yi sevdik; o da erkek çıktı. -Babannem

• R
                                            Ricardo @Pozitif Son düzenleyen:

@Pozitif 82 lere düşmez mi

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 94
                                            • 95
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 98