Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Regista teşekkürler hocam : )
-
sınava ankarada giren arkadaşlardan hukukçu olmayıp gazi hukukta giren var mı? sadece hukuktan 800 kişinin girmesi pek mümkün görünmüyor bayağı kalabalıktık çünkü
-
@Lex-fori c düzeyi ingilizce 200 tl, b düzeyi ingilizce 350 tl, a düzeyi ingilizce 500 tl şeklinde kardeşim kesin bilgi:) sadece yds ve toefl ıbt puanları dikkate alınıyor.
-
140 soru vardı puanlama hakkında bilgisi olan var mı
-
@pek12 hatirliyomusun o soruyu kelimemi geliyodu toksa cumlecik mo
-
@ramazan55 100 soru vardi her soru 1 puan
-
Servis görevlisi soruları hakkında bilgisi olan yok mu hiç? 1 de her sorunun bir puan olduğu nerde yazıyor kaynak ne? Standart sapma kullanılıyor diye biliyorum ben.
-
@pek12 istanbulda bizim okulda sinifin yarisi gelmemisti 400 kisi anca vardi hakimlik mulakatina gelenlerden basvurayim zaten mulakat icin geliyorum gireyim ben hakimlik bile kazandim bunu hayli hayli kazanirim cok harikayim diyenler hep ankarada girdiler oyuzden kalabalik olabilir sayinin cok olmasi onemli degil benim fikrim oylesine giren coktu
-
@patakute halkbank ve vakifbankta soru sayilari farkli oldugundan bi katsayiyla carpilip hesaplaniyodu puan.sapma falan yoktu.burda da 100 soru var her soru 1 puan benim bildigim bu
-
@patakute Mülakata 4 katı aday çağırılır son adayla aynı sayıda doğru yapan tüm adaylar çağırılır ilanda yazar. Standart sapma hiç olmadı.
-
@av.ssualp 'hakimlik bile kazandım çok harikayım' ahahaha çok güldüm. Bizde de gelmeyenler azdı ama erken çıkanlar vardı baya. Hakimlik sonrası calışmamış da olabilirler. Yarış yaklaşık 1000 kişi arasında geçer gibi duruyor... Allah hak edenlerin yardımcısı olsun. Sağolun bilgilendirme için.
-
@cnsndjshhssh boşluktan sonra kelime vardı.although ta svo ile, in spite of ve despite da ise isim ya da sıfat tamlaması gerekir. Ancak that ve the fact that olursa svo alabilir. O da olmadığı için cevap despite olmalıydi
-
@pek12 dogrudur. Dikkatsizlikten soru gitti
-
@cnsndjshhssh hepimizin ortak sorunu maalesef. Umarım bir soruyla kalır:)
-
Arkadaşlar PTT Gişe mi, Ziraat Uzm Yrd. Mı ?
-
@Seigneur ziraat uzman yrd tabiki
-
Hocam PTTA yi azcok biliyorum ama uzm alakali bilgim yok. Ne açılardan üstün veya eksik?
-
@pek12 evet toplu iş sözleşmesine baktım ben de ve böyleydi. çok düşük geldi bana yav bu dil tazminatları. üstelik brüt. uzman yrd maaşı da bayağı bir düşük geldi bana. ortalama 3 bin bile etmiyor b düzey dil tazminatı ile birlikte.
-
@pek12 sanmiyorum tek kalmaz sinavi tamamen genel kulture baglamislar genel kulturu iyi olan mulakatta ben 85 altinin mulakat icin heycanlanmamasi gerektigini dusunuyorum siz ne dusunuyosunuz?
-
@armindo üç binden fazla olduğu söylendi siz eminmisiniz öyleyse gerçekten çok düşük..