9.Promosyon Taban Puan Duyumu
-
Ben doğruysa da yanlışsa da anarım. Bu yaptığı çok yanlış bişey duyumu kesinse bizi ikna edecek bişeyler söylesin gece gece bu kadar insana bu yapılır mı. Artist gibi yeni hesap aç bi ileti yaz çık bu nedir
-
@hü.sbky heralde 84.7 yaklaşık 1200 sıralama yapar. p23 genel puan türü sayılır mevcut olarak çalışıp da sayıştay, müfettişlik için girenler filan varsa bunların 600 kişisi buradan gelebilir. P42 biraz daha özel puan türü çeko ağırlıklı olması sebebiyle daha fazla kişinin buradan başvuracağını düşünüyorum ilk 1200 deki 900 kişi başvurmuştur. Toplam 1500 yapar puanları çakışan 300 kişi varsa hesap tutar.
Bende biraz iyimser olarak 83,5-84 aralığı tahmin etmiştim ama demek ki puanları çakışan veya sgk kazanıp mülakata kalan az kişi olmuş olabilir.Doğru mu değil mi 11 ağustosta göreceğiz.
-
@black Yalnız benim p42 83.9 sıralama 1170.. Yani 84.7 olan biri ilk 1000 içerisinde yer alır.
O 1000 kişiden de 900'Ünün tercih etmiş olması hiç olası değil -
@ZeljkObra O zaman çarşı karışır o kadar sgk denetmeni gitti illaki puanı çakışan vs. puanın daha aşağı inmesi lazım. tarım kredi bile 200 kişi sınava çağırdı o bile 84 küsürlere düştü
-
@ZeljkObra Arkadaşlar kusura bakmayın amacım umut tacirliği değil ik dan alınan bir bilgi 84 civarı kapattığı üzülerek söylüyorum.
-
İstatistikçi olarak söylenecek olursa 72 puanla bırınıin sıralaması 1000 küsürlerde şu an itibariyle branş bazı olmadan 400 kişi çağıracagını dusunursek bnce 72 zor bır ıhtımal arkadaş troll diyorum itibar etmeyiniz dogruyasda arkadaşa bi kusura bakma borcumuz olur
-
@Sauron Hocam 84 civarı ne demek? 84'e yakın.. 84.7 civar olmuyor yani
-
@Sauron civar başka şey direk nokta atışı rakam vermek başka şey bir dediğin bir değini tutsun
-
@ShankS Bende anlamadım. 84 civarı bişe dersen, 84'e yakın anlamı çıkar.
noktasına kadar puan verip sonra civarı demek bana kolpa geldi. -
@ZeljkObra Milleti sıkıntıya sokmakta hoşlanan sayısız trollden biri olma ihtimali büyük
-
84,7 çok uçuk..troll gibi duruyor arkadaş
-
@ShankS Yani hepimiz çok çetin şartlardan geçiyoruz. Az şey çekmiyoruz. Eğer trollemek için yapıyorsa yazıklar olsun. Ne diyelim.
-
@Sauron Senin bu yaptığın terbiyesizlikten başka birşey değil! Bi tam virgülüne kadar söylüyorsun bide çıkmış civarıymışta bilmem ne! Ben şahsen doğruysa da yanlışsada hakkımı helal etmiyorum. Gece gece 3 gün kalmışken terbiyesiz herif doğruysada ne diye yazıyorsun böyle bişeyi.
-
84.7 ile kapatırsa şampiyonlar ligine döner ortam. 84 puan zaten sıralama olarak 1000 lerde. 84 üstü alıp daha iyi pozisyonda olan insan o kadar azmı?
-
@sweezy o arkadaş herkes 400 kişilik ilana yok canım daha neler gelmez derken gelcek demiş,her sorulan soruya cevap vermişti.Bir de böyle bir iki gün önce değil sabahında söyledi.Bu arkadaş o kadar güven vermedi açıkcası.o yüzden bekleyip görmek daha doğru.Böyle görünce anılar canlandı gözümde.
-
Arkadaşlar yazdıklarımdan dolayı arkadaş bana özelden mesaj atmış kimse korkmasın trollün teki özelden de soruyorum burdan o kadar kişinin yazdığını okuyor cevap yazmıyor. Azıcık şahsiyet var yinede biraz yazdıklarıma bozulmuş
-
Bundan zevk alan insanlar var demek bide rahat uyuyolar öyle mi?
Yazık. -
@hü.sbky en acısı eğer ki trolse böyle psikopatlarla yarın öbür gün belki de çalışma arkadaşı olacağız. Allah esirgesin..
-
Doğru olma ihtimali yok rahat olun arkadaşlar maximum çıkacağı seviye 83.7 bana göre ki o bile zor,hakkımızda hayırlısı olsun.
-
İki türlü sonuç çıkıyor şimdi. Birincisi eğer bu bu bilgi yalansa iş artık trollük değil ahlaksızlık. 3 gün sonra açıklanacak olsa bile o 3 günü insanlara zehir etmek büyük bir ayıp ve çok günah. İkinci olarak da doğruysa eğer bu bilgi, İK bu puanı belirleyip çalışanlarla paylaşıyor ve bu bilgi dönüp dolaşıp bir sosyal mecrada yankılanıyorsa ortada gayrı ciddi bir durum var. İnsanları boşuna bekletmekten başka bir durum olmuyor maalesef.