Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. Demek ki bir yerlerde yanlışlık yapmışız. Beklemediğim alandan çok düşük puan aldım. Artık yazım kötü diye mi kırdılar bilemedim. Önümüzdeki mülakatlara ve sınavlara odaklanacağız artık
Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Memnun-Kaygısız tabi sizde inşallah 3 kişiden 1i olmuşsunuzdur bencillik kardeş işte ne yapacaksın
-
@Lex-fori mete ve tospik kapıda beni beklediler
-
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. 3te 1 düşük bir oranmış en azından yarısı olsaymış. Hakkımızda hayırlısı umarım kazanmışızdır. Umudum vardı ama sayıyı duyunca umutsuzluğa kapıldım... inşallah olmuştur
-
https://www.vdk.gov.tr:9696 şu adrese bir bakın arkadaşlar
-
-
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin , emek zayi olmasının ne olduğunu bildiğim şu hayatta , hiçbir Müslüman kardeşimin emekleri zayi olmasın inşallah. Dualarım bütün emek veren kardeşlerime
-
Bence tek dersten ziyade ortalamadan takılan daha çoktur bu sınav için..Çünkü her grupta iki soru daha yapılabilir,hafifti diğerlerine nazaran..Neyse yak yak bir sigara da buna yak!
-
@aybars bu ne kardeşim ?
-
Heyecanla bekliyoruz
-
Aybarsın linkinde yazıyor sonuçlar
-
@Klay-Thompson başarılımı yazıyor sende ?
-
@niloya iste gercek arkadaslik boyle olmali helal olsun ikisine de
-
@arthur-smithes başarısız kardeşim
-
Başarılı olan adayların puanları açıklanmaz VDK'da dostlar. Kaybedenlerinki belirtilir. En azından adet böyle.
-
Dostlar başvuru numaramı bulamıyorum, başvuru formu görüntüle linki açıklanmıyor e maildeki mesajı da silmiştim nasıl bakmak gerek?
-
Hukuk 43,50
Muhasebe 62,50
Maliye 70
İktisat 42,50En iyi de hukuk ve iktisattı halbuki.muhadeseden kalırım diyodum.olmadı.olmadı.
-
benim de başarılı dostlar. sgk denetmenliğinde de asil kazandım. keşke vmy'yi kazanamasaydım. şimdi ikilemde kaldım
-
Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. Demek ki bir yerlerde yanlışlık yapmışız. Beklemediğim alandan çok düşük puan aldım. Artık yazım kötü diye mi kırdılar bilemedim. Önümüzdeki mülakatlara ve sınavlara odaklanacağız artık
-
Öyle kocaman başarısız yazılır mı
Girdiğim en güzel sınav olarak kalbimin derinliklerinde saklayacağıma
️Bol miktarda sevinmeler diliyorum kazanan arkadaşlara
-
3 kişiden 2si olduk yine:)