VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Ege için memurlar gündüz aramıştı süreç devam ediyor demişlerdi , akşam açıklandı
-
Cumamız mübarek olsun hayırlı haberler alırız inşAllah:)
-
Haftaya kesin açıklanacakmış gençler sağlam yerden geldi haber. Bugün de açıklanma ihtimali varmış
-
Memurları da takip ediyorum arkadaşlar. Aldığım duyum bankada kontrolör olarak çalışan bir arkadaşımdan geldi. O da şu an denetlediği şube müdürüne sordurup öğrendi. Açıklanmazsa küfür yemek istemem. Bende sizin gibi bekliyorum
-
Bir hafta daha mı shit!
-
...................
-
Haftaya görüşmek üzere yayında ve yapımda emeği geçen herkese saygılar:/
-
Belki 17:30 da aslan kükreyecek yeni bölüm başlayacak beyler neden bu kadar umutsuzuz daha erken değil mi umut kesmek için bu günden.
-
Zaten gecen sene de gec aciklanmis diye biliyorum ben ,5 'de falan aranmislar ve aramalar bir gunde bitmemis suan baslasalar bile aramaya pzt'ye sarkar ?tabi baslarlarsa aramaya
-
Ben şahsen geçen seneki gibi olacağını düşünüyorum. Bayram öncesi arama bayram sonrası iş başı. 7 gün belge toplama süresi deniliyor. Zaten bayrama az kaldı bayram izni 10 gün muhabbeti var. İş başı yapılsa bile bi anlam ifade etmeden tatile girilecek.
-
@hopa eski gunlerimi hatırladım Tom ve Jerry kere heyacanla bekleyişler ama artık büyüdük:()
-
@forrestxyz bende 5 :30 da mail geldiğini 7'30 da arandığını okumuştum bı arkadaşın o yüzden erken dedim
-
Olur da bugün açıklanırsa herkese mail gider ama değil mi ? Aramalar atanılan şubeye kaldığı için belki pazartesiye sarkmıştir geçen yıl .
-
Insallah o sekilde olur ama gecen sene herkese ayni anda gitmemis
-
Bugünde olmadi
-
Bilgisizliğimi mazur görün, sonuç beklediğiniz kurum vakıflar bankası mı yoksa yeni kurulan vakıf katılım mı? Mülakattan evvel yazılı sınava mı girdiniz yoksa kpss puanı ile sözlüye mi çağırıldınız? En kısa zamanda sonuçlanır inşallah.
-
@polisiye-roman şubat sonu sınav yapıldı,mufettişlik sınavı ama uzmanlık değil.Bu sınavda ingilizceden kalıp alanı yüksek yapanlar uzmanlık için mayıs sonu mülakata çağrıldı ve onu bekliyoruz.Vakıflar bankası,katılım değil
-
@AndOne geçmiş yazılara baktım da sınav hakkında bilgi verici bir açıklama göremedim. GUY'un sınavı gibi bir sınav mıdır bu, konu dağılımları nasıl?
-
@polisiye-roman ilk sayfada bi sınav linki var ordan bakabilirsin. Sürecin nasıl işlediğini merak ediyorsan bu konuyu tamamen okumanı öneririm
-
Arkadaşlar kusura bakmayın fazla takip edemedim Ege bölgesi uzmanlık mülakatına çağırılanlar oldu mu?
Olduysa rica etsem kaç puanla çağırıldınız ?