VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaslar beni aradilar ,telefonun basinda bekleyin herkes aranir insallahh
-
Forrest hangi şehir için aradılar bizim arkadaşı Diyarbakır için aramislar
-
samsun bölge için arandım az önce
-
@torpil-siz iskenderun icin arandim ,hataydi ikametim
-
@forrestxyz uzmanlik icin mi arandiniz hocam
-
Arkadaşlar saat kaçta arandınız aramalar yarın da devam eder mi
-
aranan arkadaslar uzmanlik icinmiydi?
-
Mesajlar kesildi,herkesi aradılarda telefon da mı konuşuyorsunuz
-
Ben aranmadim sağlık olsun kazanan arkadaşlara tebrikler hayırlısı olsun
-
Aranan arkadaşlar hayırlı olsun. İnşallah yarın da aramalar devam eder. Ben de aranmadım bekliyorum
-
Ben de arandım arkadaşlar , haber bekleyen herkes aranır inşallah .
-
@hopa-- kaçta arandınız hangi bölge
-
benim şahsi fikrim asıl aramaların yarın olacağı yönünde,bu gün şubelerin insiyatif kullanarak aradığını düşünüyorum,aramaları genel müdürlükten değil şubeden yapıldığını belirtmişler arkadaşlar.yoğun şubeler vs hafta boyunca arayabilir.
-
Arkadaşlar beş buçuk gibi arandım , ikametim Artvin Vakıfbank şube için. Bu kadar fazla kişinin aranmaması ihtimali biraz zor gibi geçmiş yıllara baktığımız zaman . o yüzden yarın aramalar olacak gibi gözüküyor.
-
Bende aramaların yarın devam edeceği kanısındayım. En çok istihdam İstanbul için olacak ama İstanbul için aranan 3-5 kişi duydum sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada aranan arkadaşlar mail alırlarsa bizimle paylaşsın lütfen. Herkes için hayırlısı olsun. En azından 1 gün daha bekleyip bu defteri kapatıyoruz
-
Istanbul için inşallah asıl aramalar yarın başlar:) aranan arkadaşlar içinde hayırlısı olsun
-
@torpil-siz ben de aramalarin yarin devam edecegini dusunuyorum ,iyi haberlerini yarin bekliyoruz tum bgun aranmayan arkadaslarin ,cunku arkadaslar gecen sene de 2 gun aramalar surmus diye biliyorum ,bgunden uzulmeyin sakin
-
@samet06 yok mail gelmedi hiç
-
İnşallah gönlünüzce olmuştur aranan arkadaşları tebrik ediyorum. ne zaman göreve başlatcaklarmış peki?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim,ben de aranmadım maalesef kısmet bu işler canımızı sıkmayalım