Ücretli ögretmenlik ile kpss
-
Merbaha arkadaslar. 2016 mezunuyum. Bu sene guzel bi puan alamadim. Elde de maddi anlamda pek bisey de kalmadi malum çoğu IIBF mezunu durumu gibi.
Koyde hem ucretli ogretmenlik yapip hemde kpss Alani calisabilir miyim. Ucretleri nasil ucretli ogretmenliklerin
Tercubeli yada bilgisi olan lutfen yardim edebilir mi bana ? -
@deuceko gayet yapılabilir. Hatta daha planlı olursun. Zamanını daha iyi yönetirsin. Ben her zaman şöyle düşünüyorum, bazı kişiler yoğunlastikça zamanı daha verimli kullanır.
-
@deuceko Yapilabilir ucretli ogretmenlik yorucu olmuyo dersiniz bittigi anda gidebiliyosunuz kalan zamaninizda da kpss calisabilirsiniz.Ucretli ogretmenlikte saati 11 tl haftada en fazla 30 saat calisiyosunuz
-
@Antimülakat eyvallah hocam tesekkurler umarim verimli olur
-
@summer tesekkurler hocam:)
-
Ucretli ogretmenlige nerden başvuruyoruz
-
Benim nişanlım yaptı aynısını bu sene. Geçen yıl 67 almıştı, bu sene hem ücretli öğretmenlik yaptı hem de akşamları kpss çalıştı. Ayrıca sene boyunca sözdü inşandı falan çokta öyle yoğun geçmedi.
Hatta alan çalışmaya da GKGY sınavından sonra başladı, bir önceki sene alan çalışmıştı daha çok. Bu sene GKGY de 79 küsür yaptı. ÖABT ile de puanı şuan 78 küsür oldu. Sıralaması da 870 küsür.
Senin için iyi bir örnek olur diye yazdım. Allah yardımcın olsun istedikten sonra her şeyi oluyo.
-
Ben ücretli öğretmenlik yaptım kendi adımadir soyliceklerim olmuyor hem öğretmenlik hem ders millet günde 10 saat calisiyorda yine yeterli gelmiyor.basvuru yapın 1.donem çalışın harçlık biriktirin hemde kendinizi olcersiniz yapabilecek misiniz.ama 2.donem kesinlikle yapmayın hocam ders çalışın tavsiyem.
-
ilk dönem ücretli öğretmenlik ve kpss çalışmasını yürütüp ikinci dönem ücretli öğretmenlikten ayrılmayı tercih ediyorlar genelde.
-
Saglam bi temel attim zaten bu yil arkadaslar . zaten ikinci donem birakacagim ders calismak icin. Sadece biraz harclik biriktirmek icin bu isi gecici yapmak istiyorum zaten. Ama yine de tamamen kopmak istemiyorum bagim olabilecek vakit olabilr mi alan dersleriyle diye sormak istemistim.
-
@maliyeci123 hocam bulundugunuz yerin ilce meb sitesinde öncelikle internetten basvuru yapiyosunuz zaten o sitede sonra gerekli belgelri elden teslimi istiyolar bu kadar .
-
@deuceko teşekkürler