PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@ddguy numara bu 03125095677 ama ben çok bilgi vereceklerini sanmıyorum, "henüz belli değil siteyi takip edin" diyecek muhtemelen başvuru sonuçlarını ve mülakat listesini ayrı ayrı sormak lazım çünkü başvuru sonuçlarını açıklamak çok kolay.Bu da var numara olarak 03125095605
-
@Mustapha aradım hocam şimdi adam sormadan cevap verdi çalışıyoruz en kisa surede aciklanacak dedi bende bugün açıklanma ihtimali var mı dedim evet var dedi
-
@ddguy şaşırdım valla, bugün için umutlandıran bir cevap olmuş. inşallah açıklanır sonu da güzel olur.
-
@Mustapha inşaAllah hocam ua beklemek çok sıkıcı zor artık tahammül edemiyorum
-
@ddguy yemin ediyorum sana sabretmeyi bu kpss süreciyle öğrendim:)
-
@Mustapha bende aynı hocam sorma ya ama artık gücüm kalmadı bekle yıkıl bekle yıkıl yoruldum ya
-
@ddguy orası öyle yıpratıcı bir süreç, inşallah bu sefer yüzler güler.
-
@ddguy
Bende şaşırdım orası genelde kasete bağlar gibi bilgimiz yok en kısa sürede açıklanır derdi de Hadi bakalım o zaman geceye kadar belki aciklanir -
@rlg bu açıklamadan sonra belki mülakat listesi değil ama en kötü başvuru sonuçlarını açıklayacaklarını düşünüyorum gün içerisinde
-
@Mustapha
Aynen öyle yaparlar anca yetiştirirler.Bayram olduğu için onumuz mülakat yerlerinide hemen aciklayabilirler Bayram sonrası hemen mülakata başlarlar calissin adaylar diye belki hemen aciklayabilirler -
Ben de bugün icin cok umutluyum bakalim
-
Gençler hadi sizde arayın sıkıştıralim biraz bari @Mustapha Hocamın attığı ilk numarayı aradım ben 03125095677 yani bunu
-
Başlarından savmak için öyle demiş olabilirler
-
Aciklanmicak herhalde saat kaç oldu
-
Acıklandı arkadaşlar
-
@büşraa link atabilirmisin?görmedim.
-
Açıklandı arkadaşlar ptt'nin duyurular kısmından bakabilirsiniz
-
-