Ilk maaş❤
-
Herkesin bir hayali vardır ilk maaşa dair:) hatta bazılarımızın hayali için birkaç maaş daha çalışmak gerekebilir️
Sizler ilk maaşla ne yaptınız veya ne yapmayı hayal ediyorsunuz:)
Benim bir öğretmenlik serüvenim olmuştu, ilk maaşı ordan almıştım, onları biriktirip kardeşime telefon hediye almıştımah bu ablalık:)
Ama devlette işe girdiğimde bana zorlu süreclerimde yardimci olan yakinlarimi tatile götürecegiminsallah nasip olur.Sizlerin hayalleriniz neler ya da nelerdi de yaptiniz?
-
Saç ektirmeyi planlıyorum.
-
Ablam ve ben varız iki kardeşiz. aramızda 1 buçuk yaş var beraber büyüdük biz. Aynı okul aynı lise aynı üniversite. Haliyle eğitim masralarımızda fazla oluyordu. neyse konuya geleyim babam inşaat işçisi annem ev hanımı. haliyle çok rahat bi yaşantımız yok. Babam bize çok bağlıdır harçlığımızı hiç eksik etmez başkalarından aşağı olmayalım diyede var gücü ile çalışır. Bize zaman zaman sorar canınız ne diliyosa söyleyin alayım. yada bayram seyran olsun alışverişe gidince der, canınız ne diliyosa alın parası benden. Hatta ek kredi kartı bizdedir der bize canınız ne dilerse alın ben öderim kredi kartını borcunu. Benimde ilk maaşımla hayalim annemi babamı alıp, ''canınız ne diliyorsa alın parasını ben öderim'' demek Guy milakatına gireceklere selamlar.
-
@Harun-Resid ilk maaşla yapacaklarımdan biri benimde sınav surecinde kafada saç kalmadı
-
Ilk maasin yarisi istanbul icin yaziyorum kiraya gitcek
-
@Harun-Resid ektirmezsin kardeşim calıştıgın işyerine 1 yıl boyunca ekilmiş saçlamı gitcen.baya sacma bir görüntü oluyor
-
@Harun-Resid hahah hocamvar olanlar icin bir tavsiye vereyim, hindistan cevizi yagi Gercekten cok iyi geliyor aklinizda olsun:)
-
@Fabrizio insallah nasip olur hocam
-
Ben ilk maaşımla
1.Babama en güzelinden bi takım elbise alıcam:) ilk bayramda giysin:)2.Yeğenim var 3 yaşında, kreşe baslicak.Benden tavşanlı çanta istedi onu alicam:)
3.Arkadaslarima yemek sözüm var bi de onlara guzel bi yemek ismarlicam:)
Maasim bitti kalanlar 2.maasa artik
-
@Fabrizio
Allah razi olsun babandan
Babam da emekli işçi, kiyamam 1 tane takim elbisesi var bayramlarda onu giyer. Biz en guzel kiyafetleri giyerken o biz alalim diye almaz.Ben de ilk maasimda en guzel magazadan takim alicam ona:)) Elleri opulesi,sirtta tasinasi anne ve babalarimiz ( hayatta olmayanlara rahmet diliyorum ) varken biz alnimizin akiyla bu surecin ustesinden gelicez insallah
Allah büyük, verdigimiz emegi de goruyo duamizi da biliyo -
Benim ilk maaşımla yapacaklarım bir hayli fazla. O yüzden ilk maaşım bi 15 20 bin olsa hic fena olmaz anca kurtarıyo zaten
-
Her seye ragmen para kazanmak güzel bir sey.Tasra uzman denetmenlere verilen maaslari ne kadar elestirsemde 3500 tl guzel bi para birde giderin olmazsa
-
İlk maaş her ne kadar gelmeden bitse de hepimizin en sevdiği ️
-
Zürafa mahallesinde yiyeceğim şaka şaka genelde elime geçen para saniyesinde ya da dakikasında uçup gidiyor babamın saçmalıklarına
-
Farkettim ki ilk maaşla ilgili hiç hayal kurmamışım. Bi düşünüp geliyom. Az bekleyin:)
-
Başlığı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok güzelsiniz tercihiniyap ailesi!
-
@bombiksmori ewet ilk maaşımla en çok ne yapmak istiyorum diye kendi kendime sordum. Ve şu sonuca ulaştım. Kpss ya da başka bi sınava girecek olan bir ya da birkaç kişinin sınav ücretini ödeyeceğim. Yüzlerinde ki o mutluluğu görmek istiyorum:) Çünkü bu hususta para istemenin ne denli zor olduğunu iyi bilirim..
-
Benim de bir adağım var, Allah nasip ederse onu yerine getireceğim öncelikle Ardından, annem için yapmak istediklerim var. Sokaktaki canlar için hayallerim var. Rabb'im duysun gönül sesimizi.
-
@Fabrizio Ilk maaş içinde söyledi:
Ablam ve ben varız iki kardeşiz. aramızda 1 buçuk yaş var beraber büyüdük biz. Aynı okul aynı lise aynı üniversite. Haliyle eğitim masralarımızda fazla oluyordu. neyse konuya geleyim babam inşaat işçisi annem ev hanımı. haliyle çok rahat bi yaşantımız yok. Babam bize çok bağlıdır harçlığımızı hiç eksik etmez başkalarından aşağı olmayalım diyede var gücü ile çalışır. Bize zaman zaman sorar canınız ne diliyosa söyleyin alayım. yada bayram seyran olsun alışverişe gidince der, canınız ne diliyosa alın parası benden. Hatta ek kredi kartı bizdedir der bize canınız ne dilerse alın ben öderim kredi kartını borcunu. Benimde ilk maaşımla hayalim annemi babamı alıp, ''canınız ne diliyorsa alın parasını ben öderim'' demek Guy milakatına gireceklere selamlar.
Ben de guy bekliyorum hatta son guydan elendim mulakatta. 2.5 yildir da sürecin içindeyim. Herkesin kendine göre derdi, planı var evet ama senin gibi arkadaşları görünce "benden daha fazla hak etmişse bana nasip olacaksa ona olsun Allahim" diye dua ediyorum içimden. Allah yolunu açık etsin, insallah olur.
-
İlk maaşımla değil ama artık maaşımın olmasının verdiği rahatlıkla bir tek taş alıcam.