YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
-
Arkadaşlar başlık ismi karışıklığa neden olduğu için yedek arkadaşlar olarak diğer başlıktan buraya taşınalım dedik.
Süreci daha iyi takip amacıyla kurulan whatsapp grubuna iibf'li arkadaşları bekliyoruz. Katılmak isteyen özelden bana, @şakagibi ya da @Klay-Thompson a yedeklik sıralamalarını ve isimlerini mesaj atarak gruba dahil olabilirler. -
Yedekler olarak surecten hbrdar olmak ve duyumlari paylasmak cok yararli olacak herkesi bekleriz
-
Forumu takip eden ancak başlıktan haberi olmayan ya da görmeyen yedek iibf'li arkadaşlar için bir kez daha tekrar edelim.
Kurmuş olduğumuz whatsapp grubuna dahil olmak için bana, @şakagibi ya da @Klay-Thompson 'a özelden yazabilirsiniz. -
@mjöllnir yedekler olrak bu zorlu süreçte bilgi paylasımı konusunda büyük faydası olacaktır iibf'li arkadşları bekleriz.
-
arkadaşlar 251. yedekteyim yedeklerden yuklu mıktar alım yaptıkları oldumu hıc
-
@paretowilfredo hocam yedekler ile ilgili bir bilgiye erişebildiniz mi? Bir bilgi aldığınızda burdan paylaşırsanız seviniriz.
-
Sayıştay sonuçlarının açıklanmasıyla beraber 6 asil ve ilave olarak 6.yedek arkadaş olmak üzere toplam 7 kişi daha bize yol vermiş bulunuyor arkadaşlar hayırlı olsun diyelim.
Not: Whatsapp grubuna bekleriz.(iibf) -
@paretowilfredo hocam yedekler ile ilgili edinebildiğiniz bir bilgi var mı? Birçok arkadaş haber bekliyor.Bizi bilgilendirirseniz seviniriz.
-
@paretowilfredo hocam @mjöllnir hocamın dediği gibi yedek arkadaşlar olarak sizden haber beklemekteyiz kaç kişinin feragat ettiğini öğrenip paylaşabikirseniz çok seviniriz
-
@mjöllnir @paretowilfredo 8. Promosyon yedekler olarak uzun suredir bekleyişteyiz hocam. Bi bilgi alabilrsek cok sevinecegiz..
-
Sıra epey düşer gibime geliyor. Guy açıklanırsa çok daha fazla yedek kişiye sıra gelir. Memlektini kazananlardan ciddi feragat olacaktır.
-
@Antimülakat bencede hocam acaba yedek ılan zamanı ile ilgili bir duyumunuz var mı ?
-
@Antimülakat hocam normalde kaçıncı sıralara kadar düşüyor bilginiz var mı? ve bu alımda kaçıncı sıralara kadar düşer bir tahmininiz var mı?
-
@paretowilfredo hocam yedekler olarak sizden haber bekliyoruz.
@Klay-Thompson @gazi5 @mjöllnir @şakagibi @black -
Dostlar selamin aleyküm. Beklediginizin farkindayim ancak su surecte cok ilgilenemedim malesef. Gerek is yogunlugu gerekse yetki/yeterlik sinav surecindeyim. O nedenle ders ile de mesgul olmak durumundayim o nedenle fazla ilgilenemiyorum bu aralar. Su surecleri atlatayim hayirlisiyla bakalim tekrar.
-
Dostlar selam, 90 gunluk sure asimi ile ilgili bugun hic duyuru yayinlanmazsa yedeklik hakkimiz resmi olarak duser mi ? Bir de merak ettigim yedek alimi icin tum asillerin tebligatlarinin tamamlanmis olmasi mi beklenecek ?
-
@paretowilfredo @Antimülakat. Hocam bugun yedeklerin hakki yanmayactr duyurusu gelmeliydi endiselenmeli miyiz ????
-
@şakagibi Böyle olacağını düşünmüyorum dostum. Sürecin uzaması mevzuat kısıtlarının dışında özel bir durum. Duyuru yapılmasa dâhi hakkınızı kullanacaksınız muhakkak. Yeni alım da bunda bir engel değil, çünkü her promosyon kadrosu kendine has o nedenle müsterih olun.
-
@şakagibi hocam ben tasra atama subesınde kım varsa sgk sıtesındekı tel rehberınden sırasıyla aradım defalarca kımse bakmadı sonra ik dan baska subeyı arayayım belki ordan baglarlarsa acarlar dedım kadro sube müdürlüğünden ömer bey cıktı tasra atama subesı haftaya pazartesıye kadar egıtımde olduğunu söyledi, ben 90 günlük süre aşımından bahsettım ama tabi konuyla ilgili kesin birşey diyemeyeceğini belirtti.
Şimdi bu durumda mevzuata göre yedeklik hakkımız sona erdi görünüyor hani olur da kurum şansımıza yedeklerle uğraşmak istemezse gerçekten hakkımızı arayabilir miyiz merak ediyorum ? @Antimülakat @paretowilfredo Çünkü mevzuat malesef 90 gün diyor, bir de önceki promosyon baskı ile mi bilmiyorum tam 90. günde hak devam edecektir gibisinden bir duyuruyu yayınlattırmıştı yanlış hatırlamıyorsam, her yedeğin içi rahat etmişti resmi anlamda.. Şu an kurumun iyi niyetine kaldığımızı düşünüyorum.. 8. promosyon tüm promosyonlar arasında sabır ödülü hak ediyor bence, Allah daha çok sabır versin..
-
@black hocam normalde 60'lara kadar düştüğü oldu ama 7. promosyonu hatırlayan varsa yazarsa memnun oluruz.