Açıklanmayan mülakatlara dair son dakika bilgisi!
-
Maliye Bakanlığı ve birkaç bakanlık daha listede olmadığı için beklenen khk bu olmayabilir...
-
Gsb den 36 kişi ihraç edilmiş bu hafta acıklanır diye beklemelimiyim yani
-
Nolacak peki simdi bu khk nin etkisi ne olur sizce ?
-
Maliyeden neden hiç ihraç olmadı acaba bu khk da
-
Arkadaşlar Maliyede ciddi bir hazırlık söz konusu, bütün isimler ciddi bir tespitten geçiriliyor, tahminen Maliyeden 2-3 bin civarında bir ihraç söz konusu olacak. Önümüzdeki yıllara yayılan bir formatta alımlar olacak. Ben VMY'de tekrar test sınavına dönüleceğine inanmıyorum, zaten o alımlardaki 5.500 kişiden sağ salim VM olacak sayısı 2.500 civarında olacak. Asıl sıkıntı şu ki, Vmy'de Yetki ve/veya Yeterlilik'te elenen herkes GUY, MUY, DUY ve SGK kadrolarına geri dönüyor
-
Bu mülakatlar arasından açıklanmayan bi DPB ve MYK kaldı sanırım hocam öyle değil mi?
-
@kamu657 DPB açıklandı. MYK Uzman Yrd. ve İşkur İstihdam Uzman Yrd. açıklanmadı henüz geçen senekilerden diye biliyorum. Bunların bile SGK denetmen yrd ilanı öncesi açıklanması başvuracak adaylar için avantaj olur.
-
İşkur ve Myk kaldı demek. Hocam zaten bu sene bu açıklanmayan mülakatlar işlemeyen süreçler çok yığılma yaptı iyi puanlı kişiler belirsizlikten dolayı önlerini göremiyor bi türlü dolayısıyla her kuruma başvuruyorlar
-
Sgk uzman yrd açıklanırsa epey bi yüksek puanlı gider ben dahil.
-
İşkur u beklemekten ömrüm çürüdü cidden 10 aydır. Forumlarda da sessizlik var, benden başka bekleyen yokmuş gibi hissetmeye başladım. Sesimiz böyle çıkmazsa 10 ay daha bekleriz
-
@cexay çok zor bir durum çok uzun bir süre ses çıkartılabilecek bir muhatap bulmak da zor olan bekleyene oluyor
-
Gene fazla sayıda mülakat sonucu birikti lütfen artık sonuca erdirilsin hızlıca