TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Yüksek lisans kayıt sildirme hakkında

YÜKSEK LİSANS
    5
    8
    9236
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      y.oguz90 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bulunduğum şehire komşu olan bir ilde tezli yl kazandım, kayıt yaptırmış olnama rağmen evdeki hesap çarşıya uymadı devam edemeyeceğim, araştırdığım kadarıyla kaydın silinmesi için vs. kurul toplantısı gerekmiş, 2. dönem kendi ilimde yl deneyeceğim bu kaydı sildirme işlemi uzun sürüyor mu? Hemen harekete geçmeli miyim diye soruyorum daha önce yl den kayıt sildiren var mı?

Not: askerlikle ilgisi yok askerligimi yaptin

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • burcuburcu
        burcuburcu Yasaklı @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90 eğer bitirmezseniz 3. sene sonunda atılıyorsunuz zaten. Kayıt sildirme işlemi zor değil rahatlıkla bir kaç saat içinde yapabilirsiniz.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          y.oguz90 @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu tesekkurler ben dilekce ile basvurduktan kurulun toplanmasi bekleniliyor, kurul karari ile kayit siliniyor diye duydum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            jimgordon Son düzenleyen:

Konuyla alakasız kusura bakmayın ama şunu sormak istiyorum. Tezli yüksek lisansa kayıt olduktan sonra devamsızlıktan dolayı kaydın silinmesi ne kadar süre sonra gerçekleşir bilgisi olan var mı?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • aliveli
              aliveli Yasaklı @jimgordon Son düzenleyen:

@jimgordon atılana kadar devamsızlıtan yüksek lisans kaydı silinmez. Yüksek lisanstan atılma 3 yıl sürer.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • J
                jimgordon @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli teşekkür ederim. 2016'da birkaç değişiklik oldu sanırım o yüzden şöyle olabilir mi diye düşünüyorum. Bir buçuk yıl gitmeyince 3 yıl içinde bitirilemeyeceği kesinleşiyor. Bu şekilde bir buçuk yıl sonunda ilişik kesemezler mi bilginiz var mı?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • aliveli
                  aliveli Yasaklı @jimgordon Son düzenleyen:

@jimgordon valla bu durumda beni ocakta atmaları lazım atarlarsa burdan yazarım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Antimülakat
                    Antimülakat Son düzenleyen:

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 2 yıl dersler için 1,5 yıl da tez için. Yoksa kayıt siliniyor ancak danışman bu süreyi geçerli sebeplerden dolayı uzatabiliyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • 1 / 1
                    • İlk ileti
                      Son ileti