TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5125644
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      metehan209209 @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90. Desene sapmaya kaldın.hocam kurum kuruluş bende düşündüm sonra hizmetsel yerinden yonetimler yazdım çıktım işin içinden

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • U
        ugur1144 @bfroki Son düzenleyen:

@bfroki O soruda bende aynı şekilde düşündüm ne yazarsam ösym bu kuruluşları en genel biçimde içine alır diye düşündüm. KTK yaptım o soruyu yanlış kabul ediyorum ancak KTK alternatif cevaplar içinde olmalı veya sadece doğru cevap olmalı. Sonuçta engenel biçimde düşündüğünüzde bunlar ktk değildir diyemezsiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          metehan209209 @josef44 Son düzenleyen: burcuburcu

@josef44 içerik hakaret edilmesi sebebiyle kaldırılmıştır.

• Y
            y.oguz90 @metehan209209 Son düzenleyen:

@metehan209209. Hayirlisi hocam doktrinlerde hizmet yonunden/hizmetsel yerinden yonetimler sade sekilde kuruluslari, kurumlari ya seklinde geciyor osym ne yapar bilmedigimden yanlis kabul ediyorum.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              bfroki @Larendeli Son düzenleyen:

@larendeli edemiyorum kardeş sen aşmışsın zaten baksana birini alternatif belirlemişsin biri somut cevap saygı duyuyorum sana bu yorumdan sonra ÖSYMde kurulda gibi konuşuyorsun bay otorite.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Y
                y.oguz90 @bfroki Son düzenleyen:

@bfroki hocam imkb sorusuna itiraz edilmişim halde (ben değilim) onun dışı hizmet yerinden yonetim sorusuna itiraz edilmis midir ya da osym kendiliginden irdeler mi bilmiyorum hata oldugunu farkettiginizde itiraz etseydiniz keske

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • L
                  Larendeli @bfroki Son düzenleyen:

@bfroki Eyvallah kardeşim. Selametle...

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

• Y
                    y.oguz90 @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@bfroki hocam imkb sorusuna itiraz edilmişim halde (ben değilim) onun dışı hizmet yerinden yonetim sorusuna itiraz edilmis midir ya da osym kendiliginden irdeler mi bilmiyorum hata oldugunu farkettiginizde itiraz etseydiniz keske

itiraz edilmisim yazmisim: itiraz edilmis halde olacak duzeltme butonunu bulamadim 🙂

• M
                      metehan209209 Son düzenleyen: burcuburcu

Arkadaşlar dissallik sorusunu netleştiren bir babayigit yokmu ?

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        metehan209209 @metehan209209 Son düzenleyen: burcuburcu

@metehan209209. Ankara ve istanbuldakiler en yakın universitesiye gidin bir profa sorun şu soruyu.

• aliveli
                          aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Bugün de başlıktan birini engelledik hayırlısı bakalım.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • K
                            Kaydı Silinmiş @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli bu gidişle daha çok engel yiyecek çıkar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • K
                              keynes69 Son düzenleyen:

Imkb doğru cevap bu net

• K
                                keynes69 Son düzenleyen:

Kamikaze diye bir arkadaş puanları topluyodu ne oldu ona bilgisi olan var mı?

• L
                                  Larendeli Son düzenleyen:

Arkadaşlar hepimiz dünyanın en değerli (bence) mesleğine aday insanlarız. Ne yazık ki sistemimiz hepimizi bir yarışın içine, rekabete sokuyor. Hayatımızın önemli bir kısmını bu yarışlar şekillendiriyor. Doğal olarak ortaya stres, sıkıntı, dert çıkıyor.
                                  Birbirimizi kırmaya, üzmeye gerek yok. @bfroki o üslubumdan dolayı özür dilerim.
                                  En azından sınav sonucu açıklanana kadar yorum yapmamayı tercih ediyorum. İnşallah güzel haberi sizinle paylaşmak istiyorum. Herkes için en hayırlısının olması temennisi ile...

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    kenan65 Son düzenleyen:

Kardesim bende az cok bilirim bu sinavlari goreceksiniz 22 23 dogrusu olan mulakata girecek emin olun yani bu 27 28 ler hepsi kendi dogrularini kabul ediyo baska bisey degil

safiTÜRK69 kemoenes F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • safiTÜRK69
                                      safiTÜRK69 @kenan65 Son düzenleyen:

@kenan65 kardeş şu sınavın 22-23 doğru ile kapatması imkansız. Kendi doğrularınıza göre sınır belirlemeyin lütfen.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• kemoenes
                                        kemoenes @kenan65 Son düzenleyen:

@kenan65 inşallah kardeşim. Ama herkes aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor '24 üstü ' yığılma var. O yüzden hepimiz tedirgin oluyoruz. Öyle güzel öyle anlamlı bir meslek ki... Sadece meslek olarak değil bence hayatın ta kendisi. Yediden yetmişe her çeşit insanını, her coğrafyasında farklı kişilikleri tanımak bir yana insanların yarasına merhem olabilme ihtimali bile nasıl tebessüm ettiriyor insanı. yaklaşık 5 yıldır kaymakamlık bünyesinde çalışmaktayım. Allah bu devlete, millete layıkıyla hizmet edebilme imkanı verir inşallah.

• safiTÜRK69
                                          safiTÜRK69 Son düzenleyen:

2017 KPSSde hatalı 3 soru vardı. Bunlar kesin iptal edilir demiştik ve iptal oldu. İMKBnin durumu biraz farklı ve ÖSYM bilmediğimiz kanun veya mevzuattan alıp direk sormuş. Hazırlayan tarihi bizzat kaynağından almış. Cevap İMKB ve iptal olmayacağı kanaatindeyim.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • F
                                            FC Real GDP @kenan65 Son düzenleyen:

@kenan65 %55-58 gibi bir başarıyla mülakata kalınması hiç güzel olmaz ve bence çok zor söylediğiniz sayılara inmesi.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

• 1
                                            • 2
                                            • 348
                                            • 349
                                            • 350
                                            • 351
                                            • 352
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 350 / 782
                                            • İlk ileti