Kuralsız Forum Olmaz
-
Arkadaşlar bir takım kurallar koyup uygulamak lazım ancak bunu forumdaki insanların görüşünü alarak yapalım diyorum , sizce hangi kurallar konup uygulanmalı ?
-
buraya zaten belli bi seviyenin üstünde olan insanlar geliyor. zaten bunalmış işsiz bi tayfa var. bu site bari bunaltmasın kurallarıydı bilmem neyiydi. ne güzel geçiniyoz bırak ne kuralı ya
-
@oguzidane o da bir düşünce ancak bu sabah davalık oluyorduk yinede küfür veya ithamlara yönelik belli bir sınır çizmesek mi ?
-
ithamlar bence karşılıklı arada olur çünkü gergin insanlar burdakiler. küfür konusunda katılıyorum süreli bi uzaklaştırma olabilir
-
@aliveli bir yorum -2 ve aşağı beğeni alıyorsa yorum kaldırılmalı ve bir kişinin yorumu 3 veya 5 defa kaldırılıyorsa ya üyeliği kapatılmalı ya da belli bir süre dondurulmalı.
-
@guyan-gelmiş güzel bir öneri
-
@guyan-gelmiş -2 acımasız olur da -5 daha makul geliyor. Forumda isim zikredilerek kişiler zan altında bırakılmamalı. Şu isim bunu kazanmış, buna niye giriyor, çalışıyor hala bu sınavda ne işi var gibi imalar hedef göstermeye gidiyor. Bu sistemin sorunu, çok başa bela bir sıkıntı, puanı iyi olanın her sınava girmesine yol açan bir probleme ama TY olarak bunu engelleme şansımız olmadığına göre isimlerle biz yüzleşmek durumunda kalıyoruz bu da bizi zor duruma düşürebilir. Bu nedenle isim telaffuzlarına çok fazla müsaade edilmeyebilir.
-
@Antimülakat bu söylediğinizi yapabilmeniz için ilana çıkmanız gerekli en az 10 tane ty denetmen almanız lazım tek tek yorumlarda isim kullanıldı mı diye kontrol etmek için:)
-
-
@guyan-gelmiş iyi de mahkeme, mahkeme de dolaşmayalım sonunda TY'yi sana bırakmak zorunda kalırız demedi deme:(
-
@Antimülakat aman Allah korusun:)
-
Çok iyi düşünülmüş TY ailesi mağdur olmaması gerek.denetim konusunda gönüllü olacak insanlar çıkacaktır.Bence + ve - uygulaması uygulanmaya başlasın.İsim konusunda çok haklısınız yazılması yanlış oluyor.Küfür ve alaycı tavırlar sergilenmesine engel olacaktır.
-
@aliveli @Antimülakat
Forum mantığında belli görgü kuralları dahilinde herkes düşüncelerini özgürce yazabilir buna tabi ki bir şey dememeliyiz. Fakat okunmamış başlıklara bildirim gelmesin diye ilgilenmediğimiz konuyu sessize almamız gibi bir modül daha eklenebilir. Şöyle ki bir kullanıcının iletilerini görmek istemez isek onu da benzer şekilde sessize alıp iletilerini görmek istememe hakkımızın da olması gerektiğini düşünüyorum.