TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5508826
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @c.ronaldo Son düzenleyen:

@c-ronaldo Bu sınava girdiğine göre sağlam bir torpilin var o zaman... 23-24 olur diyen adam umut tacirliği yapmış olacak ama sen aylarca emek veren adama torpil olmadan olmaz demekle gerçekçi olmuş olacaksın..Bırakın arkadaşım bu işleri..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • onuktekin
        onuktekin @Sirius Son düzenleyen:

Yasaklı kullanıcılar yeni hesaplarla tekrar tekrar gelip aynı uslupla yazmaya devam ediyorlar.Lütfen dikkate almayın arkadaşlar.
        @sirius 24 alan 16 gy-gk sorusu var hocam. Burada alan soru sayısı daha az gösterilmiş.

Fortis fortuna adiuvat

Sirius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Sirius
          Sirius @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin 21+ alan neti yapanlari %100 gordugum icin yazmadim

Umarım Pasifik hayallerimdeki kadar mavidir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • G
            gökbörü @birgaripyolcu Son düzenleyen:

@birgaripyolcu Hukukçuları hariç tutuyorum, arkadaşlar siz İİBF bitirdiğinize emin misiniz? Hiç mi görmediniz "tam dışlama etkisi", "kısmi dışlama etkisi" yahu yapmayın Allah aşkına sadece "dışlama" "crowding out" falan yazanlar puan alamayacak maalesef keşke alsalar ama yapmayın arkadaşlar bu alternatif cevaplı soru değil cevap tek ve sadece " tam dışlama".Kesinlikle kaymakamlık sınavı için bir baraj getirilmeli,hadi selametle...Bak şimdi bu yazdıklarımı da anlayamayacaklar maalesef polemik çıkacak, hey Allah'ım şu hallere düştüğümüz için kendimden utanıyorum.

P S B 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • P
              politics06 @gökbörü Son düzenleyen:

@gökbörü Hocam sizin tahminlerinize göre kaçla kapatır?

• S
                sınavzedee @gökbörü Son düzenleyen:

@gökbörü kardeşim ben de dışlama yaptım, sınavda tam dışlama aklıma geldi ama yazmadım ve yanlış sayıyorum o soruyu, ama geçen sene etkin-kısmi etkin vb cevapları neden kabul ettiler o zaman?

P G B 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  politics06 @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee Hocam cevap kağıdını inceleyen bir arkadaş o soruda da kabul edilmediğini söyledi

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    sınavzedee @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 olabilir hocam belki de kabul edilmedi, o yüzden ben yanlış sayıyorum o soruyu, ama kabul edildi diyenler de var, bekleyip göreceğiz artık.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • P
                      politics06 @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee anlıyorum hocam, siz taban puanı ve en kaç netle potaya girileceğini varsayıyorsunuz?

• G
                        gökbörü @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee Öyle bir kabul gerçekleşmedi, herkes farklı farklı şeyler yazıyor geçen sene hakkında %70'i yanlış bilgi. Kabul edilmedi bunlar.

• Y
                          Yakupcemil Son düzenleyen:

Dost acı soyler,şimdiden itiraz edicem yazılarını okuyor gibiyim.
                          Bir soruya 7 tane alternatif cevap olur kardeşim olur yazmış biri
                          Kendide inanmıyor ama rahatlaması lazım, neyse arkadaşlar. Tekrar söylüyorum eğer dediğiniz gibi bir soruya 7 tane alternatif cevap varsa ki bence yok sınav , 30 ile kapatır.yani 28,29, yapipda barajı o doğrudan açan arkadaşlarda rahat olmasın ki değiller bir sürü alternatif cevap çıkarmışlar. 34 bekleyen adam köy butcesi ,esnek kur, İçişleri bakanlığı ve Türkçe fullll yazmış ... Ne dersiniz herkes türkceyi fulledimi?

L B ? 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • L
                            luthor @Yakupcemil Son düzenleyen:

@yakupcemil Haklısın hocam ben Türkçe hariç alternatif cevap olmayacağına inanmaya başladım.Belki dalgalı kur gibi birkaç soruda olabilir ama olmazsa da şaşırmam.

• B
                              butimar @gökbörü Son düzenleyen:

@gökbörü arkadas dogru söylüyor. Ikisi farklı şeyler. Dışlama yapanı inisiyatif ile kabul ederlerse bilemeyiz tabi. Ama iktisadi karşılığı onun tam dışlama ve dışlama kabul edilmez diye düşünüyorum. Bende tam duyarsız yazdim mesela. Aklima gelmedi dışlama. Biliyordum aslında ama yapamadim. Beni de kabul etseler keske. Ama edilmez işte. En başından beri diyorum ki şüphede kaldıklarınızı yanlış sayın arkadaşlar. Niye sinirleniyorsunuz. Niye geriliyorsunuz. Zaten heyet puan verirse lehinize olacak. Dogru gelirse yükselecek netiniz. Sakin olun lütfen gerilmeyin. Sonuçta yorum yapanlar degerlendirmiyor kağıtları.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • B
                                butimar @Yakupcemil Son düzenleyen:

@yakupcemil hayir tabiki. Doğru diyorsun ama bende dahil hepimiz full üzerinden hesapliyoruz nedense 🙂

• B
                                  butimar @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee en iyisini yapıyorsun kardeşim. Yanlış sayman en mantiklisi. Hiç değilse hayal kırıklığı olmaz. Gelirse ne mutlu sana.

• B
                                    butimar @kenan65 Son düzenleyen:

@kenan65 aynı durumdayız ne olacak bakalim

• ?
                                      Eski Kullanıcı @Yakupcemil Son düzenleyen:

@yakupcemil ben yazdım kardeşim ve tekarar ediyorum nufus sorusunun 5-6 tane cevabı var.Senin keyfine göre mi yorum yapacaz burda?Varsa anti tezin söylersin yoksa aç oku saydığım alternatif cevapların hangileri yanlış..Ben kendimi tatmin etmiyorum oturdum diğer sınava hazırlanıyorum.Millete umut dağıtmayal diye gercekleride mi söylemeyelim?

• Sirius
                                        Sirius Son düzenleyen:

Sizce bu 4 cevaptan kaç doğru kabul etmeliyim. (Sinavda ayni.bu sekilde yazdim ilgi kısma)

.Sivil Nüfus
                                        .Hizmet Yerinden Yönetim
                                        .Plan Bütçe Komisyonu ( araya "ve" yazmadim)
                                        .Dışsallık

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          politics06 @Sirius Son düzenleyen:

@sirius Ödenti sorusuna Mahfi hoca dışsallık demiş.

Sirius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Sirius
                                            Sirius @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 hocam osym mantiginda dusunmek lazim. Aslinda vergimiz cevaplarin cogunlugu dogru. Tecrubeli arkadaslar varsa onlar osym nin neyi kabul edeceğini daha iyi tahmin edeceğini düşünüyorum.

K G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 367
                                            • 368
                                            • 369
                                            • 370
                                            • 371
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 369 / 782
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti