Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Hakikaten baraji dusurmek yerine ingilizcede bir esneklik taninsaydi da alan bilgisiyle acikta kalanlar olmasaydi. Ciddi bir dengesizlik olusturdu bu durum. Bankalarin yaklasimi cok nahos bu durumda. Kim haketti kim haketmedi ayirmak cok zor.
-
@ncbb hocam 52.9 puan alan kişi bu sınavı kazanamamış ki, sırf kontejan doldurmak için sınav gerek şart barajının aşağı çekilmesi ile kazanıyor. İzmir Ankara'da 69 alan kazanamadı, kabahati ne? Ordada baraj düşseydi madem. Sakın il tercihi kendi elindeydi herkesin demeyin. Bu ondan bağımsız doğrudan sınav gerek ve yeter şartının sağlanamamasına rağmen mülakata kalmak. Tam bir zırva. 52.9 alan kişi ile 90 alan bir şuan. Bu adil değil. Mülakatta 53 puanlı torpil ile kazanır, 80-90 alan elenirse bunun vebali ne olacak? Alınacak insanlar yakın standartta olmalıdır. Benim konuyla alakam yok ben teftiş mülakatına gireceğim bir çıkarım yok bu durumdan ama bu durum hiç adil gözükmüyor benim gözüme. 53 alıp İstanbulda mülakata kalan arkadaşlar sizleri kesinlikle aşağılamıyorum, yapılması gereken istanbul için 60+ alanların mülakata çağrılıp. Gerekirse hepsinin işe alınmasıydı.
-
Arkadaşlar burada bas bas konuşuldu İstanbul'un düşük İzmir Ankara'nın yüksek kapatacağı. GUY sınavında da tercihler böyle yapılıyor. Adaletli mi derseniz değil ama sorumlulukta bizdeydi. Kimisi İstanbul'da yaşamanın stresini pahalılığını çekerim ben deyip tercihini garantiye aldı kimisi ben İzmir Ankara'da yaşamak istiyorum bunun riskini de ben alıyorum dedi.
-
@Marshallgil Hocam bu konuda bir sıkıntı yok zaten, Mesele 60 dan düşük alıp mülakata kalmak. Buna kim karar verdi. İstanbula 200 kişi mi alınacak örneğin, 270 kişimi almış +60 ve üstü puan. 270 kişi içinden al bu 200 kişiyi. Böylece sınav sonucu mülakattan daha aslolur. 53-54 puanlı mülakatı geçip, 75-80 alan elenirse üzücü olacak çünkü. İstanbul düşük kapatabilir ama kimseye 60'ın altına iner yada inebilir denmedi. Usul'de yanlışlık var. İngilizce'de gerek yeter şart %40 yapılsaydı. Mutlaka her pozisyon için belli katı aday çağırmak zorunda değil bence. İyi de olurdu sınavı kazananların uzman yard. Olma ihtimali oldukça yüksek olurdu.
-
@paretosef ve @Marshallgil ikinizin de yazdıklarının mantıklı gelmesi sonrası yaşadığım ikilemi anlatamam
-
Muşu tercih edenleri merak ediyorum cok yuksek kapatmis bn 67 puan aldim. Taban puan benim puanim,,,
-
Tekrardan Merhabalar, Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Dün sonuçlar sisteme girilmeden önce 17:00 Sonuçlar geliyor diye mesaj atmıştı. Ataaöf sonuçları yüklerken, database sorunu yaşanmıştır. Ve sonuçlarla ilgili yanlışlar hala devam etmekte olarak düşünüyorum. Ondan dolayı sonuçlar bugüne sarkmış bulundu. Bir çok arkadaş hakkımda atıp tutmuş, elimden geldiğinde süreç hakkında ilanın öğrenilmesinden tutunda açıklanmasına kadar her bilgiyi paylaşmak ve Siz değerli arkadaşlara yardımcı olabilmek için Dirsek temasları kurarak ulaşabildiğimiz bilgileri sizlere aktarmaya çalıştım.
Bende müfettiş yardımcılığını iyi bir puanla kazanmış bulunmaktayım, Uzman yardımcılığı içinde süreç hakkında bilgileri elimden geldiğince sizlere aktaracağım. Kafasına birşeyler takılan arkadaşlar özeldende ulaşabilir. Müsait Oldukça Geri dönüş yaparım.
Bu paylaşımım bu gruptaki "İyiniyetli" arkadaşlara. Haydin İyiniyetle Kalın.
Sağlıcakla,
-
@paretosef barajı düşürme konusunda kesinlikle katılıyorum hocam. düşmemesi lazımdı . fakat şu soruyu sorayım cevabını kendi içinden örnek bu olay ; senin mantıga göre kilis yüksek kapatsın ordaki yüksek puanlı bir adayı istanbula sistem otomatik alsın bu süreçten sonra adam kilise geri dönmek için tayin , kurum içi adam ayarlamaya çalışacak ve bankadaki performansı düşecek ve ne bankaya ne ekibine hiç bir fayda saglamayacak ve bir başkasının cok guzel calısacagı bir yeri mesgul edip onuda issiz bırakacak. ve boş yere para alacak....... SİSTEM YANLIŞ AMA ;YERSEN BU MANTIGI VAR.
-
@paretosef hocam ben sizin dediklerinize katılıyorum zaten. Barajın aşağı çekilmesi yanlış karar bence de, 60'da kalıp sınav ilan metnine uyulması bankanın daha kalifiye adaylarla devam etmesini de sağlardı. Ama diğer illerde barajı geçenleri İstanbul'a 2.part olarak çağırmak da yanlış olur. Sen sana tercih hakkı verildiğinde İstanbul tercih etmiyorum diyeceksin daha sonra tercih ettiğin il olmadığı için İstanbul'u kabulleniceksin. Şahsen İstanbul'da yaşamanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum özellikle bankacılık sektöründe çalışan biri için stres daha da artıyor. İstemeyen birinin ne kadar verimli olacağı ayrıca bir tartışma konusu.
-
Bu arada Balıkesir yazan arkadaşa Erzurum Uzmanlık mı gelmiş Öyle bir muhabbet dönüyordu ?
Topçu mu ? Havacı mı ? Piyade mi ? Onuda yazsalardı bari "ASKERLİK" Gibi valla.
Orada mı bu arkadaş ?
-
Şu an bu şaibeli söylentilerden ötürü dusunmeden edemiyorum. 1 dogruyla beni elediniz ama 52 puanla nasil tum bolumlerden yari yariyaya kismini gecti taban puan nasil dustu o kadar aklimi kurcaliyor. Ya da ucundan kacirmanin huznunu bir seylere baglamaya calisiyorm
-
Sınav şartının degismesi bence de saçma olmuş. Sonucumu ogrenemedim ama torpil olayını one çıkaracak bence.Zaten kanımca kalite düştükce torpil dilenciligi oranı da artıyor. Dilencilere fırsat vermek yerine barajı geçen arkadaşlar arasında seçim yapılmalı ve kimsenin geçmediği o barajı geçtikleri için avantajlı olmaları saglanmaliydi. Nasıl bir sistemse illa son sözü mülakat söyleyecek öyle sınavla avantaj elde etme şansı falan yok. Kanımca çok çok saçma olmuş barajın düşmesi. .60 üstü alan arkadaşlarımız bu kadar az ise onlara avantaj sağlanmalı idi ki zaten onların sayısı da açığı kapatmaya fazlasıyla yetecekti. Halkbank müdürlerinin yeğeni damadı gelini bitmemisse demek. . .
-
sınav sonuçları bugün açıklanır mı?
-
@ncbb yok hocam baraj 60 da kalsaydı ve diğer şehri yazan başka şehire aktarılsaydı sorun olurdu o konuda haklısınız. Bence de sorun baraj konusunda.
-
28 ingilizce ve yalnis il secimi Kazanan arkadaslarima basarilar diliyorum.Herkes icin hayirlisi olsun.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz, kazanamayan arkadaşlar geçmiş olsun umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
Milletin puanini,kazandim,kaybettim muhabbtni okudukca cildiriyorum,Bakan bakti bakmayana gecmis olsun der gbi ya kimse gormeseydi yada hata olmasaydi.Paranoyak oldum yeminle 5dk arayla F5 e basmaktan.!
-
Yav kardeşim mülakata kazandığımı da görmek istemiyorum ya niye siteyi kökten kapatıyon ben zaten doğruma yanlışıma bakarak tahminde bulunabilirim kaldım mı kaybettim mi diye. Dersinki tercih yanlışlıkları var mülakat sonuçları hazır değil ama al sana yanlışın doğrun adam bakar ha ben 70 almışım geçerim zaten der ya da ulan 50 almışım ne olursa olsun gelmez der zaten. Böyle bir saçmalık olabilir mi Allah bin bir türlü belalarını versin sonuca bakamıyorum halen ya :@
-
Sonucu öğrenen mülakata çalışmaya başladı biz hala bekliyoruz..
-
@sveiki mülakatta akademik bir süreç oluyor mu neyine çalışıyorlar anlamıyorum siz neye çalışıyorsunuz mesleki bilgiye yönelik de olucak mı