VMY duyumu
-
üstadlar vmy hakkında bir bilgi söylenti kulislerde bir tartısma herhangi bir şey var mı?
-
@arthur-smithes kardeşim şöyle başlık açmasana yüregim ağzıma geldi
-
Cok guzel bir konu olmus insallah bilgisi olan biri vardir ve bizide bilgilendirir
-
@ncbb VMY duyumu içinde söyledi:
@arthur-smithes kardeşim şöyle başlık açmasana yüregim ağzıma geldi
kardeşim yüreğimizi ağzımıza getirecek haberler vardır belki diye açtım
-
@paretowilfredo ve @Antimülakat kardeslerimiz 1000 kişilik bir alım olabilecegini söyledi. kurulda 2013tekine benzer bir alım olabilecegi konuşuluyormus. kesin olmamakla beraber net haberler geldikce paylasacaklarmis. ama bu bile umutlandiriyor
-
@vmyadayi inşallah yanlız 1000 kişilik alım efsane alımın % 20 sine tekabül ediyor.ama razıyız yeterki gelsin ilan
-
@arthur-smithes test usulüne deyinmek istedim. 2013ten kastim. ama dedigim gibi sadece bir duyum.
-
@vmyadayi eger test olursa herhal kendimi keserim ama sanmıyorum maliye bakanlıgının bize böyle bir güzellik yapacağını
-
@arthur-smithes hahahahaha.Tam düşeş olur
-
Arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ben de aynı şekilde dört gözle ilan bekliyorum ama vmy den bir arkadaşıma sordum alım olacağına dair hiçbir hazırlık olmadığını söyledi. İnşallah yanılır da ilan gelir hele de denildiği gibi büyük bir alım olursa şahane olur
-
@kamu657 baya sıkıldı şu an. ya 90 üstü puanlar heba olacak anasını satim
-
Ben de aynı durumdayım iibf mezunları o kadar belirsiz bir süreç için çalışıyorlar ki hadi öğretmenler alıyorlar belli bir puan atanıp gidiyorlar. Bizim aldığımız puanların da bir garantisi yok neden ilan gelmiyor veya neden mülakat açıklanmıyor diye dert yanabileceğimiz bir mecra bile bulamıyoruz. Çok zor bir süreç. Biraz dert yandım sanırım kusura bakmayın:)
-
@kamu657 estağfurullah kardeşim aynı süreçteyiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
-
@kamu657 kardeşim inşallah bundan sonra o adres burası. İİBF/SBF öncelikle sonra İstatistik, Hukuk bölümleri olmak üzere bu zamana kadar mezunlarının dile getiremedikleri ve gasp edilerek ellerinden alınan haklarını bangır bangır bağırmak için buradayız. Bundan sonra yok öyle 3-5 kadroyla kandırılan İİBF'lilerin hakkını hiçe saymak. Tek derdimiz forumun olabildiğince bizi güçlü kılacak insan sayısına ulaşması, bu sayede sesimize güç katacak bir kitleye ulaşmış olacağız. Başka türlüsünü düşünmüyoruz, 2-3 yıl sonra buralar insan kaynayacak ve tekelleşmiş bazı forumlar, hiçbir zaman düşünmediğimiz bu İİBF/SBF mezunları nereye kayboldular diye yollarımızı gözleyecek.
-
Guy icin en azindan duyum varken vmy icin hic bi haber duyum yok
-
Vmy sessiz normalde bu vakite çoktan hareketlenirdi
-
geçen sene alınanlar daha yeni atandılar. bize vakit var
-
Aslinda atanmalarin gerceklesmesiyle yeni promosyon alim.surecine resmi olarak girdik diyebiliriz. Yakin zamanda hareketlenme olacaktir kurulda
-
@paretowilfredo kardeşim gecen sene 2.5 ay sonra gelmiş ilan sen dedin ya
-
@paretowilfredo hocam ciddi misiniz. yakın mı ilan. ben ara vermeyi düşünüyordum bir süre çok bunaldim.