Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@shady1 Ortalığı karıştırmak için yazmışta olabilir. Her konu da bilgisi olan arkaşlar diye başlamış. Provatif işleriniz için diye devam etmiş sözlerine.
-
Burası itiraz başlığı da değil “mülakat süreci” bitti hala mülakat süreci başlığında konuşuluyor her konu, itiraza ayrı sayfa kazanana ayrı sayfa var buyrun oralarda paslaşın, bu başlığı incelemeye ilerde yararlanacak arkadaşlar da bakacak ve elde etmek istedikleri mülakat süreci olacak mülakat sonrası değil,artık bir kopun şu sayfadan kazanan da kazanmayan da hazmetsin artık yoluna baksın hukuki yada evrak falan neyse ne, yöneticiler bile bin kere kapanış yaptı şu başlığa ama hala vazgeçmiyorsunuz bir kere de uyarılmadan yapsanız yapılacağı ne kadar Olgun bir davranış olur değil mi.bu yazılanlara da polemik çıkarmayın lafım direkt kimseye değil her iki konuyu da burda birbirinin gözüne sokup haber değeri arttırmaya çalışan herkese.
-
@ziyapasa ben belgeleri teslim ettim sen son günü kaçırmış olabilirsin çağrıya gerek yoktu senin kendin gidip vermen gerekiyordu kaçırdın mı sen onu burda günlerce konuşuldu üzüldüm senin adına
-
@pomak kardeş espiricik yaptı gülelim .
-
@yldzkrc sen rahatsiz oluyosan baska sayfaya gec sgk vmy falan..
-
@teklif-eğrisi algınız bukadar işte çözümünüz de bu, bişey demiyorum artık..
-
@yldzkrc keske herkes once kendi algisiyla ilgilenebilse.olusturmaya calistigin sorun icintek cozum yolu bu.bence de artik bisey deme kendi yoluna bak yol gosterme kimsenin senin gosterecegin yola ihtiyaci yok..
-
@seyyah benim yaptığım komik değildi ama halinizi dışardan görseniz kelimelere gerek kalmaz sizde gülmekten yerlere yatarsınız
-
Ee noldu?
Ne çabuk değisti karakter(!)ler..Ne çabuk baslandi böbürlenmelere, elenenlerle alayci tarzda konusmalara.
Cumhurbaskani oldunuz da bizim mi haberimiz yok.
Amma çirkinlestiniz ya yeter artik.Kisa bi hatirlatma yapiyim : " Bak! ibret al yere düşen yaprağa, o da eskiden yukaridan bakardi toprağa"
Herşey geçer, simdi olmaz yarin cok daha iyisi olur.Rabbim karakterimize zeval vermesin.En buyuk nimetim
-
@pomak bizi komikgiz zaten sen espiri ŞEY etme .
-
Gib cevap vermeye baslamis. Davalar da başlasın o halde.
-
@shady1 “Hep denedin. Hep yenildin. Olsun. Yine dene, Yine yenil. Daha iyi yenil.” beğendim, bize daha iyi yenilmeler yakışır:)
-
@aylin
Cancagzim napiyon yaa belgeleri gonderdin mi naptin -
@1903bjk ben de pomak gibi süreyi kaçırmışım azizim
-
@aylin
Ay dur yanlis sayfaya yazdik biz.
KAYBEDENLERIN sayfasina yazmamiz lazimdi.
Hadi kalk gidiyoz
Allahim saka gibi yaa gercekten hem uzuluyorum hem aciyorum.Yanlis mi okuyorum ya da kotu niyetli olarak mi dusunuyorum diye tekrar tekrar okuyorum bazi yazilari ama yok yaa bazilarinin icinden baska kisiler cikmis resmen.Allahim uzagimda tutsun diye dua ediyorum.Makam, mevki insani nasil degistiriyomus goruyorum ve guclendikce acimasizlasan ve cirkinlesen insan modeline bizzat sahit oluyorum.Buyuk tecrube oldu.Ama unutulan bisey var ki Allah insani ummadigi anda oyle bi tepetaklak yapar ki anlayamaz noldugunu ve alayci tavirlari donup dolasir kendine doner.Onemli olan yurek temizligi. -
Yöneticilerden ricam; bir de beddua başlığı olması, bu başlık hala amacı dışında kullanılıyor
-
@1903bjk Bırakın hocam dalga geçsinler. Düşmez kalkmaz bir Allah. Fetöcülerde böyleydi zamanında bazıları gibi milletler kafa buluyorlardı. "Biz girmeyelim başkası mı girsin" diyip diyip milletin hakkını çalıyolardı. Şimdi o fetöcülerin bir çoğu facebook profillerine Türk bayrağı çekip 15 temmuz meydanlarında fotoğraf paylaşıp durularki sırf kendilerini kurtara bilmek için. Sanki önceden bu Türk bayrağı bu ülkenin bayrağı değilmiş gibi. Zaten bişey beklediğimiz yok itirazlardan sadece sanki mülakatlar daha açıklanmamış gibi hissindeyim kazanadığıma alışmaya çalışıp ders çalışmaya çalışıyorum. Rabbimden tek bir isteğim var iş konusunda hakkımla daha bir yere gelmeyi nasip etsin ki. Bu adaletsizliklere biz de taraf olmayalım diye. Gelip gidip burada akıllarınca kazamayanlarla kafa bulmaya çalışıyolar. Milletin psikolojisi ne durumda onu bile düşünmüyolar. Hak edip kazanan insan oraya ne emeklerle geldiğini bilir başkalarının emeklerinin çöpe gitmesiyle alay etmez. Hakkım haram olsun bu tür insanlara.
-
@ali27
acizliklerine guluyorum dalga gecer gibi konusanlarin.
Cunku insanin ovuncegi bi karakteri yoksa eger, geldigi mevki ile övunur ki o gidince 3 kurusluk degeri kalmaz..
Yazsam cok sey yazarim ama dilim sivrilesir de forumdan kovulurum diye korkuyorum o yuzden konusmiim benTakmayin siz de yahu.Dedigim gibi karaktere zeval vermesin Allah.Gerisi hikaye.Biz kimleri kimleri gorduk be dost:)
-
@1903bjk Haklısınız hocam bu haksızlığı içimizden Allaha heval ediyorum. Yapan yaptığını yapsın. Ama sanmasınlar ki bu yaptıklarıyla mutlu huzurlu bir hayat sürerler. Yere düştüklerinde anlarlar kimlerin ahını aldığını. Ne ise hocam sizde canınızı sıkmayın Rabbim hakkımızla daha iyi makamlar nasip etmesi dileğiyle.
-
@ali27
Hadi ama bosverin artik buralarda oyalanmayinBen daha baslayamadim calismaya ama artik baslamak lazim yeniden ve daha da cok calismak lazim
Hadi herkes dagilsin bakiim artik