2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yörük20 ben ilk defa giriyorum olaya çok vakıf değilim ama 380-500 arası bi sıralama olacak bence bu netle.
-
Arkadaşlar tam hatırlamıyorum ama İçişleri Bakanı yerine iç işleri Bakanı yazdıysam doğru kabul edilir mi?
-
Serbest döviz kuru hakkinda bı tahmini olan var mı hesaplarKen hep yanlış saydım şimdi arkadaşın alnernatif seçenekleri arasında görünce sayılabilir mi acaba dedim
-
Insan hakları evrensel bildirisi yerine Birleşmiş milletler insan hakları evrensel bildirisi yazdım acaba cevabim kabul olur mu?
-
Yukarıda paylaşılan soru cevap listesinin kaynağı hangi hocaymiş ? Bilen yazabilirmi
-
@osenebusene Arkadaş iyi niyetiyle ve araştırmaları sonucu doğru olma ihtimallerinin en yüksek olduğu cevapları paylaşmış hocam
-
@kaan1917 Valla sığdırabildiyseniz neden kabul olmasın.
-
@miray %90 kabul edilir. Serbest, esnek, yüzen, dalgalı hepsi kullanılıyor. Merkez Bankası yayınladığı bildiride Dalgalı demiş ondan ilk cevap dalgalı sonra diğerleri gelir.
-
ÖSYM nin sürpriz yapabileceği bir soru var mı sizce (ahlaki risk/dışsallık-dalgalı kur/esnek kur dışında)
-
Arkadaşlar sizden bi ricam var. Tecrübeli bir arkadaş lütfen biliyorsa cevaplasin . Kamu kurumları = hizmet yer. Yönetim kuruluşları. Doktrinde bu şekilde. 2015 sınavını 1 puanla kaçırmış biri olarak bu sorudan dolayı gene kaçırır sam dava açsam ya da ösym ye cevabın alternatif cevap olarak kabul edilmesi için dilekçe versem bir sonuç alabilir miyim?
-
Lütfen açıp Trtspor’u izleyin. Tüyleriniz diken diken olacak.
-
@username7 teşekkürler
-
@yörük20 dava etmeni tavsiye etmem ama itiraz et osym ye
-
@giovani tşkkr ederz krdsm
-
@kaya06 hocam bu şekilde cevap veren haya kişi var sanırım. Toplu bir dilekçe daha etkili olur sanırım.
-
@yörük20 ben de senin gibi yaptım kardeş umarım kabul olur aslında kamu kurumları cevabı kesinlikle doğru ama işte ösym hyyy de doktrinde geçiyor kanuni ifade drğil kamu kurumlarıda öyle
-
@yörük20 kamu kurumları ile hizmet yerinden yönetim kuruluşları nasıl aynı oluyor hocam? Bize soruda açıkça verdiği örneklerle hizmetsel yerinden yönetimler ile yerel yerinden yönetimlerin ayrımını bilip bilmediğimizi sormuş ösym.Kamu kurumu cevabı genel bir cevap, malesef itiraz etsende bir sonuç alacağını zannetmiyorum
-
@conmaynard hizmet yönünden yerinden yönetimler için kamu kurumları mahalli idareler için kamu idareleri kavramı kullanılıyor dıktrinde metin günday hocanın kemal gözler hocanın kitaplarında görebiliriz bunu alanında duayen hocalarımız yapmış bunayrımo yani kamu kurumundan kasıt herkesin bildiği gibi tüm idari teşkilat değildir.
-
@g4z1Eğer böyleyse haklısınız.Ben daha önce hiç duymamıştım bu adlandırmaları.
-
@conmaynard hatta nohutcunun idare hukuku kitabında parentez içinde direk yazıyor kardeş konu başlıkları kısmında