Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Öğleden sonra arayalım bence..
+1 diyor ve 13.15 te arıyorum -
@by123 annemde ruyasinda gormus aciklandi diyormusum. Oldu mu diye sormus annem tam ben cevap verirken uyanmis bi de diyoki geri kapattim gozumi ama devamini göremedim :))
-
Bir an olduğunu ve kazandığımı düşünüp kendi kendime seviniyorum içim içime sığmıyor, 2 dakika sonra ise bu sefer listede adımın olmadığını düşünüp içim sıkılıyor. Gerçekten çok zor bazılarının üzüntüleri üzerine sevinç inşa etmek ama nalet olsun ki sistem böyle maalesef...
-
Bir bakmışsın saat 3,
Bir bakmışsın saat hiç. -
acıklansa kazansakda artık başka dertlere girsek.evrak tamamlama , ev arama , işe cagrılmayı beklemek gibi...
-
Hadi bizi gectim, ailelerimizin de psikolojisini bozduk.
Memlekette degilim, benden haber bekliyolar.Olumsuz olursa nasil soylerim bilmiyorum. -
@sofuoglu kardeşimin bahsettiği gibi kimileri üzülürken sevinmek,kimileri sevinirken üzülmek çok garip olacak.
-
Allah cc sonumuzu iyi etsin durumumuz vahim :))
-
@1903bjk birçoğumuz kendimizden ziyade ailemiz için istiyoruz.Allah hepimizin yüzüne baksın.İnşallah hep birlikte seviniriz.
-
@halilhy oldu deyin geçin diğerleri için kötücolacak zira o kişilerden biri sizde bende olabiliriz olmayadabiliriz gibi karışık işler
-
İnsanlar üzülürken ne zaman başlarız güvenlik soruşturmasına ne gerekir gibi soruları sormayalım bence zamanla oturur
-
priss dostum arıcaktı haber yokmu acaba üstad tan ?
-
gerildik vallaa
-
bu gun herkes ruyasinda biseyler gormus anlasilan bende kendimi mulakatta gordum
-
@zenginmemur abicim gir o zaman tekrar üniversite sınavına tıp oku tutan mı var ? Zaten millet psikolojik olarak çökmüş vaziyette şurda bir umut mutlu bir haber bekliyor neden içini karartıyorsun insanların ?
-
Herkesten ricam su arkadaslar.Tamam olumlu olursa hepimiz cok sevincez ama olumsuz olanlari da dusunerek burda çok coşmasin kazananlar , olur mu? En azindan bi süre.
-
Umarım birçoğumuzun yüzü güler
-
@Priss hocam öğle arası bitmek üzere:)
-
@galdirik öğlen arası 12.00 13.00 çoktan bitmiştir
-
yazı tura atmak gibi birşey bu durum %50 şansım var demek ne kadar acı bu kadar çabaya rağmen...