Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
-
@kullaniciadi bana sordular
-
başka bir mülakat dezavantaj öyleyse.
-
"Başka mülakata girdin mi? " dediler. Sgk mülakatına girdimi söyleyince, doğal olarak "hangisi seçersin?" dediler. Tabii ki sgk demedim:). Ne kadar inandırıcı olduğunu bilemeyeceğim. Yabancı dili de sordular. Merkezde beğenmediler YDS'yi-ki yüksek değil - taşrada da not aldılar.
-
@İNSAN ben de sgkya girdiğimi söyledim ama bana tercih sormadı. YDS seviyemi ve konuşma düzeyimi sordu,not aldılar. ben sadece ilgöçe girmiştim.
-
Merkez göçte kendini tanıtma faslı oldu ve İngilizce seviyemi sordular, komisyon başkanı not aldı. Şu an ne yaptığımı ve başka bir planım olup olmadığını sordular. İşsiz olduğumu ve başka bir planım olmadığını söyledim. İl göç mülakatında ise ilk fasılları önceden yaptık kaldığımız yerden devam edelim sorulara dediler, ne olduğunu anlamadım mülakat ışık hızında bitti o derece ki sorulan soruları hatırlamıyorum
-
En son alımda 33 kişinin girdiği il göç mülakatı 20 günde açıklanmış bu sınavda 318 kişi girdi oran orantı yapmak istemiyorum ne zaman açıklanır acaba duyan tahmini olan var mı ?
-
@Çekonomist keşke o tür rasyonel verilerle açıklanabilir olsaydı ama malesef
-
@kartel06 o zaman en zorlu süreçle baş başayız beklemek
-
ne zaman açıklanacağı konusunda tahmini olan duyumu olan arayan vs yok mudur?
-
Arkadaşlar ben work and travel yapmıştım 2014 te onu söyledim.ama komisyon ne YDS ne de İng seviyesi felan sormadı
-
Bide daha önce elendiğin mülakat oldumu diye sordular.bu şekilde soru alan başka arkadaş oldu mu acaba ?
-
Aciklanmamasinin tek sebebi, cok buyuk kapsamli arastirmalar..
Yani guvenlik sorusturmalari. -
Mülakat yapıldıktan sonra mı yapıyolar soruşturmayı?
-
Arkadaşlar arıyan soran var mı acaba hiç?
-
Arkadaşlar kurumdan bilgi alabileceğimiz telefon numarası var mı bildiğiniz mülo ile ilgili?
-
Son mülakat gününün 25 Kasım olduğunu göz önünde bulundurursak açıklanması için daha erken bence hocam. İnsan kaynaklarının numarası 0312 422 08 32 buradan ilgili görevliye aktarırlar.
-
bu ayın sonuna beklıyorum ben açıkcası o da iyimser bir düşünce belki de
-
Bu hafta ınşallah
-
@nurunalanur bu haftaya dair bir duyumunuz mu var acaba?
-
Bizimki sadece ümit ve temenni