2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes kesinlikle kanunlara bakmalıyız ben de o kanaate vardım kitap hatalarından sonra , kanundaki metni de kabul etmeyecek değil ösym
-
Çalıştık sınava girdik ve elimizden geleni yaptık.Yapabileceğimiz soruları yapamadık ya da zor soruları yaptık.Ama en nihayetinde nasibimizde ne var ise o kadar doğru yaptık.Açıklanan sonuçlarda yazan sıralamalarda Allahın bize nasip ettiği sıralamalar olacak.Böyle düşünüp artık kendinizi rahatlatın kardeşlerim.Çok az kaldı ..
-
Linkçi arkadaşlar yok mu bir gelişme?
-
@orkaraca 21 'den sonra açık link yok dostum.
-
@aliserdar-çetin 25 olur diyorum son durumda, ama 24te cok umutsuz değil gibi. Bütün bu fikirlerim forumdaki arkadaşların yorumları neticesinde oluştu. Burayı okumadan sınavdan çıktığım gibi kalsaydım halâ 28 diyor olacaktım.
-
@can-mavi bugun cok düşük ihtimal dimi dostum
-
@aliserdar-çetin amin hocam sizinde gönlünüzce olsun.takip ettiniz mi bilmiyorum ama bende 23 bandında bekliyorum.sıralamamın binlerde geleceğini düşünüyorum.
-
@butimar inşallah hocam benimde türkçesiz yirmi ile yirmibir netim var türkçeyle beraber bu net tabiki 25 26 belki de 27 olacak ösym neticede kararı verecek olan umut var ama yine de hocam düşünüyorum acaba sınırda kalır mıyım diye çünkü bu sınavda kimin ne yaptığını bilemediğimiz için forumdakiler hariç türkiye genelinin diğer adayları için karmaşık duygular içindeyim şu anda bazen ümitsizleniyorum oluyor umutum tükeniyor bazen de bir bakıyorum olacak diyorum içimden inşallah kazanırsınız
-
@fablo kardeşim ben bu haftaiçi muhtemelen açıklanacağını ve çarşamba-perşembe-cuma günlerinin ise açıklanmasının daha büyük bir ihtimal olduğunu düşünüyordum, haala düşüncem bu yönde, bence bugün ve yarının ihtimali aynı
-
geçen hafta daha verimli idi link bile yok
-
@aliserdar-çetin insaallah kazanırız hocam. Ama şunu söyliyeyim netlerim sizinki gibi olsaydi ve emin olsaydim endişe etmezdim asla. Türkçe şaşırtmazsa bence mulakattasiniz. 25le kapatirsa 300lerde olabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyle kritik biseyki.kac kişinin sizinle aynı neti yaptığı da muhim.yani 200 kişi 26 yaptıysa zaten 26yla kapatir. Aralıkta kaç kişi var bu önemli. Ama dediğim gibi yerinizde olsam kalbim ferah olurdu. Gayrısı tevekkül...
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
geçen hafta daha verimli idi link bile yok
link dediğin bir gelir pir gelir usta
-
@butimar amin hocam allah razı olsun sizden inşallah sizin için benim düşüncemde aynı sizde mülakata kalırsınız en istekli ve en çaba gösteren forum arkadaşlarımdan birisiniz rabbim mutlaka alnımıza yazmıştır kaderden ötesi olmaz elimizden geleni yaptık bizler gayret gösterdik artık Allah'a kaldı durumumuz inşallah mülakata kalırsak sizinle mülakatta olmayı arzu ederim çay içmekte konuşmakta sohbette nasip olur inşallah beraber aynı dönemin kursiyerleri olarak stajyerleri olarak göreve başlamak nasip olur sizinde yolunuz açık olsun rabbim utandırmasın sizleri....
-
Son 3 sınavı baz alarak tahminim minimum 24 maksimum 26..
-
Beklenen ne kadar uzarsa ; sevincinde, üzüntünde azalır.
-
@kemoenes life is beautiful. Türkçesi hayat güzeldir kardeşim
-
Link açıldı arkadaşlar
-
22.link acildi
-
22 geldi
-
hoşgeldin 13422