@sofuoglu yok hocam kendisi Twitter hesabında devlet çalışıyor kimseye itimat etmeyin felan ya kardeşim bu devletin kırmızı kitabı mı yok kimseden bilgi alamazsınız böyle şaşalı cumlelerine uyuz oldum
Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
off kaos en sevdiğim:)))
-
@kzxp
o zaman yakın mı acaba
-
Sahtecilik ve dolandırıcılık girişimlerine ilişkin önemli duyuru................... YETEERR
-
Tuğrul hocaya bir arkadaş " Hocam haftaya da kalma ihtimali var mı" diye sormuş, Tuğrul hoca da "Net birsey diyemem ama kalırsa da şaşırmam." şeklinde cevap vermiş,
-
@sofuoglu oldu olcak soruşturmamızı yapıp öyle açıklasınlar
-
@senyoraj Allah' yardımcımiz olsun umarim olumlu sonuçlanır bu süreç cok yordu bizleri..
-
Hiç açıklanmayacak gibi gelmeye başladı.
-
@cerkes46 Amin kardeşim, gerçekten yorulduk ...
-
@skryekndmr Herkes bu haftaya endeksledi kendini şayet yarın da açıklanmazsa ciddi anlamda üzüleceğiz
-
10 gün yasal süre diyorlar ya nerde yazıyor o.
-
@sofuoglu Tuğrul hocanın şöyle konuşmalarından sıkıldım artık bı gizemli konuşmalar felan birşey biliyorsan şöyle yoksa yok de
-
@sofuoglu o zaman başta söylenen 2 hafta içinde açıklanır olayı doğru hocam ama ne mana yani her şey hazır beklerken bir onayı vermek bu kadar mı zor
-
@friedman98 hocam ben kendisini pek tanımıyorum ama takip ettiğim kadarıyla sözü muteber biri ki bu süreçte eski olan arkadaşlar öyle diyor. O yüzden bir şey demem yanlış olur.
-
@skryekndmr vallahi aklım ermiyor benim liste hazır muhabbetleri döndü liste hazır olsa bu kadar uzamasına anlam veremiyorum, şayet yarın da açıklanmazsa listelerin hazır olduğu söylemine inanmamaya başlayacağım
-
@james-buchanan yönetmeliği okudum ben kardeşim öyle bir emareye rastladım sadece şey var mülakat tarihleri için yazılı sınavdan en az 15 gün sonra yapılır şeklinde, belki arkadaşlar onla karıştırıyor olabilirler.
-
@sofuoglu yok hocam kendisi Twitter hesabında devlet çalışıyor kimseye itimat etmeyin felan ya kardeşim bu devletin kırmızı kitabı mı yok kimseden bilgi alamazsınız böyle şaşalı cumlelerine uyuz oldum
-
Kendime burdan "Selanik Türküsü"nü armağan ediyorum.
Kazın mezarımı bre dostlar. -
@james-buchanan öyle yasal bir süre yok dostum iyice araştırdım onu komisyon isterse 4 ay sonrada açıklayabilir
-
@1903bjk dışarı çıkcam çıkamıyorum. vallahi.
-
@ansızınbirilan bencede. birisi uydurmuştur kesin.