Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
- 

Duyum veren kişinin statüsünü bilmiyorum ama bana söyleyen yakınım dediğim gibi bende sizlerle aynı durumdayım açıkcası çok inandırıcı gelmedi söyledi sonrasında tabi resmî açıklamayı beklemek lazım dedi durum bundan ibaret. 
- 

@maliyeciniz insan bi yerden sonra huzuru yadırgıyor artık hocam  
- 

evet, duyum yazmak için üye olmuş arkadaş. 
- 

@yyy anadolu avrupaya göre daha uygun hocam. tabi aradığın evin özelliklerine ve muhitine göre değişiyor ama istanbuldaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla durum bu  
- 

@aycan Ya Üsküdar çok güzel ben de bayılıyorum oraya ama kazanırsam kuzenlerim İstanbul’un en nezih yeri olan Gazi Osman Paşa’da   mecbur orayı yazcam uzun süre kalıcı olmayacağım için.Ama sizlere öneririm mecbur orayı yazcam uzun süre kalıcı olmayacağım için.Ama sizlere öneririm ️ ️
- 

Arkadaşlar merhaba. Saat duyumlarına inanmayınız. İmzalayan kişi hiç bir şekilde yok 14.15 yok 19.30 vs diye saat verip de bu saatte yayınlasın dermi. Duyamlara inanmak mantıklı değil. İmzalanır ve o gün içerisinde yayınlanır. 
- 

- 

@maliyeciniz sultangazi taraflarında mı yoksa kuzenlerin:) 
- 

@maliyeciniz Ben biraz da İzmir'e benzettim orayı galiba ondan o kadar çok sevdim  Deniz kenarı, nezih, ulaşım açısından çok elverişli. daha ne olsun dedim ve yaşayacağım yer olarak tayin ettim üsküdarı :)) Deniz kenarı, nezih, ulaşım açısından çok elverişli. daha ne olsun dedim ve yaşayacağım yer olarak tayin ettim üsküdarı :))
- 

@kzxp Bu akşam da kuzenimin arkadaşı çıkıyomuşun  yok o tarafta değil yok o tarafta değil
- 

@maliyeciniz huzurum kalmadı, zalim dünyada  
- 

@yyy İnşallah hocam  belki hep beraber ararız evi belli mi olur :)) belki hep beraber ararız evi belli mi olur :))
- 

@maliyeciniz yok oraları iyi biliyorum gidp gelmişliğim çok ama yaşanmaz . rezalet bence 
- 

İstanbulla alakalı merak edilen hususlar varsa yardımcı olabilirim dostlar  
- 

@aycan aynen öyle huzur verici bi yanı var  ️ Ama biraz tuzludur. ️ Ama biraz tuzludur.
- 

@maliyeciniz çok pahalı gelmedi bana hocam ya. 1+1 1200-1300 lira. İstanbul için uygun bile geldi ben 1500 lira bütçe ayırırım diyodum  
- 

@kzxp Kesinlikle ya berbat bi yer..İşte tanıdık o tarafta olunca yazılıyo yoksa ben de kimseye tavsiye etmem   
- 

@sofuoglu en güzel vergi dairesi hangisi  ? ?
- 

@sofuoglu 
 İstanbul İstanbul olali böyle keder gordu mu diyorum ve bu igrenc espirimsi biseyden sonra linc edilmeden burayi terk ediyorum    
- 

@aycan şu fiyatlar gözümüze uygun geliyor ya artık vala yazık bize. Müteahhit olmak varmış hayatta