2017 Halkbank Duyum
-
Servis gorevlisini kazananlar askerlik erteleniyo mu?
-
@zenginmemur askerlik ertelemesi eğitim nedeniyle olabilir, bankayı kazanmanız askerlik ertelemesine yaramaz
-
@köyündelisi sadece servis gorevlisi icin mi yoksa uzmanlik icn falan mi?Peki bakaya kalmak sinav basvurusuna engel mi?
-
@zenginmemur bankayı hangi unvanla kazanırsanız kazanın askerliğiniz tecil olmaz hocam, genel olarak ilan metinlerinde erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az xx.xx.xx tarihine kadar tecilli olmak ibaresi bulunur, bu da bakaya durumunda sıkıntı olabileceğini göstermekte, fakat sınava girip mülakat ve işe başlama süreci göz önünde bulundurulduğunda bakayayı düzeltebileceğiniz ( lisans mezunuysanız tezsiz yüksek lisans bile iş görür ) gelişmeler yaşanabilir diye düşünüyorum.
-
@köyündelisi Devlet bankalarında (halk-ziraat-vakıf) kariyer grubu olarak nitelendirilen uzman-iç kontrolör-müfettiş alımlarında banka tarafından 3 yıl tecil işlemi yapılır.
-
@spread hocam servis gorevlisi aljminda ne olur ki o da kariyer meslek diye gecmiyo mu?
-
@zenginmemur malesef dostum
-
Arkadaşlar ben de yakında ilan geleceğini duydum bi arkadaşımdan, insan kaynaklarindan bi arkadasim da ihtiyaç olduğunu söyledi
-
@lessismore hocam peki ilan ya da sınav tarihinin ne zaman olacağı belli miymiş?
-
@marjinalfaydali hocam çalışan arkadaşım ilan hakkında bir sey demedi sadece ihtiyaç olduğu kesin dedi. Sınavın açılacağını duyumlari sağlam bir arkadasim söyledi o da bir ay içinde gelecek dedi. Benim fikrim ilanin yuzde doksan gelecegi en gec kasim sonuna kadar ama sadece fikir. baska ne dersem yalan olur insanlarin hakkina girerim
-
@lessismore sağolun hocam.nette de yılsonuna denmiş.sanırım kasım gibi ilan gelecek ocak civarı da sınav olacak.teşekkür ederiz hocam paylaştığınız için.
-
Duyumlar kasımdan aralığa gecti, geçen yılın guydaki bekleyişi bu yıl halkbankta yaşamayız insallah
-
Gecmis ilanara baktimda dostlar ingilizceyi nasil halletcegiz yarisini yapma sarti yok da sonucta hic yapamassak bayagi gerilaere atar gibi bizleri birde hangi illeri teecih ettigimiz ilanda yok
-
@zenginmemur hocam 12 soru ingilizce geliyor.hiç korkmayın benimde ingilizcem yoktu ve hiç çalışmadan girmiştim o sınava.kızım 5 aylıktı yeni taşınmıştık vs..ona rağmen sınav kolay gelmişti bana.69 almıştım.malesef ki il seçimi beni batırdı Ankara yazmıştım ailem orda diye ankarada 72 ile kapatmıştı(ikamet ettiğim şehirse 63...)..yani demem o ki İngilizce yaparsanız evet avantajınıza ama soruların zor olmayışı sebebiyle diğer derslerle tolere edilebilir nitelikte.ayrıca il mevzusuna gelirsek o zaman anadolu uni yapmıştı sınavları.başvuru yaparken ili tercih ediyorsunuz.yani hangi illere alım olcaksa o iller veriliyor seçeneklere sadece.
-
@marjinalfaydali hocam kaynak ne oneriyosunuz bu bankacilk sorulari icin faiz falan var ya
-
@marjinalfaydali hocam hem servis görevlisi hem uzman yardımcılığına aynı anda basvurabiliyomuyuz
-
@zenginmemur hocam kpss a temeliniz varsa ayrıca aln kaynağına gerek yok.48 alan sorusu var bunun çoğu iktisattan olacak.iktisata iyi çalışın.gy bölümü çok kolay oluyor ama gk da farklı sorular oluyor bankacılıkla ilgili.onun için ben o kısma ağırlık vereceğim ilan gelirse.bunun dışında gy bölümü için soru çözebilirsiniz hız kazanmak adına ama alanda kendi kaynaklarınız fazla bile gelir.
-
@friedman98 hocam hiç bilgim yok o konuda.genelde aynı bankanın farklı iki pozisyonuna başvurulmuyor ama belki de vardır bi araştırın.
-
Beyler bayanlar ilan geldi
-
erkekler için bir sürpriz daha subatta mayısta agustosta askere gidecekler basvuru yapamıuor.