2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Dostlar hepinize Selamın Aleyküm. Bir Kaymakamlık sınavını geride bıraktık hep beraber. Çok şükür ki forumumuzda çok sayıda dostumuz ilk 400 içinde yer alarak hepimizi mutlu etti. ve özellikle kazanamamış arkadaşlarımıza da umut oldular. 2017 Şampiyonlar Ligi Senesi olacak demiştim. İnşallah İlkbahar/Yaz dönemine beklediğimiz ikinci bir Kaymakamlık alımı var. Henüz tablo net değil. Bu sürecin ilerlemesi ile netleşecektir. Ancak bu sınavda özellikle güzel sıralamalara sahip olmasına rağmen ilk 400'de yer alamayan kardeşlerimiz bu altyapılarının üzerine inşa etmeye devam ederek gelecek sınavda başarılı olacaklardır.
Yeni sınav, yeni başlık, yeni umutlar diyerek Ya Bismillah! diyerek başlayalım.
-
Hocam hadi bismillah.. Beraber kazanacağız
-
Bir mümin için Sabır, mücadele etmektir! O zamaaan Vira Bismillah ..
-
Buarada kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim... Allah kazananın şükrünü kaybetmenin sabrını arttırsın..
-
Vazgecmek yok sınırdan kaçırdık demekki hakkını verip ilk yüze oynayacaz Hadi Bismillah inşallah çok beklemeyiz sınavı Allah yardımcımız olsun
-
Çalışmamız gereken kaynaklar sizce neler olmalı hocam ? Mesela Nisan'da referandum olucak. Anayasa değişiyor. Değişikleri filan burdan da paylaşırız ancak kaynak olarak kazanan arkadaşlar veya siz neler düşünüyorsunuz ?
-
Ya nasip deyip çalışmaya devam. Biz demekki çalışmada biraz geri kalmışız. Kazanan arkadaşlar bir iki öneride bulursa çok sevaba geçerler.
-
Merhaba arkadaşlar bende geldim inşallah bu süreçte beraberiz @paretowilfredo kardeşimiz de duyumlarla bizi bilgilendirirse inşallah bu kez bizde oldu diyebileceğiz
-
@mehmetsy kardesim normalde son vakalardan sonra biraz temkinliyim sahit oldunuz baslikta ve hakimlikte. Ama sifir haber demek degil bu bakalim illa ki bize geleni kendimize saklamayacagiz.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim, bugün arayan bi arkadaş önümüzdeki aylarda sınav yapılacağına dair bakanlıktan bilgi aldığını yazmış, ben lafı ortaya atmış olayım pazartesi de arayıp teyit ederiz inşallah
-
@davidricardo hocam inşallah o değişikliklere gerek kalmadan sınav olur diyelim
-
@mehmetsy İnşallah fazla beklemeyiz ama yeterki olacağını bilelim kardeşim. Ben kaynak olarak kanunlar haricinde idare, anayasa ve insan haklarında sağlam bir kaynak arıyorum. Pdf.ler var bende Ahmet Nohutçu 2015 Kanunname kitapları ancak 2016 basım en güncel pdf.leri olan arkadaşlar varsa burayı yeşillendirirse sevinirim
-
@davidricardo kardesim oncelikle.calisma sekli ve kaynaklar.konusunda kazanan dostlarimizin katkisini daha kiymetli goruyorum onlar fikir beyan etsinler istiyorum sonrasini hep beraber istisare edelim
-
@paretowilfredo Peki üstad. Beklemedeyim. Söz arkadaşlarda
-
Hocam benim kendi defter notum vardı. Onu tarayıp paylaşırım. Tekrar olarak çok faydalı yaklaşık 80 sayfa civarı.
-
@Bireysel-başvuru damadin amcasindan gibi bir anonsla seni.sunmak.istedim kardesim su an. Allah razi olsun senden gercekten harika olur herkes icin
-
@paretowilfredo hele şu mülakat süreci bir bitsin
Veya birkaç gün bi geçsin
Elbette bu nezih ortamdaki her biri son derece değerli arkadaşlarımıza eğer varsa bildiğimiz şeyleri paylaşmayı canı gönülden isteriz -
Ben acilisi yapayim ozellikle su kanunlarin ozetini cikarmanizi siddetle tavsiye ediyorum il idare kanunu il ozel idare kanunu belediye kanunu buyuksehir beleediye kanunu koy kanunu mahalli idare birlikleri kanunu bu kanunlar ile sinavn en zor iki sorusunu yaptim ve o iki soru sayesinde mulakata kaldim birde cok dikkatli ve ozenli calsin kelime hatasindan sorularimz yandi ornek vereyim cevap idari vesayetti ben sadece vesayet yazdim ordan puan alamadimi dusunuyorum
-
Bu güzel muhabbetimizi hiç kaybetmeyelim dostlar: hem siz bize meslek büyüklerimiz olarak destek olursunuz hem de güzel haberlerinizi bir daha alırız inşallah
-
@kadir_karasu 2014 kaymakamlık (test) sınavının mülakatında elenmiş bu sınavı 1-2 soru ile kaçırmış biri olarak hayırlı bir şekilde kazanıp vatana millete nice güzel hizmetlerde bulunmanı Cenab-ı Allahtan dilerim.