SGK Uzman Yardımcılığı Duyumu
-
Arkadaşlar SGK'dan gelen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben son dönemlerde hiçbir duyum ve devamı ile uğraşmıyorum. Duyum işi sıkıntılı bir iş ve ben sağlıklı meselelere yönelmeye karar vermiştim ve öyle de devam ediyorum. Duyumla falan olabildiğince ilgilenmiyorum. Ama bugünkü duyum bizzat SGK başkanı tarafından dile getirilmiş. Ne zaman olacağı, kaç kişi olacağı hakkında bir bilgim yok. Sadece SGK Uzman Yardımcılığı sınavı olacakmış. Bilginiz olsun diye notunu düşelim istedim. Umarım bize gelen bilgi doğru çıkar ve en kısa zamanda yüklü sayıda bir alım olur.
SGK Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMI: https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@Antimülakat doğru olsun olmasın, Allah razı olsun hocam. Bize biraz daha ÇEKO'dan tekrar kalacak, Çalışma Bakanlığı çalışıyor 2 yıldır. Hızlı çalışırsa da daha da mutlu oluruz tabi:)
-
@antimülakat Hocam üç beş tane manyağın laflarına bakıp da geneli duyumsuz bırakmak olmaz Allah razı olsun peki sizce
hangi puan türü olur denetmenlikte olan puan türleri mi kullanılır yine ? -
@gökhan 2015-2016 döneminde aşağı yukarı @paretowilfredo , eski yöneticilerimizden birisi ve şahsım olarak 20'den fazla duyumla bir çok kişiyi mutlu ettik. Burada bir amaç yoktu sadece umuda susamış arkadaşlarımıza bir nebze olsun rahatlatmak adına bu duyumları paylaştık. Bir kaç istisna dışında yanılgıya düşmedik Allah'ında izniyle. Çünkü hiçbir zaman bir şeyleri speküle etmek için çaba harcamadık. Ama bizim karşımıza hep o bir kaç istisnayı getirip koydular. Böyle olunca da ben kendi şahsi kararımla bu işleri sonlandırdım. Bunu da bizzat başkanın açıklaması sebebiyle yazıyorum. Puan türleri kısmen tahmin edilebilir. O konuda yazılarımız içerisinde @paretowilfredo kardeşim belirtmişti oradan ulaşabilirsiniz.
-
@antimülakat Hocam karar sizin tabiki de ama emin olun balık bilmese de Halik bilir sağolun duyumunuz için.
Peki @paretowilfredo hocam puan türleri dışında yine yds şartı olur mu acaba olursa sıkıntı çünkü -
@gökhan Dostum YDS şartı mevzuatsal bir koşul. Bir değişiklik olmaz ise yine D seviyesi istenecektir.
-
@paretowilfredo Hımm anladım hocam çok teşekkürler
-
Peki hangi puan turunu ister,sinav icerigi nedir bunlara nerden ulasabilirim?
-
@1903bjk Sınav Sözlü ve ilanda konu içeriklerini duyuracaklardır dostum. Denetmenlikteki gibi alan bilgisi konuları sıralanır yine. Puan türü son sınavda ÇEKO ağırlıklı puanlardı. Ancak bu kez yine bir P23 veya İş Teftiş'deki gibi P48 sürprizi yaşayabiliriz. Hazırlıklı olmak lazım.
-
@paretowilfredo
Peki tesekkur ediyorum:) -
Keske E seviyesi olsaa hayaller gerek olsaaa gecen alimda 86 ile falan kapatti diye hatirliyorum ama
-
@antimülakat hocam sgk uzman yard. Diye bir kadro var miydi ? Yeni bir kadro mu aciliyor? Hic duymadik ve saskiniz
-
yeni değil yıllardır var. sadece çok sık alıma çıkmıyor
-
@duranvarlık var olmaz mı geçen sene alım yapmış 60 kişi
-
@duranvarlık ilansızlıktan kadroları unutmaya başladık
-
@paretowilfredo sayi 60 mi olur veya ustu tahmininiz nedir
-
@marycr 87 kusurle kapatti o da yds ye ragmen
-
@paretowilfredo hocam bu kadro sadece merkez mi taşrayada alım olurmu?
-
@pozitif merkez
-
O zaman dagilabiliriz