Bir Kitap da Sen Al.
-
@yyy Kız gibi savaş... Harikasın
-
tebrikler böyle bir incelik düşündüğünüz için.bu çocuk için yeterince hediye alınacak peki löseve yardım yapıp çok sayıda çocuğu sevindirmek istemez misiniz?
-
@miranda Bu işi halledelim onu da yaparız tabiki.
-
@Priss hocam ben bugün cikamadim. Yarin ya da cumartesi cikarim. Ama netten baktim, sanirim süslü bir canta alacagim. Icine renkli minik bi defter, kalem , bileklik koymayi dusunuyorum. Gönlüme göre canta bulamazsam pelus bi oyuncak alir kucagna minik bi kutu yaparim. Yollayacaklarim artabilir ama azalmaz, bende son durum budur yani hocam. Sali sabahta kargolariz insallah
-
öyleyse ben şimdiden yazayım daha sonra girmem belki. BAĞIŞ yazıp 3406 ya sms yollayabilirsiniz faturalı hatlardan 10tl. bunun dışında çocuk ve yetişkin pijama takımı ve çizgi film desenli tek kişilik nevresim ihtiyaçları varmış. kitap vs hediye kabul ediyorlar mı bilmiyorum o da öğrenilir...
-
@kismetnasip süpersin daha zamanımız var biliyorsun
-
@Priss hocam ben çiçek sepetinden kek buketi göndersem acaba yemesinde falan sorun olur mu ?
-
@skryekndmr soralım
-
@skryekndmr çok severmiş o tarz tatlı şeyleri bence Harika bi fikir
-
@priss bu yavrumuz da lösemi hastası dimi hocam
-
@maliyeciniz evet kardeşim maalesef öyle
-
@priss tatlı şeylere doktorun tarafından müdahele edilmemesi ilginç geldi ondan sordum hocam yanlış anlamayın.İnşallah ilerlemesi durmaya başladığı süreçtedir ve bu yüzden engellenmiyodur.Rabbim şifa versin kardeşimizle beraber cümlesine
-
@maliyeciniz aslında lösemiden ziyade Epiteloid sarkom hastalığının ismi. Kalçasında bir kitle var ve gittikçe vücuduna yayılıyormuş. Akşam akşam ne bileyim bi garip oldum. Keşke çok daha önce yardıma koşsaydık keşke elimizden bundan daha fazlası gelse. Keşke bazı şeyleri düzeltebilsek. Keşke...
-
@priss tamam çok sevindim buna hocam afiyetle yer inş
-
@priss o kadar yaygınlaştı ki şu an hepimiz adayız Rabbim uzak eylesin.Resmen bir sektörün yok olmaması için insan hayatının yok olmasını göze alan bir sistemin içindeyiz.Şans eseri yaşıyor ve şanslıysak bu tür hastalıklara yakalanmıyoruz.İnşallah başkalarına da ulaşır,daha fazla insanlarda dokunabiliriz.Şu başlıkta okuduklarım hala iyi insanların olduğunu gösterdikçe umutlarım yeniden yeşeriyor
-
helal olsun kalbi güzel insanlar..
-
@Priss hocam ben şimdi bu küçük kardeşimize melekli kolye yaptım yaparken de çok mutlu oldum Ellerimle bir şey yapmak çok güzel alışverişe çıkacağım daha
-
@merveek eline sağlık Allah razı olsun
-
Bu kötü hastaliklarin ayni türünün bile tedavisi baska olabiliyor kisiden kisiye. Kimisine bi sey yasakken digerine yasak olmuyor. Her bunye baska, her bunyede hastaligin ilerlemesi baska. Sabah cikolata soruldu, icimden dedim belki de yasak degildir. Demekki degil.
O zaman cikolata da yollasin keske balon filanda yollayabilsek ama onu biz kendimiz bir gun ziyaret ederiz o sekilde yapariz insallah️ -
Tabi keske seker yemese. Seker giren bünye daha korunaksiz hale geliyor ama o yastaki cocuga bunu anlatmak da kolay degildir. O yuzden onu mutlu edelim yeter simdilik bize:)