TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı

KPSS B
    53
    203
    44534
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      agops Son düzenleyen:

Geçmiş yıllarda memur puanları kaçla kapatmıştı? 83- 84 lere düşer mi? PTT alımı da iptal oldu. Bu işlerden anlayan mantıklı bi arkadaş durum analizi yapabilir mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ErtuğrulBEY
        ErtuğrulBEY @Leviathan Son düzenleyen:

@leviathan maaşınız nasil hocam toplam ayda ne kadar elinize geçiyor.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen:

Gümrük memurluğu zorlu olduğu kadar da keyiflidir arkadaşlar. Fırsatı olan denemekten kaçınmasın.

• L
            Leviathan @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ertuğrulbey hocam bizde ek 5000 var maaş 4.100 civarı ek 5000 yoksa 3.600 civarı olur. Bazı yerlerde yolluk var 6 bini buluyor hocam. Bursa Balıkesir İskenderun gibi yerler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • L
              Leviathan Son düzenleyen:

Kaçla kapatir olayına gelince ben önceki alımları eşdeğer ya da 1 puan filan üstü bekliyorum. Çünkü o zaman 760 kişilik alimdi ve bir tanesi seçilebiliyordu. Ama yine de memur 83 muhafaza da 80 in üstüne cikmaz. Kendi görüşüm bu

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                rlg Son düzenleyen:

Mülakat konuları gk ve gy yazıyor ama alandan sorularda sorulmuş neden ki o..

• I
                  isltme_isltme @Leviathan Son düzenleyen:

@leviathan Şu anda da bir tanesi secilmiyor mu

• R
                    rlg @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ertuğrulbey
                    Tehlikeyi bilmiyorum da bayanların zorlandığını duydum o yüzden ben düşünmüyorum 🙂

• B
                      burcin_oz @isltme_isltme Son düzenleyen:

@isltme_isltme İnşallah hocam.

• Antimülakat

Dostlar, muhafaza memurluğunda kadınlar nöbete kalmıyor diye bir şey yok. Havaalanlarinda 12-24 veya 24-48 gibi çalışma durumları oluyor. Yurtdışından gelen yolcuların getirdikleri çanta, valiz, bavul vb. gibi taşıyıcılar içerisinde getirdikleri eşyaların yolcu beraberi muafiyet kapsamındaki bir eşya mı yoksa değil mi? Buna bakılıyor ve şüphelenilen yolcuların taşıyıcıları xray cihazına atılıyor. Yurtdışı uçağı kaçta gelirse gelsin bu görev yerine getiriliyor.

• Antimülakat

Örneğin, Ankarada kadınlar bazı yerlerde 09:00-18:00 çalışırken, bazı yerlerde nöbet usulü çalışıyor. Aynı şekilde diğer illerde de bu şekilde. Kısaca çalıştığınız yer, pozisyon ve özel kişisel durumunuza göre belli olan bir şey bu durum.

R I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            rlg @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat
                            Hocam gümrük memuru olarak atanınca ogretmenlige atanmak için bekleme süreleri nasıl direk atama olunca gecilebiliniyor mu yoksa istifa vs.lazim mı ?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              megadave006 Son düzenleyen:

Arkadaşlar, gümrük için maaştan önce çalışma saatlerini öğrenmeniz gerekiyor. Sınır kapıları 24 saat açık olduğu için nöbetli çalışma sistemi var. 12/12 dahi çalışan kapılar mevcut. Nöbetler kız erkek farketmiyor. Tır peronuna dahi kız memur yazılabiliyor bilginiz olsun.
                              Sınır kapılarındaki görevler açısından söyleyecek olursam;
                              Memurlar daha çok evrak işi; küçük araç, otobüs, tır giriş çıkış işlemleri
                              Muhafaza kolluk kuvveti; mazot ölçümü, otobüs ve otomobil arama, hudut kontrol işlemi yapar

• Antimülakat
                                Antimülakat @rlg Son düzenleyen:

@rlg geçilir diye düşünüyorum hocam. Özlük hakkı bağlamında geçmek için müsaade edileceğini düşünüyorum.

• A
                                  Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Gümrük başvuruları başladı ama sitede iş talep formunu bulan var mı?

• K
                                    kontrolluinsan Son düzenleyen:

yok bulamıyorum bende.nereye konduysa?sitenin içinde aratma yaptım yine çıkmadı.bulan varsa bir zahmet link atsın.

• Antimülakat

Pek hareket yok burada, GTB'yi düşünenler ses verin 😞

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • K
                                        Kullanıcıadi @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam 85 puanım var raportörlük kesin gelir mi? Sizce bu puanla memurluğa mı raportörlüğe mi başvurmak iyi olur? Teşekkürler

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat @Kullanıcıadi Son düzenleyen:

@kullanıcıadi hocam meslekler arası fark var. Kesin gelir mi? Sorusuna net cevap vermek hiç kolay değil biliyorsun. Ben en azından bu sorumluluğu alamam, almam. Birinde çakılı kadro, diğerinde yüksek gelir. Bunun tercihini sen yapmalısın.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • M
                                            mahallesnafi @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam ben de 79,8 ile başvurmayı düşünüyorum ancak rotasyon olayı biraz sıkıntılı geliyor.memurluğun da gelme ihtimali az.kararsız kaldım açıkçası.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 4 / 11
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti