TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5094701
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      reagan @demoklesinkılıcı Son düzenleyen:

@demoklesinkılıcı ulan noluyor 71.77 aldım 1191. Sırada olan benim siz kimsiniz

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        demoklesinkılıcı Yasaklı @reagan Son düzenleyen:

@reagan ulan derken? aynı sırada birden fazla kişi varmış zaten arkadaşlar bahsetmiş

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • SeydiAliReis
          SeydiAliReis @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61 Kardeş bu mesajını gördükten sonra üye oldum, sadece şu soruyu sormak için:

• Birden fazla kişi aynı sıralamaya sahip olabilir mi?
          • Olmazsa, bi yanlışlık var. Çünkü benim de sıralamam 171.
          OFLU61 F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • D
            demoklesinkılıcı Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz bende tufan samete bakmayı düşünüyorum hiç bakmadım kpss sürecinde yüksel hocanın kitaplarının yararını gördüm. erdal ünsalı ara ara elime alıp okumayı düşünüyorum:) bende 6 da 3 yaptım bir soruda işlem hatasından gitti. sanırım biraz ceteris paribus çözmek gerekiyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • OFLU61
              OFLU61 @SeydiAliReis Son düzenleyen:

@seydialireis hiçbir fikrim yok dostum .
              Sonucum resimdeki gibi
              alt metni

SeydiAliReis 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • J
                jokerr @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61 hocam merhaba öncelikle sizi tebrik ederim , kağıdımızı inceleme için dilekçe ile birlikte, ayrıca bir dilekçe daha verip kağıdımıza itiraz etsek olur mu acaba ? Yeniden değerlendirme için , bilginiz var mı acaba ?

OFLU61 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • SeydiAliReis

@oflu61 Kardes benim de puanım kusuratina kadar aynı. Heralde tesadufun eseri.

• OFLU61
                    OFLU61 @jokerr Son düzenleyen:

@jokerr olur dostum .
                    ben ilk bi zarf ve bir dilekçe ile kagıdımın tekrar ıncelenmesını . yanlıs bır puanlama varsa duzeltılmesını ıstedım .
                    sonra baska bir zarf ve dilekçe ile kagıdımı bızzat gormek ıstedıgımı ve bana uygun bır gunde davet yollanmansını ıstedım .
                    ilk ıstek ıcın 5 tl ucretın dekontunu zarfa eklıyoruz .
                    ıkıncı ıstek ıcın ıse 50 TL ucret in dekontunu zarfa eklıyoruz .
                    ıkısınıde aynı yere yolluyorz .

ilkınden yakın vakıtte cevap gelır yada gelmez . gecen yıl gelmeyen arkadslar oldu . Banada cevap gelmedı .
                    Ama kagıdımı gormek ıstıyorum istegınıze mutlaka ama mutlaka cevap gelecektır . size bır tarıh verecekler . su gunde gelın gorun dıyecekler .

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • OFLU61
                      OFLU61 @SeydiAliReis Son düzenleyen:

@seydialireis dostum . eğer puanımız küsüratına kadar aynı cıktıysa . nasıl bir yol ızleyeceklerdı ?
                      gercı standart sapma ısıralama olusup puanımız afrklı cıkmalıydı dıosan onu bılmıyorm .
                      ama eğer kusuratına kadar aynı puandaysak . esıt kabul edılırız .
                      Biliyorsun sınav ilanlarında 40.. aday ıle aynı puana sahıp herkes cagrılır derler .

SeydiAliReis 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • OFLU61
                        OFLU61 Son düzenleyen:

hızlı yazdım imla hatalarından dolayı özür.

• Y
                          yasaminizleri Son düzenleyen:

Kazanan arkadaslari gonulden tebrik ederim.Allah sonunuzu hayirli kilsin. Biz kazanamayanlarda yeni sinava hazirlanmaya baslayalim. Yeni sinav tahmini ne zamandi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • J
                            jokerr @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61 Allah senden razı olsun dostum kafamda ki çoğu soru işaretlerini giderdin..
                            acaba zarfları aynı günde mi gönderdin farklı günde mi ? (aynı anda iki zarf gitmesi olur mu diye sordum)
                            Bir de daveti nasıl yolluyorlar posta ile mi ? Kaç gün sonra incelediniz acaba siz ?

• F
                              fenerbahceli @SeydiAliReis Son düzenleyen:

@seydialireis görünen o ki olabiliyor. Facebook'ta yazan pek çok kişinin aynı sıralamada olduğunu gördüm. Mesela 8 tane 495. vardı yanlış hatırlamıyorsam. İlk 400 içinde de illa ki vardır bu da demek oluyor ki mülakata 400 kişiden fazla insan katılacak.

• SeydiAliReis

@oflu61 Ilk defa karşılaştığım bir durum olduğu için şaşırdım sadece. Bu yüzden sormak istedim.
                                Söylediğin mantıklı. Aynı puan mümkün olabileceği için böyle bir cümle kurmuşlar.
                                Neyse hayırlı olsun.

• B
                                  bfroki @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 dostum kesin kartelmiş gibime geliyor 23,5 benim Türkçesiz ve tartışmalılar hariç tartışmalılarda cevap kurumsal olmayan nüfus, crowding out(dışlama etkisi), kartel imkb idi cevaplarım bir de dün akşam arkadaşın dediği gibi imar ve bayındırlık olanları da doğru mu kabul ettiler acaba diye düşünüyorum 85,310 puan ve sıralama 146 geldi.

• OFLU61
                                    OFLU61 @jokerr Son düzenleyen:

@jokerr aynı anda gönder dostum hıcbır sıkıntı olmaz . APS ile mı yollasam neyle yollasam derdınede dusme . ben ptt kargoyla yolladım . iki zarfıda bir poşetin ıcıne koydu . sankı bir emanet yollar gibi yolladı . sıkıntı olmaz dedı . ilgili yere paketınız ulasıcak ve zarflaar ılgılı daıreye oradan dagıtılacak zaten dedı .
                                    davet işini hatırlamıyorm . Ama galıba o davet mektubun 15 gun ıcınde gelmesı lazım sana . ama davet gunu ne zamana verılır bunun ıcın bır gun sınırlaması var mı bılmıyorm . Ama davete gununu sana soyleyecek olan cevap mektubu 15 gun ıcınde gelır . 15 gunun tamamını kullanmazlar . muhtemelen 9. gun gıbı alırsın cevabını

S J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • L
                                      lco Son düzenleyen:

Türkçesiz 23 doğru bekliyordum, 78.52 sıralama: 547

https://forum.tercihiniyap.net/user/hermes/edit#

• S
                                        Schumpeter @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@jokerr aynı anda gönder dostum hıcbır sıkıntı olmaz . APS ile mı yollasam neyle yollasam derdınede dusme . ben ptt kargoyla yolladım . iki zarfıda bir poşetin ıcıne koydu . sankı bir emanet yollar gibi yolladı . sıkıntı olmaz dedı . ilgili yere paketınız ulasıcak ve zarflaar ılgılı daıreye oradan dagıtılacak zaten dedı .
                                        davet işini hatırlamıyorm . Ama galıba o davet mektubun 15 gun ıcınde gelmesı lazım sana . ama davet gunu ne zamana verılır bunun ıcın bır gun sınırlaması var mı bılmıyorm . Ama davete gununu sana soyleyecek olan cevap mektubu 15 gun ıcınde gelır . 15 gunun tamamını kullanmazlar . muhtemelen 9. gun gıbı alırsın cevabını

sonucunuz için kutlarım kardeşim,
                                        ben itiraz etmeye niyetliyim... siz itiraz süreci yaşamışsınız,bu konuda sizden görüş almak isterim...
                                        itirazınız nasıl sonuçlandı? ben 457. sıradayım küsarat bir farkla mülakata çağrılmamış oldum. bilgi verirseniz bana ve bir çok arkadaşa faydalı olacaktır.

• P
                                          popescu Son düzenleyen:

tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, ilk kez girdim baya da bir çalıştım 77,93 puan aldım sizce tekrar hazırlanmalı mıyım yoksa kapasitem bu kadar mı acaba ikilimde kalıyorum açıkcası çalış olur cevaplarını bekliyorum 🙂 kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.

John Rawls 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • M
                                            mirza @ricardo46 Son düzenleyen:

@ricardo46 hocam sayistay sinavi ne zaman acilir bilgin var miydi

• 1
                                            • 2
                                            • 755
                                            • 756
                                            • 757
                                            • 758
                                            • 759
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 757 / 782
                                            • İlk ileti