TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

KPSS A
    58
    512
    88986
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kaymakam06 Son düzenleyen:

arkadaşlar incelerken doğru cevaplarıda bize vericeklermi biz neye göre anlıycaz yanlış sorunun doğru cevabı ne diye

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        fablo @Nizâmülmülk Son düzenleyen:

@nizâmülmülk hocam süre 10 gün dimi

Nizâmülmülk 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Ü
          ümithak Son düzenleyen:

Selamun Aleyküm. Bu sınav hem maddi hem manevi anlamda zorlu bir süreç. Bende itiraz edip kağıdıma ve cevap anahtarına bakmak isterdim fakat Ankara'da değilim. Gerçi baksamda ÖSYM'nin değşiklik taleplerimi ciddiye alacağını sanmıyorum. İtiraz edip cevapları gören arkadaşlar burda paylaşırlarsa çok makbule geçer.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Nizâmülmülk
            Nizâmülmülk @fablo Son düzenleyen:

@fablo Sınav sonucunun incelenmesini isteyen adaylar, sonuçların ÖSYM tarafından elektronik ortamda açıklanmasından
            itibaren en geç 10 gün içinde, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “Adaylar Tarafından Dilekçe Gönderilmesi
            ve İşlem Ücretleri” konulu duyuru doğrultusunda Genel Amaçlı Dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM’ye
            başvurmalıdırlar. Sınav sorularına ilişkin itirazlar ise, sınav tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde aynı şekilde
            yapılmalıdır (Yapılacak her türlü itiraz, adayın dava açabilme hakkı için geçerli 10 günlük dava açma süresini
            durdurmaz.). Bu adayların inceleme masrafları karşılığı, ÖSYM'nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci
            Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) hesabına gerekli ücreti yatırdıklarını gösteren
            dekontunu dilekçelerine eklemeleri gerekir. Dilekçe ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı 06800 Bilkent/Ankara
            adresine ulaştırılmalıdır. ÖSYM süresi içinde yapılan itirazları inceleyecek, sonuçlarını adaylara ve gerektiğinde
            ilgili kuruma 10 gün içerisinde posta ile bildirecektir. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile üzerinde adayın
            T.C. Kimlik Numarası, adresi, evrak referans numarası vb. bilgiler yazılı olmayan, imzalanmamış dilekçeler işleme
            alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır. Süre hesabında ÖSYM Genel Evrak kaydına giriş tarihi esas alınacaktır.
            ÖSYM, uygun gördüğü takdirde aday dilekçelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecek
            ve/veya adayların vermiş olduğu dilekçeleri https://ais.osym.gov.tr internet adresinden cevaplayabilecektir.
            6114 sayılı Yasa gereğince sınavlarda kullanılan soru kitapçıkları sınav sonuçlarının ilanından 6 ay sonra, cevap
            kâğıtları ise 1 yıl sonra imha edilir. Soru kitapçıkları, cevap kâğıtları ve diğer sınav evrakının imajlarının güvenli bir
            elektronik ortama aynen aktarılması halinde bu süreler beklenmeksizin bunlar imha işlemine tabi tutulabilir. Bu
            suretle elektronik ortama aktarılan belgeler tüm iş ve işlemlerde geçerli olmak üzere sınav evrakının aslı
            hükmündedir.
            ÖSYM’de bulunan her türlü sınav evrakının aslı veya sureti, yargı organlarının aksi kararları olmadıkça, aday dâhil
            hiçbir kişi ya da kuruma gösterilmez ve verilmez. Ancak, “Adaylar Tarafından Dilekçe Gönderilmesi ve İşlem
            Ücretleri” duyuru doğrultusunda adaylar, sınavda kullanmış oldukları kendi soru-cevap kitapçığını ÖSYM’de
            (Ankara’da) inceleyebilirler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • ofa
              ofa @kaymakam06 Son düzenleyen:

@kaymakam06, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

@ofa kardeşim benimde puan 79 kusur ve 481. sıradayım

o zaman türkçede doğruysa puan verip bir kısmı doğru olsa bile çizip geçmişler başka türlü bu kadar puanı ve sırası aynı insan olması nerdeyse imkansız. Sınav sisteminin değişmesi gerekiyor standart sapmanın her soru için ayrı ayrı hesaplanması lazım yoksa bu bitmez

25Torsteinn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • 25Torsteinn
                25Torsteinn Son düzenleyen:

Ya arkadaşlar benim hala aklım almıyor 77.60 aldım bekledigimin çok altinda geldi ayni cevaplari verdigim arkadaşlardan 85 ler var yani türkçeyide yaptım o kadar da fark mı olur ..

• 25Torsteinn
                  25Torsteinn @ofa Son düzenleyen:

Ayrıca imkb yi brn doğru yapmıştım o soruyada iptal olmuş diyorlar, simdi o soruyu doğru yapanla yanlış yapan arasında da fark kalmadı yine mağdur olan biz

ofa E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • ofa
                    ofa @25Torsteinn Son düzenleyen:

@25torsteinn, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

Ayrıca imkb yi brn doğru yapmıştım o soruyada iptal olmuş diyorlar, simdi o soruyu doğru yapanla yanlış yapan arasında da fark kalmadı yine mağdur olan biz

Bir nevi öyle oluyor arkadaşım ayrıca bu soruyu 1.nin ne yaptığı da önemli olacaktı belki yanlış yaptıysa standart sapmayı da etkileyecekti ama lakin olmadı

• Ö
                      öktem_ilteriş Son düzenleyen:

Kardeşlerim sınav kagıdımı incelemeyeceğim sadece yeniden okunmasını istiyorum, bu itiraz icin son gün ne zaman yardımcı olur musunuz ?

• E
                        enea @25Torsteinn Son düzenleyen:

@25torsteinn yanlis olan soruyu nasil dogru yaptin merak ettim dogrusu

25Torsteinn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Y
                          yea.sbf Sayıştay Denetçileri @Schumpeter Son düzenleyen:

@schumpeter kardeş 5 tl ve 50 tl tutarları nerde yazıyor. Bulamadım ücret tarifesini. Aradığında mi bu tutarları öğrendin yoksa bir yönetmelikte falan mı yazıyor. Eğer öyle bir link varsa paylaşırsan sevinirim kardeş. Şimdiden tşk ederim.

• kaymakam
                            kaymakam Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben ÖSYM yi aradım.Söylediklerini aynen aktarıyorum:ÖSYM tarafından kağıdınızın tekrar incelemesi süresi sonuç tarihinden itibaren 10 gün içinde ziraat bankasına 5 ₺ yatırarak.sizin kağıdınızı incelemeniz için 6 ay içinde 50 ₺ yatırarak yapılabiliyor.Ben ankaradayım ve Pazartesi günü itiraz edeceğim kesinlikle.2 şansımı birlikte kullanacağım. 83 alan bir arkadaşımla alan cevaplarımız aynı olup gk gy de 1 doğrum fazla olmasına rağmen 77 puanım var. İtirazlarımız sonuç vermezse Kamu Denetçiliği Kurumuna toplu dilekçe verip belki de sınavın yeniden okunması mümkün olabilir çünkü ÖSYM nin geçen yazdan beri sabıkalı bir kurum olduğu ortada..

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Y
                              yea.sbf Sayıştay Denetçileri @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam eyvallah kardeş.

• 25Torsteinn
                                25Torsteinn @enea Son düzenleyen:

@enea neymiş cevabı kardeşim bir bilgin varsa aydınlat insanları

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  Schumpeter @yea.sbf Son düzenleyen:

@yea-sbf, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

@schumpeter kardeş 5 tl ve 50 tl tutarları nerde yazıyor. Bulamadım ücret tarifesini. Aradığında mi bu tutarları öğrendin yoksa bir yönetmelikte falan mı yazıyor. Eğer öyle bir link varsa paylaşırsan sevinirim kardeş. Şimdiden tşk ederim.
                                  telefon ettim ben az kafamı topladıktan sonra dün akşam üstü. öyle söyledi yetkili. ayrıca facebooktada gördüm bu ücretleri.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    Schumpeter @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

Kardeşlerim sınav kagıdımı incelemeyeceğim sadece yeniden okunmasını istiyorum, bu itiraz icin son gün ne zaman yardımcı olur musunuz ?

10 gün içinde kardeşim

• Y
                                      yea.sbf Sayıştay Denetçileri @Schumpeter Son düzenleyen:

@schumpeter eyvallah

• S
                                        Schumpeter @kaymakam06 Son düzenleyen:

@kaymakam06, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

arkadaşlar incelerken doğru cevaplarıda bize vericeklermi biz neye göre anlıycaz yanlış sorunun doğru cevabı ne diye

onu bende merak ediyorum, belkide yanıt kitapçıklarında işaretlemişlerdir. siz itiraz edecekmisiniz?

K B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • E
                                          enea @25Torsteinn Son düzenleyen:

@25torsteinn cevabi yok iste soru yanlis

• 25Torsteinn
                                            25Torsteinn Son düzenleyen:

Soru yanlış degil konudan haberdar olanlar o sorunun imkb olduğunu biliyor soruyu hazirlayan faaliyet yılı diyecegine kuruluş yılı demiş sonuç olarak oradan puan alacak arkadaşlar bilmeyen muhteremlerle aynı durumda..

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 3 / 26
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti